Εικόνες (27)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sashimi (πάρα πολύ φρέσκο)
Roll από μοσχάρι με τηγανιτό fois gras (το καλύτερο από ότι δοκίμασα στο εστιατόριο!!!)
Roll από μοσχάρι με τηγανιτό fois gras (το καλύτερο από ότι δοκίμασα στο εστιατόριο!!!)
Roll από μοσχάρι με τηγανιτό fois gras (το καλύτερο από ότι δοκίμασα στο εστιατόριο!!!)
Tempura rolls (καταπληκτικό)
Στρείδια tempura με χυμό μάνγκο (πολύ καλό)
"Θάλασσα" από carpaccio wagyu (τρελοκομείο)
"Θάλασσα" από carpaccio wagyu (τρελοκομείο)
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2016)
Κατάλογος (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2016: σελίδα 3/3
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2016: σελίδα 2/3
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2016: σελίδα 1/3
Το μαγαζί δεν το έχουν Ιαπωνέζοι, όμως οι chef που το δουλεύουν έχουν εργαστεί και ζήσει πολλά χρόνια Ιαπωνία και έτσι το αποτέλεσμα είναι 100% αυθεντικό. Με την βοήθεια της πρώτης ύλης που προσφέρει στα θαλασσινά η Μεσόγειος, θα απολαύσετε τα καλύτερα κομμάτια τόνου και γενικώς θαλασσινών ever με τιμές πολύ λογικές για αυτό που σου προσφέρουν. Υπολογίστε περίπου 40-50ευρώ/άτομο με ποτά.
Το wagyu ήταν εξαιρετικό και ειδικά το bite με το κρέας, χτένι και παναρισμένο fois gras μου έχει μείνει αξέχαστο σαν γεύση!!
Αξίζει, και το προτείνω ανεπιφύλακτα!