Βρήκα τυχαία το νέο μαγαζί του (rue de varenne) στο δρόμο μου κ μπήκα. Έχει όπως κ στο άλλο μαγαζί της rue de turenne σοκολάτες και καραμέλες, συν λίγα γλυκά που χουν μόλις φτιαχτεί.
Όλα τα γλυκά του είναι τα τυπικά κλασσικά γαλλικά, με ελάχιστες ή καθόλου τροποποιήσεις (eclair, millefeuille, paris brest, saint-honore, baba au rum) αλλά ψαγμένα κ φτιαγμένα όσο καλύτερα γίνεται.
Πήρα μια τάρτα λεμόνι, που χει προσθέσει πάνω κ λίγο βασιλικό και ήταν από τα καλύτερα γλυκά που χω δοκιμάσει ποτέ. Απίστευτη γεύση που δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει μια απλή τάρτα λεμονιού.
Εννοείται ότι προτείνω αν βρεθείτε κοντά να δοκιμάσετε οτιδήποτε σας αρέσει. Οι σοκολάτες του επίσης ήταν κορυφαίες, για τις καραμέλες δεν ξέρω γτ γενικά δε μ αρέσουν. (Παλιότερα που ήταν στο la maison du chocolat, είχα δοκιμάσει κ εκλερ σοκολάτας, επίσης το καλύτερο μέχρι κ τώρα).
Θα τολμήσω να πω ότι τον θεωρώ τον καλύτερο ζαχαροπλάστη της εποχής, κ είναι μάλιστα κ αυτοδίδακτος.
Όλα τα γλυκά του είναι τα τυπικά κλασσικά γαλλικά, με ελάχιστες ή καθόλου τροποποιήσεις (eclair, millefeuille, paris brest, saint-honore, baba au rum) αλλά ψαγμένα κ φτιαγμένα όσο καλύτερα γίνεται.
Πήρα μια τάρτα λεμόνι, που χει προσθέσει πάνω κ λίγο βασιλικό και ήταν από τα καλύτερα γλυκά που χω δοκιμάσει ποτέ. Απίστευτη γεύση που δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει μια απλή τάρτα λεμονιού.
Εννοείται ότι προτείνω αν βρεθείτε κοντά να δοκιμάσετε οτιδήποτε σας αρέσει. Οι σοκολάτες του επίσης ήταν κορυφαίες, για τις καραμέλες δεν ξέρω γτ γενικά δε μ αρέσουν. (Παλιότερα που ήταν στο la maison du chocolat, είχα δοκιμάσει κ εκλερ σοκολάτας, επίσης το καλύτερο μέχρι κ τώρα).
Θα τολμήσω να πω ότι τον θεωρώ τον καλύτερο ζαχαροπλάστη της εποχής, κ είναι μάλιστα κ αυτοδίδακτος.