To εστιατόριο με τα 3 Michelin μέσα στο Le Bristol. Σεφ ο Eric Frechon που έχει σχέσεις κ με την Σπονδή εξ ου κ οι διάφορες ομοιότητες.
Πήραμε το lunch menu, με ορεκτικό, κυρίως, τυριά κ επιδόρπιο. Όλα ήταν φανταστικά, το σέρβις, η παρουσίαση των πιάτων, το βασικότερο η γεύση, ο χώρος υπέροχος. Δεν βρήκαμε ούτε ένα μικρό αρνητικό στοιχείο.
Η σούπα με το Φουά γκρα κ τον λαγό είχε πολύ πλούσια γεύση, το χταπόδι με τα φασόλια τέλειο (πρώτη φορά είδα τόσο λουκούμι χταπόδι εκτός Ελλάδος). Τα χτένια κ η πάπια ψημένα στην εντέλεια, και τα γλυκά από τον Laurent Jeannin οπτικά αριστουργήματα.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ήταν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια κ γεύματα μου ως τώρα. Ακριβό αλλά αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του.
Πήραμε το lunch menu, με ορεκτικό, κυρίως, τυριά κ επιδόρπιο. Όλα ήταν φανταστικά, το σέρβις, η παρουσίαση των πιάτων, το βασικότερο η γεύση, ο χώρος υπέροχος. Δεν βρήκαμε ούτε ένα μικρό αρνητικό στοιχείο.
Η σούπα με το Φουά γκρα κ τον λαγό είχε πολύ πλούσια γεύση, το χταπόδι με τα φασόλια τέλειο (πρώτη φορά είδα τόσο λουκούμι χταπόδι εκτός Ελλάδος). Τα χτένια κ η πάπια ψημένα στην εντέλεια, και τα γλυκά από τον Laurent Jeannin οπτικά αριστουργήματα.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ήταν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια κ γεύματα μου ως τώρα. Ακριβό αλλά αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του.