Εικόνες (23)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τάρτα σύκου με mousse από Stilton τυρί (ενδιαφέρον)
Καρότα ψημένα σε μοσχάρισιο λίπος (πολύ καλά)
Άγρια μανιτάρια (καταπληκτικά)
Άγρια μανιτάρια (καταπληκτικά)
Ribeye ωρίμανσης 60 ημερών (πολύ καλό)
Cocktails (όλα πολύ καλά)
Cocktails (όλα πολύ καλά)
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2016)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 4/4
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 3/4
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 2/4
Κατάλογος Οκτωβρίου 2016: σελίδα 1/4
*στο υπόγειο έχει την κουζίνα και έναν πάγκο με 11 θέσεις όπου μπορεί κανείς να κλείσει και να απολαυσει το chef'
*ισόγειο είναι το εστιατόριο
*ο 1ος όροφος είναι μπαρ με 11 θεσεις όπου σερβίρεται ειδικό μανού με snacks
Εμείς καθίσαμε στο εστιατόριο.
Φαγητό:
Ευρωπαική κουζίνα, πάρα πολύ γευστικά πιάτα και γενναιόδωρες μερίδες για 1 αστέρι Michelin. Πέρδικα τρυφερότατη για ορεκτικό, άγρια μανιτάρια , χοιρινό σε βάζο ωραίο, για κυρίως δοκιμάσαμε ένα καταπληκτικό σιγοψημένο αρνάκι και ένα ribeye ωρίμανσης 60 ημερών . Επιδόρπιο πήραμε ένα πολύ ενδιαφέρον πιάτο με σύκα και μια κρέμα τυριού stilton και παγωτό. Όλες οι μερίδες ήταν πολυ καλές, κυριολεκτικά σκάσαμε στο φαγητό! Καλή παρουσίαση και εκτέλεση.
Ποτά, πήραμε διάφορα κοκτειλ, όλα και αυτά γευστικότατα.
Εξυπηρέτηση: πολύ επαγγελματικό και ευγενικό προσωπικό, ο Γάλλος μανατζερ πολύ σωστός, συνεχόμενη ανανέωση του νερού στα ποτήρια κτλ.
Τιμές: έδω ήταν η ευχάριστη έκπληξη, καθώς δώσαμε πολύ λογικά λεφτά για εστιατόριο 1 αστεριού Michelin, στο Soho (υπολογίστε για 70 ευρώ το άτομο για πλήρες γέυμα και 1 ποτήρι αλκοολ. Το chef'
Άνετα θα το ξανα τιμήσω για το φαγητό του!