δοκιμασα πεϊνιρλι: κασερι-μπεϊκον, κιμα-κεφαλοτυρι, κασερι-σουβλακι* κοτοπουλο, μπουγιουρντι (ενταξει, κασερι-ντοματα-τυρι-πιπερια).
το συνοδευει με χυμο λεμονι (πλαστικη συσκευασια) και -σε καποια- ριγανη. επισης εχει 2 σως, "goloso" και μουσταρδα.
δουλευει κυριως βραδυ, απο ~μεσημερακι βγαζει μερικα στο θαλαμο.
μ' αρεσε αρκετα με το σουβλακι, με θυμισε τα αντιστοιχα Δραμινα, τα υποιλοιπα οκ/καλα, με τον κιμα ενα κλικ πιο ενδιαφερον.
ζυμη αφρατη, νορμαλ παχος και με μια τραγανοτητα στην κορα. τιμες (εκτος το σκετο κασερι) 2.50 - 3€.
σε καποια θαρραλεα περισταση θα ξαναπερασω για πεϊνιρλι παστουρμα!
*πρεπει να διευκρινιστει το ειδος, χοιρινο ή κοτοπουλο, γιατι μπαινει συχνοτερα το κοτοπουλο
δοκιμασα πεϊνιρλι: κασερι-μπεϊκον, κιμα-κεφαλοτυρι, κασερι-σουβλακι* κοτοπουλο, μπουγιουρντι (ενταξει, κασερι-ντοματα-τυρι-πιπερια).
το συνοδευει με χυμο λεμονι (πλαστικη συσκευασια) και -σε καποια- ριγανη. επισης εχει 2 σως, "
δουλευει κυριως βραδυ, απο ~μεσημερακι βγαζει μερικα στο θαλαμο.
μ' αρεσε αρκετα με το σουβλακι, με θυμισε τα αντιστοιχα Δραμινα, τα υποιλοιπα οκ/καλα, με τον κιμα ενα κλικ πιο ενδιαφερον.
ζυμη αφρατη, νορμαλ παχος και με μια τραγανοτητα στην κορα. τιμες (εκτος το σκετο κασερι) 2.
σε καποια θαρραλεα περισταση θα ξαναπερασω για πεϊνιρλι παστουρμα!
*πρεπει να διευκρινιστει το ειδος, χοιρινο ή κοτοπουλο, γιατι μπαινει συχνοτερα το κοτοπουλο