Εικόνες (42)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κόκορας κοκκινιστός (τέλειος)
Ταλιάτα με κρέμα αγγινάρας Ιερουσαλήμ
Σφυρίδα με σως μανταρίνι παντζάρι (αλμυρό, μιας έπιασε φουρτούνα!)
Ριζότο με μελάνι σουπιάς και χτένια (και πάλι απολαυστικό)
Καλωσόρισμα του σεφ: πανσέτα με χώμα καλαμπόκι (εξαιρετική!)
8 υφές σοκολάτας crumble από τσάι matcha και δυόσμο
Λαυράκι με κρέμα φρέσκου καλαμποκιού, σύκο και προσούτο
Ριζότο με μελάνι σουπιάς και χτένι με ποπ-κορν αμάρανθου
Τραγανές γαρίδες τυλιχτές με καταΐφι
..lime και μαγιονέζα γλυκού τσίλι
Σούπα ημέρας: βελουτέ σπαραγγιών με λάδι μαϊντανό και τσιπς γλυκοπατάτας (εξαιρετική)
Καλωσόρισμα του σεφ: αρνί με πουρέ καρότου (πολύ καλό)
"Αποδομημένο cheesecake" (εξαιρετικό)
"Μυλοκόπι φιλέτο σοτέ με πέστο βασιλικού και λαχανικά εποχής" (μέτριο)
Λαβράκι (τίποτα το ιδιαίτερο, περίμενα πολλά περισσότερα)
Τα συνοδευτικά λαχανικά για το ψάρι (η πατάτα πολύ καλή)
"Ραβιόλια μανιταριών με αφρό παρμεζάνας και ταλιατέλες από σπαράγγι" (καλά, λίγο άψητη η ζύμη σε κάποια σημεία)
"Ραβιόλια μανιταριών με αφρό παρμεζάνας και ταλιατέλες από σπαράγγι" (καλά, λίγο άψητη η ζύμη σε κάποια σημεία)
"Γαρίδες στο τηγάνι τυλιχτές με καταΐφι αγιολί και κρέμα βαλσάμικου" (πολύ καλές)
Ροζέ Nico Lazaridi (καλό, αλλά όχι τρομερό)
Ροζέ Nico Lazaridi (καλό, αλλά όχι τρομερό)
Ψωμί (καλό) & λάδι (καλό)
Παπαρδέλες με μάγουλα μόσχου (γευστικό)
Σπαλομπριζόλα (αδιάφορη και ανεπαρκώς σιτεμένη)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2020: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιανουαρίου 2020: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουνίου 2017: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουνίου 2017: σελίδα 1/2
Σxόλια (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (15)
tavern_comments#14973#0#0
η πόλη προφανώς μπορεί να στηρίξει άνετα εστιατόρια 50-70 ευρώ το ατομο ενδεικτικά αναφέρω Οψοποιον, duck, Μαύρη θαλασσα, kritikos, l'
Όποτε τον θέμα στο Thria για μένα ήταν η μη σταθερότητα στην εκτελεση των πιάτων, το ασταθές σέρβις και η κάπως ψυχρή ατμόσφαιρα που δεν με κέρδισε ως μόνιμο πελατη (πήγαινα 2-3 φορές/χρόνο)
Παρόλα αυτά λυπάμαι όταν κλείνει ένα καλό εστιατόριο
Δεν είχα την ευκαιρία να πάω, αλλά επειδή πήγανε πολλοί δικοί μου άνθρωποι, αλλά και έβλεπα τις εκδηλώσεις του μαγαζιού και τις τιμές του, νομίζω ότι ήταν αδιανόητα πανάκριβο. Βλέποντας τα σχόλια εδώ, αρκετοί στέκονται στο value for money του εγχειρήματος.
7 Χρόνια Γαστρονομικής Περιπλάνησης.... Φτάνουν στο τέλος τους!!!
Ένας μεγάλος κύκλος της δημιουργικής πορείας μου στη κουζίνα του THRiA κλείνει. Η ομάδα μου κι εγώ νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε. Μένουμε πιστοί στην ποιότητα και τη γεύση που έχετε αγαπήσει έως και την τελευταία βραδιά λειτουργίας του εστιατορίου μας την Κυριακή 20/11/22. Ανταποδίδουμε την αγάπη σας, τις άριστες κριτικές που μας χαρίσατε, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις πολύτιμες στιγμές σας με τη συνέπεια και την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει μέχρι να σερβίρουμε και το τελευταίο μας επιδόρπιο. Θα είναι χαρά μου να σας έχουμε κοντά μας, να σας ικανοποιήσουμε για μια ακόμη φορά να σας ενημερώσουμε για τα επόμενα γαστρονομικά βήματα που θα πάνε αυτή την πόλη ακόμα πιο μακριά στον χάρτη της γεύσης. Για όσους δεν θα μπορέσω να συναντήσω από κοντά τις επόμενες μέρες στα τραπέζια του Thria ένα μεγάλο Ευχαριστώ από Καρδιάς!
