Πρώτο μου σχόλιο και είναι αρνητικό. Είχα προϊδεαστεί για την παλιά κατάσταση στο μαγαζί, αλλά καθώς είπαμε να πάμε οικογενειακώς, είπα να το δω κι από κοντά.
Το μαγαζί όντως δεκαετίας '80, με πάρα πολλές φωτογραφίες από γνωστούς της εποχής, πεντακάθαρο και περιποιημένο. Θα γίνω απ' την αρχή γραφικός και θα πω πως παραγγείλαμε της Παναγιάς τα μάτια:
Προσωπικά μου φάνηκαν ΠΑΡΑ πολλά τα χρήματα. Από άποψη ποιότητας και γεύσης πάντως όλα ήταν εξαιρετικά.
Στο τέλος παγωτό καϊμάκι κερασμένο, σπιτικό (έτσι είπε τουλάχιστον) με γλυκό του κουταλιού κεράσι και καρότο.
Δύσκολα θα ξαναπήγαινα, γιατί αν και όλα ήταν ήταν ωραία, χωρίς κατάλογο και μέτρο σύγκρισης πιστεύω πως ήταν πάρα πολύ ακριβό.
dn
Υπερβολικά ακριβό μαγαζί για να φας απλά ένα καλοψημένο ψάρι που κοστίζει 70 ευρώ το κιλό. Δεν έφερε κατάλογο, ενώ είχε χαλάσει και η ταμειακή του μηχανή, δηλ. δε μας έφερε απόδειξη... Ήταν καλό το σέρβις, αλλά δε μας έδωσαν πολλές επιλογές πιάτων, ενώ το περιβάλλον είναι περασμένων δεκαετιών. 130 ευρώ για 2 άτομα είναι απλά ανέκδοτο...
latrell
Γιατί να είναι τόσο ακριβό ένα μαγαζί το οποίο το μόνο που προσφέρει είναι φρέσκο ψάρι;Δηλαδή το αυτονόητο! Το περιβάλλον είναι όπως κάθε ψαροταβέρνα του '80.Τουλάχιστον αν είναι να είσαι τόσο πανάκριβος (δεν ξαναπατάω), επένδυσε κάποιο ποσό και στις καρέκλες, στα πιάτα σου και γενικά στον χώρο σου.
*η κακαβιά του ήταν συμπαθητική, χωρίς να απογειώνει.
*πολύ καλή η μελιτζάνα στα κάρβουνα, έλιωνε στο στόμα και είχε ατήν την "μαγική" μυρωδιά του κάρβουνου.
*άσπρη ταραμοσαλάτα που την κάνουν οι ίδιοι (μας είπαν ότι η μαγείρισα πήρε και βραβείο χρυσού σκούφου-ειδικά για την ταραμοσαλάτα της).
*σαλάτα κάρδαμου-1η φορά δοκίμασα, πολύ καλή!
*χόρτα, ικανοποιητικά (μας είπαν ότι παραγγέλνουν σταμναγκάθι κάθε εβδομάδα από Κρήτη).
*φαγγρί, σωστά ψημένο-οκ.
*σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μέτρια.
Το φαγητό σε γενικές γραμμές, μ'αφησε ικανοποιημένο, το μαγαζί δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σαν χώρος (έχει 100 φωτογραφίες από επώνυμους πελάτες στους τοιχους, που συνήθως είναι είδους "κράχτη" και προσωπικά δεν μου αρέσει μιας και πολλές φορές οι φωτό είναι πολλά χρόνια πρίν τραβηγμένες και δεν ανταποκρίνονται στην σημερινή πραγματικότητα). Τραπεζομάντηλα στα τραπέζια, ωραία σερβίτσια, φαίρνει κατάλληλα ποτήρια για το κρασί που επιλέγεις.
Επειδή ήμουν καλεσμένος δεν ξέρω τι παίζει από τιμές, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια, πιστεύω ότι δύσκολα θα το επέλεγα από μόνος μου αν είναι τόσο ακριβό όσο λένε. Υπάρχουν κ άλλες επιλογές τρυγύρω...
tweety
Υπερβολικά μικρές μερίδες και παράλληλα εξαιρετικά ακριβές τιμές. Καλούτσικα πιάτα αλλά απλά δεν αξίζει τα λεφτά του. Στα μείον επίσης το περιβάλλον και το ότι δεν σου φέρνουν κατάλογο.
