Βρέθηκα δίπλα Κυριακή και θυμήθηκα και τσέκαρα το "έθιμο" του κυριακάτικου πεϊνιρλί!
Ήταν όντως τεράστιο, το είχανε μέχρι αργά το μεσημέρι στο κατάστημα, ζεστό, ωραίο, με μπόλικο βούτυρο. Όμως βγαίνει σε μόνο σκέτη εκδοχή, δεν υπάρχει κάτι με πρόσθετα μέσα, ζαμπόν, κάποιο αλλαντικό, κάτι.. 3.50ε. Μόνο πρόβλημα για μένα, η ελλιπής συσκευασία: στο βάζει μέσα σε λαδόκολλα και μετά σακούλα, και χύνονται τα βούτυρα και γίνεται λίγο χαμός.
Απορία το έχω γιατί δεν το προωθούν περισσότερο αυτό το "έθιμο".. Αν ήμασταν αλλού, θα το είχαν κάνει μέγα θέμα! Τεσπά, είναι συζήτηση για το κους κους περισσότερο και δεν βγαίνει εύκολη άκρη.
Αλυσίδα ζαχαροπλαστείων της περιοχής με μεγάλη πελατεία, αλλά μέτρια πράγματα γενικά. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει μεγάλη ποικιλία, δοκιμάστηκε πάστα μπισκότο (μέτρια) και τάρτα φράουλα (αποτυχία, άγευστη-παραψημένη βάση, φράουλες γεμάτες ζελατίνη, αδιάφορη κρέμα πατισερί). Τιμές ψιλοτσιμπημένες, ειδικά για το αποτέλεσμα.
Ήταν όντως τεράστιο, το είχανε μέχρι αργά το μεσημέρι στο κατάστημα, ζεστό, ωραίο, με μπόλικο βούτυρο. Όμως βγαίνει σε μόνο σκέτη εκδοχή, δεν υπάρχει κάτι με πρόσθετα μέσα, ζαμπόν, κάποιο αλλαντικό, κάτι.. 3.
Απορία το έχω γιατί δεν το προωθούν περισσότερο αυτό το "