Κάθε πέρσι και καλύτερα στις επισκέψεις μου. Το ριζότο που παρήγγειλα (νομίζω παέγια το χαρακτήριζε) είχε μια γεύση περίεργη. Λόγω του επαγγέλματος, μπορώ να καταλάβω ότι το τυρί που χρησιμοποίησαν για το δέσιμο (δέσιμο με τυρί...η παέγια....που δεν είχε σαφράν, αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό) ήταν μέρες στο ψυγείο τριμμένο, και αφημένο για ώρες έξω, με αποτέλεσμα να μυρίζει καμαμπέρ (για να το θέσω ευγενικά). Σέρβις ανύπαρκτο...είχε ματς εκείνη την ώρα και χάζευε το παλικάρι. Τιμές αντάξιες του χώρου, όχι του φαγητού
μέρος απο τα καλύτερα. μουσική λαϊκή επιπέδου γυράδικου στις busy μέρες. σέρβις ελλειπές. κατάλογος ατελείωτος. οι σούβλες (όταν έχει) συνήθως καλές, ψάρια σωστά αλλά ακριβά. ξεχωρίζω μπιφτέκι γεμιστό, θρακιώτικη τηγανια, μπεκρή μεζέ. τιμές στα 18-20/άτομο
Έχει μεταφερθεί από το σημείο αυτό,πλέον τους βρίσκουμε μέσα στο χώρο του ΕΟΤ στη δημοτική πλαζ.
Η τοποθεσία μαγευτική όχι όμως και η ταβέρνα η οποία έχει μέτριο φαγητό.Το κρέας δεν είναι καλή επιλογή,τα ορεκτικά και οι σαλάτες χωρίς ουσία.
Ίσως την κατάσταση σώσει ένα φρέσκο ψάρι.
Ιδιοκτήτης ο Αλέκος Πατσιώρας.
Η τοποθεσία μαγευτική όχι όμως και η ταβέρνα η οποία έχει μέτριο φαγητό.
Ίσως την κατάσταση σώσει ένα φρέσκο ψάρι.
Ιδιοκτήτης ο Αλέκος Πατσιώρας.