Φρεσκο ψαρι σωστα ψημενο σε αδιαφορο περιβαλλον με ακριβες τιμες.Η ψαροσουπα νοστιμη αλλα πανακριβη δεν σου φερνει καταλογο και στο τελος ...
δημητρης
πολυ ακριβο μαγαζι κι οχι δεν λες χαλαλι τα λεφτα.. εχει πολυ ποιο ποιοτικα και εξυπηρετικα μαγαζια, περιστατικο της 25 μαρτιου..600 ευρω και κανενας δεν χορτασε.κι αν δεν του λεγαμε .. ουτε αποδειξη θα μας εκοβε.Χωρια που δεν σου φερνει καταλογο καιστο τελος σου ρχεται ο ουρανος σφοντυλι. αισχος
nik lab
Ειχα παει πριν απο 3-4 χρονια. Εξαιρετικο αλλα...πολυ ακριβο. Τα μεγαλα ψαρια τα εχει πολυ ακριβα -σιγουρα φρεσκα- τωρα αν πας για χαλαρο μεζεδακι δεν ξερω. Εμεις ειχαμε δωσει κανα 400ευρω 8 ατομα
Νίκος
Γεύσεις εξαιρετικές. Οπωσδήποτε ταραμά παστή σαρδέλα και καβουρόψυχα. Είναι πάντως ιδιαίτερα ακριβό μαγαζί, για το οποίο λες χαλάλι...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εξαιρετικό φρέσκο ψάρι και σαλάτες σπιτικές. Δείτε στους τοίχους τις φωτογραφίες εκατοντάδων γνωστών καλλιτεχνών, γιατρών και celebrities που πέρασαν για φαγητό.
Μην περιμένετε ιδιαίτερο περιβάλλον, αλλά μόνο πολυ καλό φαγητό. Να αναφέρω οτι για μια ακόμη χρονιά βραβεύτηκε για την ελληνική του κουζίνα. (Αθηνόραμα 2009). Λίγο τσιμπημενες τιμές.
Το μαγαζί όντως δεκαετίας '
1 χωριάτικη (μεγάλη), 1 μελιτζανοσαλάτα (καπνιστή, τέλεια),
Προσωπικά μου φάνηκαν ΠΑΡΑ πολλά τα χρήματα. Από άποψη ποιότητας και γεύσης πάντως όλα ήταν εξαιρετικά.
Στο τέλος παγωτό καϊμάκι κερασμένο, σπιτικό (έτσι είπε τουλάχιστον) με γλυκό του κουταλιού κεράσι και καρότο.
Δύσκολα θα ξαναπήγαινα, γιατί αν και όλα ήταν ήταν ωραία, χωρίς κατάλογο και μέτρο σύγκρισης πιστεύω πως ήταν πάρα πολύ ακριβό.
*η κακαβιά του ήταν συμπαθητική, χωρίς να απογειώνει.
*πολύ καλή η μελιτζάνα στα κάρβουνα, έλιωνε στο στόμα και είχε ατήν την "
*άσπρη ταραμοσαλάτα που την κάνουν οι ίδιοι (μας είπαν ότι η μαγείρισα πήρε και βραβείο χρυσού σκούφου-ειδικά για την ταραμοσαλάτα της).
*σαλάτα κάρδαμου-1η φορά δοκίμασα, πολύ καλή!
*χόρτα, ικανοποιητικά (μας είπαν ότι παραγγέλνουν σταμναγκάθι κάθε εβδομάδα από Κρήτη).
*φαγγρί, σωστά ψημένο-οκ.
*σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μέτρια.
Το φαγητό σε γενικές γραμμές, μ'
Επειδή ήμουν καλεσμένος δεν ξέρω τι παίζει από τιμές, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια, πιστεύω ότι δύσκολα θα το επέλεγα από μόνος μου αν είναι τόσο ακριβό όσο λένε. Υπάρχουν κ άλλες επιλογές τρυγύρω...
Μην περιμένετε ιδιαίτερο περιβάλλον, αλλά μόνο πολυ καλό φαγητό. Να αναφέρω οτι για μια ακόμη χρονιά βραβεύτηκε για την ελληνική του κουζίνα. (Αθηνόραμα 2009). Λίγο τσιμπημενες τιμές.