Καμένη δοκιμή burger με την ελπίδα να ναι καλό. Κορόιδευα τον εαυτό μου βασικά γιατί ήξερα οτι θα ναι χάλια. Μπιφτέκι απ τα έτοιμα που δεν ξερεις τι έχουν μέσα και τι μίξη κιμά είναι.
Δεν ξέρω πώς με έβγαλε ο δρόμος εκεί και ακόμα περισσότερο δεν ξέρω πώς πήρα την ηρωική απόφαση να πάρω ένα πιτόγυρο, ξέροντας την παρακμή αυτού του μαγαζιού. Και όντως, γύρος της σειράς, βιομηχανοποιημένος του αισχίστου και γεύση ενοχλητική, όχι απλά αδιάφορη.
Κυρίως με πονάει το γεγονός ότι τόσοι μα τόσοι επιχειρηματίες, ειδικά γυράδικα, προτιμούν να αλλάξουν την ποιότητα των κρεάτων τους για 5-10-20 σεντς το κιλό. Είναι τόσο οδυνηρό και ταυτόχρονα με θυμώνει που δε σέβονται τον πελάτη που τους έχει αγαπήσει και στηρίξει τόσα χρόνια.
Ε ένας από αυτούς είναι ο Nik, θυμάμαι αρχές 2000 να τρώω στον Εύοσμο γύρο στον τότε Nik και να παθαίνω πλάκα. Πόσο κρίμα ρε γαμώτο, πόσο κρίμα
Κυρίως με πονάει το γεγονός ότι τόσοι μα τόσοι επιχειρηματίες, ειδικά γυράδικα, προτιμούν να αλλάξουν την ποιότητα των κρεάτων τους για 5-10-20 σεντς το κιλό. Είναι τόσο οδυνηρό και ταυτόχρονα με θυμώνει που δε σέβονται τον πελάτη που τους έχει αγαπήσει και στηρίξει τόσα χρόνια.
Ε ένας από αυτούς είναι ο Nik, θυμάμαι αρχές 2000 να τρώω στον Εύοσμο γύρο στον τότε Nik και να παθαίνω πλάκα. Πόσο κρίμα ρε γαμώτο, πόσο κρίμα