Είναι ένα εστιατόριο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα. Δεν είναι λαϊκό, defacto αυτό, δίνει αρκετές νότες πολυτέλειας στο φαγητό. Ιδανική πρόταση για ξεχωριστές βραδιές, διαφορετικές από αυτές της καθημερινότητας. Αν το επιτρέπει και το μπάτζετ, συνδυάζεται με διαμονή στα δωμάτια του ξενοδοχείου και με σπα.
Παρέα 4 ατόμων. Κάτσαμε στα πριβέ τραπέζια, μέσα σε ένα δωμάτιο. Πολύ καλή αίσθηση, λες και είσαι σε σπίτι. Το ντεκόρ μίνιμαλ και η μουσική πολύ καλή (τουλάχιστον για τα γούστα μου - lounge και jazz διασκευές 80s και 90s τραγουδιών). Το σέρβις διακριτικό και φιλικό.
Πάμε στη μάσα τώρα. Το φαγητό αντάξιο των προσδοκιών που σου δημιουργεί ο χώρος. Είπαμε, όχι λαικό, τουναντίον ψιλογκουρμέ φάση. Τα πιάτα "στημένα" προσεκτικά.
Πήραμε γαρίδες κανταΐφι και σαγανάκι μετσοβόνε (δυνατό) για ορεκτικά, μια πολύ ωραιά σαλάτα με πράσινα, λευκό τυρί και ψητά ροδάκινα, φιλέτο μόσχου με πουρέ γλυκοπατάτας (πολύ καλό και πολύ ωραία ψημένο), λαβράκι φιλέτο σε κρούστα από χωριάτικο χωμί, ριζότο με φρέσκο κολοκυθάκι και γαρίδες και για επιδόρπιο πανακότα με φρούτα (δεν μου άρεσε) και κρέμα bitter σοκολάτας με παγωτό (ίσως το καλύτερο από ότι έφαγα).
Φυσικά και οι τιμές δεν είναι λαϊκές. Περίπου 30-35 ευρώ κατ' άτομο συν το κρασί, αν συμπεριλάβετε και επιδόρπιο πηγαίνει 36-43 κατ' άτομο. Είναι μια εμπειρία όμως, το να τρως σε μια παλιά καπναποθήκη που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο, ποιος ξέρει, του υπεύθυνου της βάρδιας. Εντυπωσιακά είναι επίσης τα αρχεία της καπναποθήκης που μπορεί κάποιος να δει στο ισόγειο.
Είναι ένα εστιατόριο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα. Δεν είναι λαϊκό, defacto αυτό, δίνει αρκετές νότες πολυτέλειας στο φαγητό. Ιδανική πρόταση για ξεχωριστές βραδιές, διαφορετικές από αυτές της καθημερινότητας. Αν το επιτρέπει και το μπάτζετ, συνδυάζεται με διαμονή στα δωμάτια του ξενοδοχείου και με σπα.
Παρέα 4 ατόμων. Κάτσαμε στα πριβέ τραπέζια, μέσα σε ένα δωμάτιο. Πολύ καλή αίσθηση, λες και είσαι σε σπίτι. Το ντεκόρ μίνιμαλ και η μουσική πολύ καλή (τουλάχιστον για τα γούστα μου - lounge και jazz διασκευές 80s και 90s τραγουδιών). Το σέρβις διακριτικό και φιλικό.
Πάμε στη μάσα τώρα. Το φαγητό αντάξιο των προσδοκιών που σου δημιουργεί ο χώρος. Είπαμε, όχι λαικό, τουναντίον ψιλογκουρμέ φάση. Τα πιάτα "
Πήραμε γαρίδες κανταΐφι και σαγανάκι μετσοβόνε (δυνατό) για ορεκτικά, μια πολύ ωραιά σαλάτα με πράσινα, λευκό τυρί και ψητά ροδάκινα, φιλέτο μόσχου με πουρέ γλυκοπατάτας (πολύ καλό και πολύ ωραία ψημένο), λαβράκι φιλέτο σε κρούστα από χωριάτικο χωμί, ριζότο με φρέσκο κολοκυθάκι και γαρίδες και για επιδόρπιο πανακότα με φρούτα (δεν μου άρεσε) και κρέμα bitter σοκολάτας με παγωτό (ίσως το καλύτερο από ότι έφαγα).
Φυσικά και οι τιμές δεν είναι λαϊκές. Περίπου 30-35 ευρώ κατ' άτομο συν το κρασί, αν συμπεριλάβετε και επιδόρπιο πηγαίνει 36-43 κατ' άτομο. Είναι μια εμπειρία όμως, το να τρως σε μια παλιά καπναποθήκη που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο, ποιος ξέρει, του υπεύθυνου της βάρδιας. Εντυπωσιακά είναι επίσης τα αρχεία της καπναποθήκης που μπορεί κάποιος να δει στο ισόγειο.