Ωραίος χώρος και θέα, ενδιαφέροντα γλυκά, αλλά ίσως το χειρότερο κρέας που έχω φάει σε ''σοβαρό'' εστιατόριο. Ήταν μπουφές βέβαια, αλλα τιμές υψηλές. Προσωπικό εξυπηρετικό.
Καθήσαμε για καφέ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δοκιμάσαμε από τη λίστα των επιδορπίων του το Tortino σοκολάτας γάλακτος jivara. Εμφανισιακά πολύ ωραίο, αλλά γευστικά κατώτερω των προσδοκιών που σου δημιουργεί η όψη του. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο γευστικά, θα μπορούσε να είναι μια καλή πάστα απο ένα οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο, αλλά τίποτα παραπάνω.
το είχα επισκεφθεί ως Kempinski και το επισκέφθηκα και σήμερα (Ως Nikopolis). Παλιά ήταν πολλά επίπεδα ανώτερο σε σχέση με το "τώρα".
Έτσι έχω να σχολιάσω:
*φαγητό: οι σλάτες ήταν μέτριες ώς προς την παρουσίαση και τα υλικά τους (εκτός από αυτήν του σολομού που μου άρεσε).
Από κυρίως, το rib eye μου ήταν οκ, το γιουβέτσι κοτόπουλο και ένα fillet black angus απλά οκ.
*τιμές: οι σαλάτες κυμάινονται στα 10-12ευρώ/άτομο, τα κυρίως στα 14 ευρώ/άτομα τα ζυμαρικά, ενώ π.χ. το rib eye και το φιλέτα στα 35 και 25 ευρώ αντίστοιχα. Απόδειξη μας έκοψαν κανονικά.
*χώρος service: αξίζει το μπαλκόνι με θέα την πισίνα του ξενοδοχείου (ειδικά το βράδυ που φωτίζεται), το service θα μπορούσε και καλύτερα.
All in all, είναι οκ στο σύνολο, αλλά εγώ δεν θα επεδίωκα να το ξανά επισκεφθώ στα σύντομα...
Μυστήριο τρένο αυτό το εστιατόριο πεντάστερου ξενοδοχείου με δύο πρόστιμα ΕΦΕΤ. Εγώ πάντως όταν πήγα (στο πλαίσιο προσφοράς) μου φάνηκε μια χαρά.
Αμούζ μπους με τάρτα χταποδάκι (οκ), ντολμαδάκι (οκ) και ένα άλλο με παντζάρι (πολύ καλό-φοβερή υφή).
Σαλάτα με φακές γλυκιά μουστάρδα και κουμ κουάτ, πολύ καλή αν και οι τηγανητές φακές δείγμα.
Νοστιμότατο και εντυπωσιακό το σπαγγέτι με πέστο παντζάρι και κατσικίσιο τυρί.
Χοιρινό φιλέτο και πανσέτα καλοψημένα και νόστιμα επίσης απ' ότι μου είπαν.
Το δε επιδόρπιο "επεξεργασία σοκολάτας" απλώς κολασμένο για τους φανατικούς της σοκολάτας, λύπη που το αφήσαμε ένεκα του σκασίματος.
Το ενυδρείο με τα καρχαριάκια εντυπωσιακό, φιλικότατο σέρβις.
Πήγα για δεύτερη φορά στην St. Valentine's Day (no comments οι άντρες :P ).To menu ήταν fix λόγω ημέρας.
Σαλάτα με μακερέλ και σολομό μαριναρισμένο σε καπνιστό ελαιόλαδο, φρούτα του πάθους και λαχανικά (μέτριο)
Τορτελόνι με γαρίδες, κρέμα ψητής κολοκύθας, τζίντζερ και προσούτο San Daniele (φοβερό!!!)
