Λαϊκή ταβέρνα σε μια φυσική χαράδρα μέσα στην Ελευθερούπολη. Ο εξωτερικός χώρος πολύ ελκυστικός. Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πολύ ωραία κάτω απ΄τον πλάτανο. Από δω βγαίνει και το όνομα του μαγαζιού: Μπουζίνα--> το μέρος που έχει δροσιά.
Ρωτήσαμε ποια πιάτα θεωρούν σπεσιαλιτέ και απάντησαν "εμείς δεν έχουμε σπεσιαλιτέ, αυτά είναι για τους σεφ!".
Δοκιμάσαμε Σουβλάκι Αρνίσιο, λίγο σκληρούλι, οκ
Παντσέτες καλές
Κοτόπουλο φιλέτο δε δοκίμασα
Κότσι χοιρινό, το καλύτερο πιάτο, λουκούμι, θα το ξανάπαιρνα και διπλό
Σταμνάκι μοσχαρίσιο με σάλτσα και κίτρινο τυρί, σκληρούλι πάλι
Λαχαντολμάδες καλοί, ίσως ξαναζεσταμένοι, από ένας στον καθένα μας
Μελιτζάνα ψητή μόνο η σάρκα, πολύ καλή, κόλαση με σκορδάκι
Σαλάτες- Μπουγιουρντί καλά, λαϊκά. Γλυκό χειροποίητο καλό, συνήθως αδιαφορώ. Απόδειξη- POS οκ.
Γενικά καλό σέρβις. Θα ξαναπήγαινα καλοκαίρι κάτω απ τον πλάτανο.
Σαν επίλογο θα 'κανα το σχόλιο "κλασική ελληνική ΛΑΙΚΗ ταβέρνα που αρνείται να αναβαθμιστεί, και μαγειρεύει σωστά μόνον το χοιρινό. Αρνί και Μοσχάρι= δύσκολα κρεάτα..
Ρωτήσαμε ποια πιάτα θεωρούν σπεσιαλιτέ και απάντησαν "
Δοκιμάσαμε Σουβλάκι Αρνίσιο, λίγο σκληρούλι, οκ
Παντσέτες καλές
Κοτόπουλο φιλέτο δε δοκίμασα
Κότσι χοιρινό, το καλύτερο πιάτο, λουκούμι, θα το ξανάπαιρνα και διπλό
Σταμνάκι μοσχαρίσιο με σάλτσα και κίτρινο τυρί, σκληρούλι πάλι
Λαχαντολμάδες καλοί, ίσως ξαναζεσταμένοι, από ένας στον καθένα μας
Μελιτζάνα ψητή μόνο η σάρκα, πολύ καλή, κόλαση με σκορδάκι
Σαλάτες- Μπουγιουρντί καλά, λαϊκά. Γλυκό χειροποίητο καλό, συνήθως αδιαφορώ. Απόδειξη- POS οκ.
Γενικά καλό σέρβις. Θα ξαναπήγαινα καλοκαίρι κάτω απ τον πλάτανο.
Σαν επίλογο θα '