Επίσκεψη 2 άτομα Κυριακή των Βαϊων, αργούτσικα. Πήρα τηλέφωνο κιόλας λίγο πριν, κι έτσι "έβαλαν τα καλά τους" και μου κράτησαν το τραπέζι στη γωνία, με θέα στο κτήμα και στον κάμπο κάτω. Φυσικά, μιλάμε ακόμα για τον μέσα χώρο, ενώ υπάρχει και έξω για αργότερα, Μάιο κτλ. Ο χώρος μου έκανε εντύπωση, ειδικά τα έπιπλα, βαριά, καλά, ρουστίκ τραπεζοκαθίσματα. Τρως σε άσπρο τραπεζομάντιλο.
Πήραμε Κότσι χοιρινό μερίδα, καλό, πολύ μαλακό, και σουτζουκάκια, μετριοκαλά. Και τα δύο είχαν γαρνιτούρα ριζότο με μανιτάρια που ξεπερνούσε τα μέτρια ρύζια που συνηθίζονται, και πικάντικη. Μεγάλες μερίδες. Επίσης, τζατζίκι, χόρτα τεράστια μερίδα (μαζεμένα από κει κοντά, μας είπαν) και κρασί κόκκινο χύμα. Καλό, αλλά σκληρό. Το συζήτησα με τον κύριο και είπε ότι είναι πολύ καινούργιο, γι αυτό είναι πολύ δυνατό).
Σύνολο 35 ευρώ τα δύο άτομα, γενικά καλά, με απόδειξη. Σέρβις απ τον ίδιο τον παππού Αρχοντάκη, απλό, άμεσο, με τα ελαττώματά του βέβαια, αλλά οκ. Μουσική βαριά παλιά λαϊκά (αφιέρωμα Στράτο Διονυσίου, Καζαντζίδη κτλ.) δεν ταίριαζε καθόλου με τον χώρο.
Καλή επιλογή για την περιοχή, που γενικά πάσχει. Θα ξαναπήγαινα.
Πήραμε Κότσι χοιρινό μερίδα, καλό, πολύ μαλακό, και σουτζουκάκια, μετριοκαλά. Και τα δύο είχαν γαρνιτούρα ριζότο με μανιτάρια που ξεπερνούσε τα μέτρια ρύζια που συνηθίζονται, και πικάντικη. Μεγάλες μερίδες. Επίσης, τζατζίκι, χόρτα τεράστια μερίδα (μαζεμένα από κει κοντά, μας είπαν) και κρασί κόκκινο χύμα. Καλό, αλλά σκληρό. Το συζήτησα με τον κύριο και είπε ότι είναι πολύ καινούργιο, γι αυτό είναι πολύ δυνατό).
Σύνολο 35 ευρώ τα δύο άτομα, γενικά καλά, με απόδειξη. Σέρβις απ τον ίδιο τον παππού Αρχοντάκη, απλό, άμεσο, με τα ελαττώματά του βέβαια, αλλά οκ. Μουσική βαριά παλιά λαϊκά (αφιέρωμα Στράτο Διονυσίου, Καζαντζίδη κτλ.) δεν ταίριαζε καθόλου με τον χώρο.
Καλή επιλογή για την περιοχή, που γενικά πάσχει. Θα ξαναπήγαινα.