Σιγοψημένο short rib και φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με παλαιωμένο βαλσάμικο Μόντενα, πουρές
από σεληνόριζα και αέρας μυρωδικών (ωραίο πιάτο, τα κομμάτια φιλέτου ήταν πολύ καλύτερα από αυτά του short rib και πολύ καλά ψημένο)
Μιλφέϊγ καραμέλας με ανανά, παγωτό φρέσκιας βανίλιας και τραγανά φύλλα Βυρηττού (μου άρεσε πολύ, μια και στα γλυκά δεν είμαι και πολύ φίλος της σοκολάτας και το μιλφέϊγ είναι από τα αγαπημένα μου)
Γενικά και την πρώτη φορά που πήγα μου άρεσε πολύ και το ίδιο και η δεύτερη.
Λέτε να δοκιμάσω και το καινούργιο menu degustation που έβγαλε; 11 πιάτα - 59 ευρώ το άτομο :P
Shark
Πήγα με παρέα (έχει και 50% εκπτωση με Dinners). Το Φαγητό άψογο, το service καλό 'εως πολύ καλό. Μεγάλη λίστα κρασιών.Οι τιμές φυσιλογικά ακριβές για ένα τέτοιο χώρο. Αξίζει επίσκεψης. 4 άτομα με επιδόρπιο και κρασί 256,00.(με την Dinners τα μισά 128,00)
Έτσι έχω να σχολιάσω:
*φαγητό: οι σλάτες ήταν μέτριες ώς προς την παρουσίαση και τα υλικά τους (εκτός από αυτήν του σολομού που μου άρεσε).
Από κυρίως, το rib eye μου ήταν οκ, το γιουβέτσι κοτόπουλο και ένα fillet black angus απλά οκ.
*τιμές: οι σαλάτες κυμάινονται στα 10-12ευρώ/άτομο, τα κυρίως στα 14 ευρώ/άτομα τα ζυμαρικά, ενώ π.
*χώρος service: αξίζει το μπαλκόνι με θέα την πισίνα του ξενοδοχείου (ειδικά το βράδυ που φωτίζεται), το service θα μπορούσε και καλύτερα.
All in all, είναι οκ στο σύνολο, αλλά εγώ δεν θα επεδίωκα να το ξανά επισκεφθώ στα σύντομα...
Αμούζ μπους με τάρτα χταποδάκι (οκ), ντολμαδάκι (οκ) και ένα άλλο με παντζάρι (πολύ καλό-φοβερή υφή).
Σαλάτα με φακές γλυκιά μουστάρδα και κουμ κουάτ, πολύ καλή αν και οι τηγανητές φακές δείγμα.
Νοστιμότατο και εντυπωσιακό το σπαγγέτι με πέστο παντζάρι και κατσικίσιο τυρί.
Χοιρινό φιλέτο και πανσέτα καλοψημένα και νόστιμα επίσης απ' ότι μου είπαν.
Το δε επιδόρπιο "
Το ενυδρείο με τα καρχαριάκια εντυπωσιακό, φιλικότατο σέρβις.
Σαλάτα με μακερέλ και σολομό μαριναρισμένο σε καπνιστό ελαιόλαδο, φρούτα του πάθους και λαχανικά (μέτριο)
Τορτελόνι με γαρίδες, κρέμα ψητής κολοκύθας, τζίντζερ και προσούτο San Daniele (φοβερό!!!)
Σιγοψημένο short rib και φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με παλαιωμένο βαλσάμικο Μόντενα, πουρές
από σεληνόριζα και αέρας μυρωδικών (ωραίο πιάτο, τα κομμάτια φιλέτου ήταν πολύ καλύτερα από αυτά του short rib και πολύ καλά ψημένο)
Μιλφέϊγ καραμέλας με ανανά, παγωτό φρέσκιας βανίλιας και τραγανά φύλλα Βυρηττού (μου άρεσε πολύ, μια και στα γλυκά δεν είμαι και πολύ φίλος της σοκολάτας και το μιλφέϊγ είναι από τα αγαπημένα μου)
Γενικά και την πρώτη φορά που πήγα μου άρεσε πολύ και το ίδιο και η δεύτερη.
Λέτε να δοκιμάσω και το καινούργιο menu degustation που έβγαλε; 11 πιάτα - 59 ευρώ το άτομο :