Εικόνες (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Σκουμπρί σχάρας" (καπνιστό σκουμπρί εμπορίου, οκ)
"Σαρδέλα παντρεμένη στη σχάρα" (οκ)
"Παγκάσιους: φιλέτο παγκάσιους παναρισμένο με σουσάμι στο φούρνο, με φρέσκα μυρωδικά και σάλτσα λεμονιού" (αξίζει μια δοκιμή)
Μυδοπίλαφο (κερασμένος μεζές για τη ρακή, απλώς οκ)
"Κυπριακή μπρουσκέτα: αντσούγια, αγγουράκι, πιπεριά τουρσί, ξερό κρεμμύδι, σκόρδο και άνηθο" (καλή)
Σxόλια (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (3)
tavern_comments#15530#0#0
(απ' την ακρη ερχοταν η αναμνηση του μπαλικ εκμεκ της Ισταμπουλ)
στα σαντουιτς τωρα: εχει 5 επιλογες (παγκασιους φουρνου, γαριδα, σουβλακι ξιφια, ψαρομπιφτεκι, θραψαλο σχαρας), τα συνοδευτικα ειναι προκαθορισμενα, τιμες στα 4 με 5.
ψαχνουνε τα πατηματα τους ακομα, πετυχα διαφορες αλλαγες στο περιεχομενο. τα βασικα στα οποια (μαλλον) καταληγουν ειναι: ψωμακι τσιαπατα, μαρουλι, ντοματα, και απο αλοιφες ταρταρ και γαριδοσαλατα - η τελευταια μονο στο σαντουιτς γαριδα.
το παγκασιους μου εκανα πολυ καλη εντυπωση, ανελπιστα ταιριαστο το γευστικο συνολο με την ταρταρ. το μπιφτεκι ειχε μια ενταση απ' την αλμυρα του, οκ. στα υπολοιπα 3 δεν ξεχωρισα καποια ιδιαιτεροτητα, απλα αποδεκτα.
ενα γενικο θεματακι ειναι οτι στεκονται φτωχα ποσοτικα (πχ τρια κομματακια στον ξιφια, μικρο φιλετο παγκασιους) κι ετσι, αν και θα επρεπε να το περιμενω, με παραξενεψε οταν ακουσα γουργουρισμα στομαχιου μετα απο 3 ωρες και κατι..
ο ιδιοκτητης και τα υπολοιπα παιδια ολοι ευγενικοι
πρωτοτυπο δρομοφαγητο, προφανως αξιζει δοκιμη!
Θα ξαναδοκιμάσω, εννοείται, και ελπίζω πραγματικά στον 21ο αιώνα η Θεσσαλονίκη να έχει επιτέλους περισσότερες επιλογές σε street food ψάρι...