Πληροφορίες
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Κατηγορία | Ψαροταβέρνα, Εστιατόριο |
|
Διεύθυνση | Λώρη Μαργαρίτη 13 & Στρατηγού Καλλάρη 11, Θεσσαλονίκη |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης |
|
|
Χαρακτηριστικά |
|
|
Λέξεις κλειδιά | Αγγυροβόλι |
Έκλεισε | Μάιο 2016 |
Στη θέση του άνοιξε το
Marea.
Εικόνες (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Φιλέτο τόνου (σωστό ψήσιμο)
Ριζότο θαλασσινών (το ριζότο ΟΚ, τα θαλασσινά πολύ μέτρια)
Σxόλια (33)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (33)
tavern_comments#159#0#0
14. Πρόστιμο € 2.
ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ στη Θεσσαλονίκη διότι διαπιστώθηκαν :
– Σοβαρές αποκλίσεις από τους όρους αδειοδότησης.
– Ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής των χώρων και του εξοπλισμού.
*Φαγητό: σε γενικές γραμμές καλό. Η σαλάτα ρόκα ήταν καλή, το ίδιο και το φιλέτο του φρέσκου τόνου με πολύ σωστό ψήσιμο (βλ.
*το περιβάλλον είναι όμορφο για τα γούστα μου, αν και πιό πολύ θυμίζει bar όπως λέει και ο/η indictos.
*υπάρχει θέμα με το service. Πολύ αργοί στο να παίρνουν παραγγελίες, δεν γνώριζαν τι ψάρια έπαιζαν εκείνη την ημέρα και πήγαιναν κάθε λίγο να ρωτήσουν στην κουζίνα, απουσία ευγένιας.
*τιμές δεν θα έλεγα ότι έχει πολύ ακριβές για τα ομοειδή του, αλλά δεν το λές και φθηνό χωρίς κρασί και με μετρημένη παραγγελία μας βγήκε 30euros/κεφάλι.
Υ.
Δύσκολα θα ξανα πήγαινα....
Το φαγητό ήταν εξαιρετικό και η Πέννυ φρόντιζε τους πελάτες με έναν μαμαδίστικο και αυθεντικά λαϊκό τρόπο. Όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε στο μαγαζί δεν είχε αποκτήσει ακόμα την φήμη που έχει τώρα. Οι τιμές ήταν τσιμπημένες και τότε, ίσως και ακριβές αλλά πιστέψτε με δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Χαλάλι λέγαμε. Η πελατεία του ήταν κυρίως οι πλούσιοι αστοί του κέντρου. Εκεί γύρω, στα ακριβά διαμερίσματα του κέντρου και της παραλίας ζουν και αυτοί και τρων στο αγκυροβόλι, την διαγώνιο, το εστιατόριο ολύμπια κ.
Εκείνη την περίοδο τα παιδιά της ιδιοκτήτριας άρχισαν να «ξετσουμίζουν» και να αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το μαγαζί. Απέκτησαν μία συμπεριφορά μοντέρνου νεαρού μπουζουκόβιου. Κάργα στην μαγκιά που στηρίζετε σε ακριβά ρούχα και γυαλιά, ενικός σε όλους, φτύσιμο κανονικά σε όλους εμάς αν έσκαγε μύτη κανένα ξανθό ξέκωλο ή κανένας ιδιοκτήτης μπουζουξίδικου με την παρέα του κ.
Εμείς λοιπόν ξεκόψαμε. Όχι για το φαγητό. Ούτε για τις τιμές. Αλλά γιατί αυτό το μαγαζί δεν ήταν πλέον για εμάς. Έχω να πάω στο αγκυροβόλι τουλάχιστον 5 χρόνια. Λυπάμαι πολύ γιατί ήταν μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες που έχω φάει. Ίσως να παραμένει μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες. Δεν μπορώ να κρίνω το φαγητό. Ήθελα να καταθέσω μία πολύ προσωπική άποψη όχι τόσο για το συγκεκριμένο μαγαζί όσο για τις συγκεκριμένες συμπεριφορές. Ειδικά αυτή την περίοδο.
Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις το γεγονός του ότι αφού έχουμε καθίσει επι 35 ολοκληρα λεπτά της ώρας , περιμένοντας τους σερβιτόρους να μας μαζέψουν τα υπολλείματα επιδορπίου των προηγουμένων πελατών, έρχονται και μας λένε « Παρακαλούμε δείξτε κατανόηση , αλλά θα πρέπει να φύγετε γιατί το τραπέζι είναι κρατημένο».
Και το χειρότερο είναι πώς όταν απευθυνθήκαμε στην Ιδιοκτήτρια , εκείνη την «έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας τους σερβιτόρους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα χωρίς ουτε να πάρει θέση στο πρόβλημα αλλά ούτε και να προτείνει μια λύση του τύπου π.
Κύριοι ιδιοκτήτες , μια ανακαίνιση μπορεί να φερει πελάτες στο μαγαζί σας αλλά εάν δεν φέρεσθε σαν επαγγελματίες οι πελάτες σας δεν θα μείνουν , θα φύγουν και σύντομα θα ξαναχρειαστεί να το ανακαινήσετε πρός άγρα νέων και ανυποψίαστων πελατών.
Λυπάμαι πολύ γιατί 3-4 φορές που είχα πάει πρίν ανακαινισθεί παρότι το φαγητό του ήταν σε «αποδεκτά» επίπεδα ποιότητας (αν και ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ) , το μαγαζί ήταν μια εναλλακτική επιλογή.
Φοβερή κουτσομούρα.
σχετικα καλεσ τιμες.
http:
02/03/2010
Πρόστιμο 5.
απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο για την ποιοτητα !!!!!!!!
2-3 φορές έφαγα εκεί και το ευχαριστήθηκα πολύ! (και ομολογώ ότι δεν το περίμενα)
Πήραμε σαγανάκι γαρίδας και ήταν ΣΟΥΠΕΡ…Επίσης μαγειρεύει το ψάρι με έναν άλλο τρόπο (δε θυμάμαι πώς το λέει). Στο φέρνει ανοιχτό, σαν βρασμένο μέσα σε λαχανικά, με ένα ζουμί από ψάρι και λαχανικά και λίγα βραστά λαχανικά δίπλα. Είναι πολύ νόστιμο! Και ιδιαίτερα εάν έχεις βαρεθεί να τρως απλά ψάρι τηγανητό ή στα κάρβουνα.