Εικόνες (17)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τρεις μερίδες μαζί, μπιφτέκι, μπριζόλα αγριογούρουνο και λουκάνικο
Πατάτες (προκάτ, πολύ καλές στο ανέλπιστο)
Μελιτζάνα (ψητή, καλή ως πολύ καλή, καλοψημένη και μαλακή)
Χόρτα (μαύρο χάλι, είχαν άπειρο ξύδι)
Κρασί μπρούσκο "Διαβασμένο στο Άγιο Όρος"
Πιατέλα με μπριζόλα αγριογούρουνο και λουκάνικο
Κρασί Αγίου Όρους "διαβασμένο"
Με την κλασική παραγγελία, απ' ό,
Όσο για την υγιεινή, δε θα πήγαινα κουζίνα, όπως και στον Ηρακλή στα Βράσταμα. Ο μέσα χώρος γενικά δε με ενέπνευσε, αλλά δε θα τον απέφευγα κιόλας, εάν χρειαζόταν.
Συνολικά καλή εμπειρία έξω Οκτώβριος '
Αρχικά να πω πως το μέρος είναι πανέμορφο, μέσα στο δάσος, όπου φτάνεις από τον τον παλιό δρόμο προς Πολυγύρου/Ιερισσού. Λόγω του νέου δρόμου, τα ΙΧ είναι ελάχιστα, ενώ η διαδρομή είναι πάρα πολλή όμορφη.
Στο φαγητό.
Όλα τα ζαρζαβατικά του είναι απ' τον μπαχτσέ, αγγούρια, ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές, πατάτες.
Πεντανόστιμη χωριάτικη και μελιτζάνα/πιπεριές Φλωρίνης στα κάρβουνα.
Μπουγιουρντί πολύ καλό.
Το μπιφτέκι που πήραμε θύμιζε φρούτο. Μόνο μοσχάρι, τεράστιο και ζουμερό να λιώνει στο στόμα. Εξαιρετικό.
Λουκάνικο χωρίς να είναι περιττά λιπαρό, ζουμερότατο, πολύ καλά ψημένο. Εξαιρετικό επίσης.
Πατάτες χειροποίητες δικιές του.
Μερίδες μεγάλες σε ορεκτικά και κυρίως, τιμές πολύ χαμηλές, ποιότητα - όπως ειπώθηκε - άριστη.
Όσοι δεν έχετε πάει, να πάτε. Αξίζει από όλες τις απόψεις.
Με το χιονισμένο τοπίο αξίζει. Θα ξαναπάμε σίγουρα.
Στρώνεις μόνο σου, πας και παραγγέλνεις και αυτοί αναλαμβάνουν μόνο να στα ψήσουν, ενώ τα πλένεις και μόνο σου. Άμα ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοια φάση ΟΚ, άσε που το πικνικ είναι καλύτερο.
Η ιστορία τελείωσε όταν πήγαμε στην κουζίνα να παραγγείλουμε: τύφλα να χουν οι συνθήκες υγιεινής στον τρίτο κόσμο. Αλέ.
6 σουβλάκια, μια μπριζόλα, ένα λουκάνικο, χόρτα, φέτα, τζατζίκι, πατάτες, καυτερη, κρασί 33 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης καλός προς το γραφικός, λέει τα ίδια αστεία συνέχεια τα οποία τα ακούς Χ2 αν έρθει κόσμος στα διπλανά τραπέζια.
Δουλεύει πολύ με ξένους και έχει και συμβόλαια μάλιστα να έρχονται στο μαγαζί του (είναι το μαγαζί και σε αρκετούς ξένους οδηγούς όπως μας έδειξε).
Ωραίο το μέρος, τέλος θετικών σχολίων.
Το έχω προτείνει σε αρκετούς φίλους οι οποίοι δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη με εμένα κυρίως λόγω καθαριότητας.
το μαγαζί του το προτείνει το lonely planet ως το καλύτερο της περιοχής και τα καλοκαίρια θα τον πετύχετε με το βιβλίο στο χέρι μεστο δρόμο να σταματάει τα αυτοκίνητα και να τους φέρνει στο μαγαζί του. έχει μπουκάλι κρασί αγιασμένο από το άγιο όρος και καλά.
Το αγριογούρουνο παραμένει νούμερο 1. Εκτός από μια μπριζόλα αγριογούρουνο δοκιμάσαμε επίσης 1 λουκάνικο (το κλασσικό χωριάτικο), 2 παντσέτες (μέτριες), 2 σουβλάκια (μέτριο), 1 μπιφτέκι (κάτω του μετρίου). Από τα συνοδευτικά άπαιχτη ψητή πιπεριά, σαλάτα λάχανο (αλμυρή), φέτα με ντομάτα και καυτερό στο κάρβουνο (όχι καλή), πατάτες της γιαγιάς 2 σπιτικές μερίδες (όχι εστιατορίου) αλλά λίγο βιαστικά τηγανισμένες. Το κουστουμάκι που μας κόπηκε για αυτά και ένα μπουκάλι "
Ο καλλιτέχνης (σόγαμπρος) έχει διάθεση και κέφι, αν δεν επικεντρώνεστε στο φαγητό, αλλά στη διασκέδαση θα σας κερδίσει το μαγαζί.
Α! και το αγριογούρουνο είναι πολύ καλό.
Α! και το αγριογούρουνό του είναι πολύ καλό.
ΥΓ: Έχω κανα δυό χρόνια να πάω.
ομως δεν ενδεικνυται απο αρκετους ταξιδευτες!!!!
αντε εβιβες.