Εικόνες (38)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Λαχανικά αχνιστά, με γάρο αντζούγιας (αποκάλυψη)
Ταλιάτα medium well με συνοδευτικά λαχανικά και σος ρομέσκο (αρκετά καλή)
Πάβλοβα με εσπεριδοειδή (καταπληκτικό, ελαφρύ)
Πικάνια medium well με chimichurri (οκ)
"Λαχανοντολμάδες" με ζύμη μαντί, σιτεμένο κιμά και αβγολέμονο (ενδιαφέρον)
Προσούτο πάπιας με εσπεριδοειδή, βαλεριάνα και ρόκα, παντζάρια με τουλουμοτύρι, φουντούκι, συκομαΐδα
Νιόκι κατσικίσιου τυριού με coq au vin
Καψαλισμένο σκουμπρί ζωμός "σαβόρο", κουνουπίδι με κάρυ, πράσινο μήλο
Κατσικάκι σιγοψημένο, crispies "ντολμαδάκι αμπελόφυλλο" και γιαούρτι αρωματισμένο με κύμινο
Αχλάδι ποσέ σε απόσταγμα ξινόμαυρου και κρόκο Κοζάνης, τραγανό καταΐφι και παγωτό τόνκα με κάρδαμο
"Κρέμα Catalana" (εξαιρετική)
Τινακτορόγος Κτήμα Μπριντζίκη (καλό ξηρό λευκό, αρκετά ελαφρύ)
Τινακτορόγος Κτήμα Μπριντζίκη (καλό ξηρό λευκό, αρκετά ελαφρύ)
"Τόνος ψητός τατάκι με υφές μελιτζάνας/σουσάμι & εσπεριδοειδή" (οκ, αλλά είχε παραψηθεί και γι' αυτό δε θύμιζε τατάκι)
"Ριζότο φρέσκια τρούφα & 48μηνη παρμεζάνα Ρετζιάνο" (πολύ νόστιμο, αλλά μας έκατσε βαρύ)
"Τόνος ψητός τατάκι με υφές μελιτζάνας/σουσάμι & εσπεριδοειδή" (οκ, αλλά είχε παραψηθεί και γι' αυτό δε θύμιζε τατάκι)
"Κροκέτες με Jamon Iberico & κατσικίσιο τυρί, ψητό νεκταρίνι, σορμπέ κόκκινης πιπεριάς, πέστο ρόκας" (καλό, αλλά όχι συγκλονιστικό, το σορμπέ ήταν το χάι λάιτ)
"Σαλάτα κινόα, γαρίδες τηγανιτές, μαριναρισμένος σολομός, φρέσκα λαχανικά, μάνγκο & αβοκάντο" (εξαιρετική σαλάτα)
Καλωσόρισμα βούτυρο, αλάτι, λάδι (καλό)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2017)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2017)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2017)
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2017)
Ριζότο μανιταριών (πολύ καλό)
Bavette από αυστραλέζικο wagyu (μέτριο)
Καλωσόρισμα: πατέ από συκωτάκια πουλιών και ψωμί με βούτυρο και μεδούλι (πολύ νόστιμα)
Ωριμασμένη μοσχαρίσια μπριζόλα 1100γρ (πάρα πολύ καλή στα 60 ευρώ/κιλό)
Ωριμασμένη μοσχαρίσια μπριζόλα 1100γρ (πάρα πολύ καλή στα 60 ευρώ/κιλό)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2017: επιδόρπιο 2/2
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2017: επιδόρπιο 1/2
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2017: φαγητό 2/2
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2017: φαγητό 1/2
Σxόλια (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (4)
tavern_comments#16536#0#0
Ο χώρος μοντέρνος, ντιζαϊνάτος, σχετικά ωραίος θα έλεγα. Λίγο έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε αίθουσα για πρωινό ξενοδοχείου, που δεν είσαι (σερβίρεται αλλού), αλλά ίσως ενέτεινε αυτήν μου την αίσθηση το γεγονός ότι ήταν άδειο το εστιατόριο (υπήρχε μία άλλη παρέα) και ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος. Οι καρέκλες, όπως λέει το ταβερνοαλάνι, δεν ήταν όλες βολικές. Ωστόσο, συνολικά χώρος ευχάριστος.
