Με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο του κ.κ. Psalidoxeris δεν είναι λίγες οι στιγμές που αναπολώ το υπέροχο κατσίκι σούβλας που γεύτηκα πριν μερικά χρόνια. Λ Ο Υ Κ Ο Υ Μ Ι. Αισθάνομαι νοσταλγία από την ανικανοποίητη εισέτι λαχτάρα της επιστροφής στη συγκεκριμένη ψησταριά.
Hands down το καλύτερο κατσίκι που θυμάμαι να έχω φάει την τελευταία 10ετια.
Γυρίζει και ψήνετε όλη μέρα στη σούβλα με πυρωμένα κάρβουνα. Ο κύριος που το έχει μάστορας από τους λίγους.
Πραγματικά παιδιά ήταν εξαιρετικό. Απίστευτο ψήσιμο, μαλακό κρεας, σωστό καρύκευμα (αλάτι πιπέρι) και μηδέν ΙΧΝΟΣ μυρωδιας. Τα κρέατα είναι από την περιοχή μας είπε και τα διαλέγει ο ίδιος. 9.5/10
Το κοκορέτσι ήταν επίσης εξαιρετικό, ωραία υφή, χωρίς μυρωδιές αλλά με την απαραίτητη "τανγκιλα" που του χρειάζεται και σωστό καρύκευμα. Γενικά αν ήταν το εξωτερικό μέρος (έντερα) περισσότερο crunchy (προσωπική μου ευχαρίστηση) θα ήταν και αυτό από τα καλύτερα που έχω φάει χρόνια. 8.5/10
Σαλάτα μαρουλακι κομμένη λεπτή όσο δεν πάει άλλο, κατσικίσιο τυράκι, και έξτρα καυτερές πιπεριές. Δε θέλει κάτι άλλο ο άνθρωπος.
Γενικά σκεφτείτε : Πασχα σε χωριό με έναν μάστορα να ψήνει για εσας και αν σας αρέσει αυτό το feeling θα φάτε και θα πιείτε υπέροχα.
Γυρίζει και ψήνετε όλη μέρα στη σούβλα με πυρωμένα κάρβουνα. Ο κύριος που το έχει μάστορας από τους λίγους.
Πραγματικά παιδιά ήταν εξαιρετικό. Απίστευτο ψήσιμο, μαλακό κρεας, σωστό καρύκευμα (αλάτι πιπέρι) και μηδέν ΙΧΝΟΣ μυρωδιας. Τα κρέατα είναι από την περιοχή μας είπε και τα διαλέγει ο ίδιος. 9.
Το κοκορέτσι ήταν επίσης εξαιρετικό, ωραία υφή, χωρίς μυρωδιές αλλά με την απαραίτητη "
Σαλάτα μαρουλακι κομμένη λεπτή όσο δεν πάει άλλο, κατσικίσιο τυράκι, και έξτρα καυτερές πιπεριές. Δε θέλει κάτι άλλο ο άνθρωπος.
Γενικά σκεφτείτε : Πασχα σε χωριό με έναν μάστορα να ψήνει για εσας και αν σας αρέσει αυτό το feeling θα φάτε και θα πιείτε υπέροχα.
Μπράβο στον μάστορα ♥️