Εικόνες (38)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Faggots με κολοκύθια (καλό)
Faggots με κολοκύθια (καλό)
Bread Pudding (πολύ καλό)
Καπνιστό χέλι (καλό αλλά δεν άξιζε τα λεφτά του)
Shallots, κατσικίσιο τυρί και μέντα (οκ)
Shallots, κατσικίσιο τυρί και μέντα (οκ)
Σουφλέ σοκολάτας (πολύ καλό)
Επιδόρπια (όλα καλά, το παγωτό ήταν το πιο περίεργο παγωτό που έφαγα στη ζωή μου)
Συκωτάκια, νεφρά κτλ λαγού (ενδιαφέρον)
Νεφρά πάνω σε toast (πολύ καλός μεζές)
Καρδιά μοσχαριού σχάρας με πράσινα (οκ)
Καρδιά μοσχαριού σχάρας με πράσινα (οκ)
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
Γουρουνάκι (καλό αλλά πολύ λίπος)
Pickled σκουμπρί (πολύ καλό)
Chicken and garlic broth (καλό)
Η κουζίνα-της οποίας επικεφαλής είναι ο ιδιοκτήτης και ιδιότυπος Fergus Henderson- βασίζεται σε αυτό που ονομάζουν εδώ '
Πράγματι μεταξύ των άλλων δοκιμάσαμε εντόσθια και νεφρά κουνελιού, καρδιά μοσχαριού, πεντανόστιμα κρασάτα νεφρά πάνω σε χωριάτικο ψωμί κτλ. Όλα αυτά σε εστιατόριο με 1 αστέρι Michelin. Πολύ καλά και τα γλυκά τους καθώς έχουν ολόκληρο επιτελείο με pastry chef και bakers.
Service καλό και καθόλου στητό, τιμές 50 λίρες το άτομο περίπου.
Μου θύμισε λίγο σε Κρικέλλα στις καλές εποχές.
Προσωπικά θα το ξανατιμήσω, αλλά πιστεύω δεν είναι για το ευρύ κοινό.