Έκατσα Μάρτιο 2013. Απλό λιτό ουζερί, με ψαρικά και λίγα κρεατικά. Η ιδιοκτησία συμπαθής. Δουλεύει κυρίως τηγάνι, αλλά έχει και σχάρα όπου και ψήνει τα μεγάλα ψάρια όταν έχει. Τα φαγητά είναι γενικά οκ, κάποια καλά αλλά υπάρχουν και αστοχίες. Η γράπα απλώς οκ, το τσίπουρο με γλυκάνισο καλό. Τιμές καλές (~10-15€/άτομο με αλκοόλ). Αξίζει μια επίσκεψη για όσους ψήνονται για λαϊκά ουζερί.
Εικόνες (16)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Πατάτες (πολύ καλές)
Γαύρος (απαράδεκτος)
Χταπόδι (καλό)
Πίνακας
Εσωτερικά (Μάρτιος 2013)
Ζοχιά (πολύ καλή)
Βραστά (οκ)
Σουπιά τηγανητή (οκ)
Σκορδαλιά (πολύ καλή)
Πιπεριές (οκ)
Πατάτες (καλές)
Μπακαλιάρος (μέτριος, το κουρκούτι ανήκει στην κατηγορία λουκουμάς)
Γαύρος τηγανητός (καλός)
Εξωτερικά (Μάρτιος 2013)
Τυροκαυτερή (περίεργη), ταραμάς (οκ, αλλά άνοστος), τζατζίκι (οκ)
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2012)
Σxόλια (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Τίμιο και απλό μαγαζί, μαγειρευτά σπιτικά φαγητά,ουζομεζέδες και της ώρας. Καλές τιμές, λίγο παραπάνω λάδι μερικές φορές στα μαγειρευτά αλλά οκ. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, όλα αξιοπρεπή - ξεχωρίζω κεφτεδάκια και γεμιστά.
Πήγαμε το Σάββατο και μας είπε ότι λειτουργεί και βράδυ. Πάρα πολύ φθηνό, πήραμε ψάρια όλα οκ αν και λίγο βαριά γιατί ήταν τηγάνι.
Ανέστης
Το μαγαζί λειτουργεί μόνο ως το μεσημέρι. Το φαγητό είναι πολύ καλό και μοιάζει (μάλλον είναι) με σπιτικό. Έχει σαλάτες που τις κάνει μόνος του και οι τιμές είναι καλές. Το περιβάλλον είναι πολύ λιτό.