Χρόνια είχα στο μυαλό μου να το επισκεφτώ διαβάζοντας τόσες εντυπωσιακές κριτικές. Αυτή τη φορά κατάφερα να κάνω μια κράτηση μετά από πολύ προσπάθεια. Για κάποιον λόγο δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντάνε στην φόρμα επικοινωνίας κ όταν το κάνουν γράφουν ότι να ναι. Με ένα τηλεφώνημα όλα είναι πιο εύκολα.
Έχει ένα μενού με πιάτα a la carte (πανάκριβα) και δυο μενού, ένα μόνο για μεσημέρι, έκπληξη κ ένα μεγαλύτερο degustation μεσημέρι βράδυ. Πήραμε το μικρότερο, που ήταν κάπου 17 πιάτα.
Γενικά μείναμε απογοητευμένοι. Μπορεί να σκάσαμε στο φαγητό, άλλα δεν υπήρχε αυτή η φινέτσα ούτε η ποιότητα που περιμένεις από ένα 3στερο εστιατόριο, υπήρχε από την άλλη η τσουχτερή τιμή. Το κοτόπουλο (signature του Alain Passard) ήταν λίγο άψητο, ενώ η τάρτα κάπως καμένη. Δυο πιάτα δεν τα αγγίξαμε καν. 3-4 ήταν πολύ καλά, κανένα δεν ήταν εξαιρετικό.
Έχει ένα μενού με πιάτα a la carte (πανάκριβα) και δυο μενού, ένα μόνο για μεσημέρι, έκπληξη κ ένα μεγαλύτερο degustation μεσημέρι βράδυ. Πήραμε το μικρότερο, που ήταν κάπου 17 πιάτα.
Γενικά μείναμε απογοητευμένοι. Μπορεί να σκάσαμε στο φαγητό, άλλα δεν υπήρχε αυτή η φινέτσα ούτε η ποιότητα που περιμένεις από ένα 3στερο εστιατόριο, υπήρχε από την άλλη η τσουχτερή τιμή. Το κοτόπουλο (signature του Alain Passard) ήταν λίγο άψητο, ενώ η τάρτα κάπως καμένη. Δυο πιάτα δεν τα αγγίξαμε καν. 3-4 ήταν πολύ καλά, κανένα δεν ήταν εξαιρετικό.