Επίσκεψη δύο ημέρες εντός του Νοέμβρη του 2016.Χώρος συμπαθητικός και επαγγελματικό σέρβις. Μενού προσαρμοσμένο στην εποχή. Μερίδες φυσιολογικές και με καλή ποιότητα φαγητού. Στα πιάτα ημέρας, η βελουτέ κολοκύθας, με ψιλοκομμένη πανσετούλα και ξυνή κρέμα εντυπωσίασε (υπήρχε η δυνατότητα να σερβιριστεί μία μερίδα σε δύο πιάτα). Επίσης τα χόρτα μιά χαρά και το κριθαρότο λαχανικών πάρα πολύ καλό. Στα κρεατικά τα χοιρινά μπριζολάκια με πουρέ πατάτας ζουμερά και η πανσέτα με μυρωδικά και πιπέρια καλή επίσης. Σαλάτα Δήμητρα (με μπρεζάολα, πρασινάδα, σύκα, ρόκα, ανθότυρο, λάδι τρούφας & βινεγκρέτ βαλσάμικο) και ταμπουλέ πολύ καλές με πλούσια υλικά (δεν έψαχνες τη μπρεαζόλα και το τυρί...). Στα ορεκτικά οι φωλιές από κανταϊφι (μελιτζάνα, μετσοβόνε και μαρμελάδα ντομάτας) αξίζουν προσοχής, η γραβιέρα σαγανάκι με μέλι καλό πιάτο αν και συνηθισμένο, πιπεριές φλωρίνης με μπουγιουρντί και σουτζούκι, απλώς τέλειο, για αυτούς που τρώνε σουτζούκι και τα πικάντικα πιάτα. Πλούσιος κατάλογος σε εμφιαλωμένα κρασιά με φυσιολογικές τιμές και για επιδόρπιο διαθέτει ξεχωριστό κατάλογο. Από αυτά η τάρτα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό φυστικοβούτυρο, αν και ακούγεται εντυπωσιακή δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ αντίθετα η μους λεμονιού και το μιλφέιγ μήλου άξιζαν, με νικητή τη μους λεμονιού. Για χορταστικό φαγητό, εμφιαλωμένο κρασί και επιδόρπιο οι τιμές ανέρχονται στα 20-25 ευρώ/άτομο, τιμές φυσιολογικές για το φαγητό που προσφέρει. Σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτώ.