Περαστικοί στην περιοχή, επιλέξαμε να φάμε στο «ουζερί Σοφία», μετά από ερώτησή μας «που θα έτρωγε ένας ντόπιος»…
Μας καλωσόρισε ο συνιδιοκτήτης του χώρου Νεόφυτος και μας ρώτησε αν τρώμε ψάρι. Η αλήθεια είναι ότι η προγενέστερη εμπειρία μας σε ψάρι του γλυκού νερού δεν ήταν καθόλου καλή και είμασταν διστακτικοί. Μας διαβεβαίωσε ότι θα χάναμε αν δε δοκιμάζαμε και έτσι αφήσαμε στον ίδιο να αποφασίσει για εμάς. Λίγη ώρα αργότερα μας έφερε μια ποικιλία 3 ειδών ψαριών της λίμνης Κερκίνης, τηγανητά σε καλαμποκίσιο αλεύρι. Πάθαμε πλάκα από τις γεύσεις των ψαριών! Ελπίζαμε ότι θα ήταν μια καλή, γευστική εμπειρία, μιας και μας το πρότειναν με τόση σιγουριά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ΟΤΙ ΠΙΟ γευστικό έχουμε δοκιμάσει ποτέ σε ψάρι!
Οι συνολικά άριστες εντυπώσεις ολοκληρώνονται από τη φιλικότητα του ιδιοκτήτη, τα επιδέξια χέρια της μαγείρισσας Σοφίας, την υπέροχη θέα στη λίμνη Κερκίνη και το τελικό κόστος που κληθήκαμε να καταβάλουμε, το οποίο ήταν σημαντικό υποδεέστερο όλων όσων είχαμε γευτεί.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το επισκεφτούμε ξανά όταν βρεθούμε στην περιοχή και το προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη, ιδιαίτερα την περίοδο από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο, λόγω της ποιότητας των ψαριών που θα βρούμε.
Μας καλωσόρισε ο συνιδιοκτήτης του χώρου Νεόφυτος και μας ρώτησε αν τρώμε ψάρι. Η αλήθεια είναι ότι η προγενέστερη εμπειρία μας σε ψάρι του γλυκού νερού δεν ήταν καθόλου καλή και είμασταν διστακτικοί. Μας διαβεβαίωσε ότι θα χάναμε αν δε δοκιμάζαμε και έτσι αφήσαμε στον ίδιο να αποφασίσει για εμάς. Λίγη ώρα αργότερα μας έφερε μια ποικιλία 3 ειδών ψαριών της λίμνης Κερκίνης, τηγανητά σε καλαμποκίσιο αλεύρι. Πάθαμε πλάκα από τις γεύσεις των ψαριών! Ελπίζαμε ότι θα ήταν μια καλή, γευστική εμπειρία, μιας και μας το πρότειναν με τόση σιγουριά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ΟΤΙ ΠΙΟ γευστικό έχουμε δοκιμάσει ποτέ σε ψάρι!
Οι συνολικά άριστες εντυπώσεις ολοκληρώνονται από τη φιλικότητα του ιδιοκτήτη, τα επιδέξια χέρια της μαγείρισσας Σοφίας, την υπέροχη θέα στη λίμνη Κερκίνη και το τελικό κόστος που κληθήκαμε να καταβάλουμε, το οποίο ήταν σημαντικό υποδεέστερο όλων όσων είχαμε γευτεί.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το επισκεφτούμε ξανά όταν βρεθούμε στην περιοχή και το προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη, ιδιαίτερα την περίοδο από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο, λόγω της ποιότητας των ψαριών που θα βρούμε.