Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σουβλάκια χταπόδι και τσορίθο (μικρή ποσότητα)
Κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια
Καλαμάρι γεμιστό με πληγούρι και τσορίθο
Ελληνική με τετραλογία ντομάτας, πικλαρισμένα κρεμμύδια, κροκέτες τυριού
Amuse bouche, κρέμα κατσικίσιο τυρί σε σάλτσα καρπούζι
Ωραίος χώρος, ζωντανός, καλή μουσική, γεμάτο κόσμο Σάββατο βράδυ.
Καλό μπαρ, μέτριο σούσι .
Προτείνεται για ποτό.
Η συνεργασία είχε κλειστεί πριν ακόμα αποχωρήσουν από το Μοδιανο …για όλο το καλοκαίρι θα αναλάβουν την κουζίνα ως pop up εστιατοριο μέσα ατο Spitaki
Είχα να πάω τουλάχιστον 10-12 χρόνια - δεσμεύτικα σιωπηρά στην στιγμή ότι πρέπει να το επισκεφτώ σύντομα.
Υποβάλλω τις εντυπώσεις μου από επίσκεψη για ποτό και φαγητό.
Το Σπιτάκι είναι ένα bar που αποτελούσε εμβληματικό προορισμό στην Καλλιθέα την δεκαετία του 90.
Σήμερα είναι το απόλυτο bar spot για το πρώτο πόδι και πλέον ένα σημαντικό εστιατόριο fine dining.
Ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Κεδές γνωστός στην Θεσσαλονίκη από το Βογατσικού 3 (Βel Air), είναι ένας πολυτάλαντος barman που εγγυάται γευστικές εμπειρίες που μόνο στην Αθήνα υπάρχουν αντίστοιχες. Το καλοκαίρι λοιπόν στο Σπιτάκι λειτουργεί ένα απλό νησιώτικου στυλ όμορφο μπαρ με φοβερή θέα που αν υπήρχαν αστέρια Michelin για cocktails θα έπρεπε να έχει κερδίσει τουλάχιστον ένα αστέρι.
Αναμενόμενη η επίδοση στα ποτά, η έκπληξη ήταν το φαγητό.
Το ζεύγος chef UMA, κ. Κλαυδιανός Ανδρέας, κα Σίσσυ Καρακολίδου συνεπικουρούμενοι από τον chef Γιάννο Σδούγκα (ο πιο ενδιαφέρων από τους συμμετέχοντες στο τελευταίο Masterchef) επιμελούνται και εκτελούν σε ανοικτή κουζίνα ένα μενού fine dining. Ο κατάλογος είναι δομημένος για 3 course dining menu με 5-6 επιλογές κυρίως πιάτων.
Επισυνάπτονται φωτογραφίες. Η εικόνα τα λέει όλα.
Η λίστα κρασιών όπως πρέπει να είναι μια μικρή λίστα κρασιών.
Μπράβο !
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.