Το σέρβις στη δική μου επίσκεψη, ήταν εξαιρετικό, ευγενικό, δεν υπήρχαν καθυστερήσεις, όλα καλά (ένα λαθάκι μόνο, ότι μας είπε πως η chimichurri είναι γιαπωνέζικη, αλλά δεν πειράζει).
Ο κατάλογος μικρός, έχει επιλογές από κοπές, μαγειρευτά και pasta. Υπήρχε και ψάρι φιλέτο και 2 πιάτα με θαλασσινά. Επιλέξαμε τα κρεατικά, για τα οποία φημίζονται εξ άλλου. Εξαιρετικότερο πιάτων όλων, ωστόσο, ήταν τα αχνιστα λαχανικά (με γάρο αντζούγιας, που απλώς έδινε μια ευχάριστη αλατότητα, και τηγανιτές φακές που έδιναν τραγανότητα). Τα λαχανικά ήταν πεντανόστιμα. Έχουν δικό τους κήπο και τα φροντίζουν πολύ, μας είπαν, πάντως τρώγαμε μπρόκολο και λέγαμε τι τρώμε. Ορεκτικό επιλέξαμε "
Από τιμές, κάπως τσιμπημένες - τα παραπάνω συν μία φιάλη Γη και Ουρανός Θυμιόπουλος στα 138 ευρώ.
Συνολική εντύπωση: τίποτα δεν ήταν κακό, ήταν όλα καλά ή πολύ καλά, σερβις και χώρος καλός, επιλογές καταλόγου καλές, αλλά δεν ξέρω, ήθελα ίσως κάτι παραπάνω; Δεν το λες ακριβώς fine dining, ούτε το λες αβαν γκαρντ στη γαστρονομία (υπό την έννοια ότι είναι δημιουργική κουζίνα που '
Θετική εντύπωση, θα ξαναπήγαινα.
Ζυμαρικό γεμιστό με καπνιστή παντσετα, ζαχαρομπιζελο και τρούφα - το πιατο ήταν εξαιρετικό με δυνατούς συνδιασμους και υφές, η τρούφα δεν έδινε κάτι ιδιαίτερο (να σημειώσω ότι οι τρουφες έχουν ποικιλιες και δεν είναι παντα οι ίδιες). Κυριως πιατο χοιρινό ιμπερικο με υφές καλαμποκιού - άψογη εκτέλεση στο κρέας, γεύση που μένει, τα καλαμποκια επίσης ταιριαζαν. Για επιδορπιο παρφε χαλβά με αλμυρη καραμέλα και παγωτό μάνγκο - οι υφές ιδανικές σε ολα, το παγωτό μάνγκο θεσπέσιο, το παρφε χαλβά ουδέτερο σε γεύση.
Σύνοψη, ο μάγειρας είναι υψηλού επιπέδου και οι πρώτες υλες πολύ καλές. Οι τιμές ίσως ειναι τσιμπημένες και ο εξωτερικός χώρος αν και όμορφος, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Για καλωσόρισμα την μια μας είχαν φέρει από ένα τηγανιτό ραβιολι λαχανικών κ την άλλη (βλ. φωτο) πατέ από συκωτάκια πουλιών κ ψωμί με βούτυρο και μεδούλι. Όλα πολύ νόστιμα.
Στα κυρίως τώρα, δοκιμάσαμε μόνο μοσχαρίσια κρέατα. (έχει κ μερικά μαγειρευτά και πάστες)
Η μεγάλη ωριμασμένη μπριζόλα στα 1100γρ ψαχνό (ένα πολύ μικρό κόκαλο μόνο στην άκρη) ήταν πάρα πολύ καλή στα 60 ευρώ/κιλό. Θα έλεγα αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα μοσχάρια που έχω φάει (ισπανική ράτσα).
Τα άλλα δυο , bavette από αυστραλέζικο wagyu, και cote de veau ήταν μέτρια και στα 34 κ 36 ευρώ αντίστοιχα χωρίς γαρνιτούρες (4ευρώ) δεν άξιζαν με την καμία τα λεφτά τους.
Σε γενικές γραμμές έχει καλό φαγητό αλλά οι τιμές είναι αλλού, για μπριζόλα με πατάτες κ ένα ποτήρι κρασί έχει φύγει 45-50ευρώ/άτομο κ αυτό χωρίς επιδόρπιο ή σαλάτα.
Θα ξαναπήγαινα μόνο για τις μεγάλες κοπές τους.
Κάτι λέει για lunch menu με 35 ευρώ στο site τους.