Δημήτρης Τασιούλας
Τα amuse bouche κρέατος και τις δύο φορές απολύτως λαχταριστά. Μικρή κάρτα και γενικά καλοφτιαγμένο μενού (βλ. το εξαιρετικό ριζότο με τα δύο χτένια και το μελάνι σουπιάς, σούπες ημέρας), κάποια πιάτα πιο αδιάφορα (ευτυχώς όχι η πλειονότητα) στις εκτελέσεις μπορεί να συμβούν και λαθάκια (π.
Γενικά συμπαθώ το μαγαζί, μου αρέσει η κουζίνα του και έφαγα ωραία και τις δύο φορές, ωστόσο οι του πανακρίβου τιμές του (και τις δύο φορές βγήκε περί τα 50€/άτομο) ανεβάζουν τα στάνταρ της κριτικής. Θεωρώ λοιπόν ότι υπάρχει περιθώριο εξάλειψης των λαθακίων, εγώ πάντως θα ξαναπάω μετά χαράς και προσδοκίας να το διαπιστώσω.
Πήραμε σαλάτα μεσκλάν (πολύ καλή και αρκετά μεγάλη), γαρίδες κανταΐφι με lime και μαγιονέζα γλυκού τσίλι (3 γαρίδες αλλά εξαιρετικές!), καραμελωμένο χοιρινό κότσι με κρέμα πατάτας, με βασιλικό, λάδι τρούφας και σάλτσα πορτοκάλι (πολύ καλό, χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο) και Rib eye black angus ψημένο medium με κρέμα γλυκοπατάτας, νιόκι πολέντα, μανιτάρια και σάλτσα μαυροτράγανο (Καταπληκτικό ψήσιμο, υψηλότατη ποιότητα κρέατος, η πολέντα κάπως αδιάφορη, μανιτάρια και σάλτσα σούπερ). Τα παραπάνω + 2 ποτήρια κρασί: 85 ευρώ. Δεν το λες φθηνό, αλλά για αραιές επισκέψεις προτείνεται ανεπιφύλακτα. Θα το ξαναπροτιμήσουμε σίγουρα
Μελιτζάνα μους ταχίνι γιαούρτι κλπ, αδιάφορο πιάτο είχε πολλά λάθη
σαλάτα μεσκλάν, οκ
ριζότο με άγρια μανιτάρια αφρό παρμεζάνας, δεν ήταν αφρός η παρμεζάνα αλλά κρέμα το αποτέλεσμα επειδή είχαν βάλει αλάτι και στο ριζότο ήταν πολύ αλμυρό.
σφυρίδα, πολύ καλό πιάτο.
Οι τιμές του είναι πολύ ακριβές για αυτό που προσφέρει, προσπαθεί να γίνει κάτι που θέλει πολύ περισσότερη δουλειά και στο προϊόν και στο service συνολικά.
Δύσκολα θα ξανά πήγαινα καθώς αγνοείται το value for money.
Ο χώρος λιτός και όμορφος. Το σέρβις συμπαθέστατο και εξυπηρετικότατο. Τα κυρίως πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν από πολύ καλά έως εξαιρετικά (πχ το έξοχα ψημένο μυλοκόπι με κρέμα λουίζας ή το ριζότο με μελάνι σουπιάς) και με τιμές που κυμαίνονται στα 15 με 20 ευρώ. Θα θυμάμαι επίσης την καταπληκτική τους σαλάτα (Ανοιξιάτικος μπαχτσές ή κάτι τέτοιο) μια οπτική και γευστική πανδαισία φρέσκων λαχανικών. Δεν θα θυμάμαι ίσως μόνο το -ορεκτικό- ριζότο με καβούρι.
Όλα αυτά -με κερασμένο γλυκό- συν μερικά ποτήρια κρασί, στα 25 με 30 ευρώ το άτομο, fairly priced που λένε.
Το καλοκαίρι στον υπό διαμόρφωση εξωτερικό χώρο Θα ξαναπάω σίγουρα.
Η ομάδα της κουζίνας ακολουθεί την σχολή της "
Εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή και ευγενική.
Αν θα ξαναπήγαινα?
-Maybe....