εχω παει καποιες φορες. Παγωτο κατω του μετριου και δεν θα ξαναεπαιρνα, προσωπικα νομιζω φτιαχνεται με σκονη γαλακτος και οχι με κανονικο γαλα. Τυροπιτακια χωριατικα και τριγωνα μετρια, και προς πικαντικα. Κριτσινια με κασερι που απο κατω εχουν μαυραδακια αρκετα που πιθανως ειναι καβουρντισμενο αλευρι, ομως αν καθαριζεται καλα το ταψι αυτο δεν θα υπηρχε. Γλυκα που κοιταξα καποια μου φανηκαν εκει ημερων και οχι φρεσκα. Οι κοπελες εκει ευγενικες.
Δοκιμάστηκε η γνωστή σοκολατόπιτα. Σε σχέση με το κατάστημα δυτικά ήταν λιγότερη σε όγκο, σα να μη φούσκωσε, τι να πω. Επίσης ήταν λιγότερο γλυκιά και η λευκή σοκολάτα από πάνω δεν ήταν σε σχέδιο, πχ ο ιστός αράχνης όπως δυτικά, σα να την έφτιαξε 12χρονο.
Κάπου δυτικά νομίζω θα ανοίξουν