Ιορδάνης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
ΔιεύθυνσηΑποκορώνου 24, Χανιά
ΝομόςΧανίων
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2821088855
Διαδίκτυο
ΩράριοΔε-Σα 06:00-14:30, Κυ 6:00-13:30.
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σε πρώτο πλάνο μπουγάτσα με μυζήθρα (πηχτόγαλο) και πίσω μπουγάτσα με κρέμα
[εικόνα]
Μπουγάτσα

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2024

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
varethika ton prologo (πριν από 22 μέρες και 23 ώρες)
Μπουγάτσα Ιορδάνης.
Δυστηχώς. Ο Ιορδάνης έφυγε.
Συλλυπητήρια θερμά στην οικογένειά του.

https://www.zarpanews.gr/sok-stin-chaniotiki-koinonia-pethane-xafnika-o-agapitos-iordanis-akasiadis/amp/
Κοιλιόδουλος1
Φύλλο , το είδα να το βγάζουν έτοιμο από κυτία, η γεύση του ήταν λιπαρή και αδιάφορη.

Μπουγάτσα τυρί, ξεχώρισα μόνο τη γέμιση η οποία και μου άρεσε, καθώς ήταν πλούσια, όξινη, και νόστιμη.

Μπουγάτσα κρέμα, παντελώς αδιάφορη, γεύση σαν νερωμένη αν θα μου επιτρεπόταν η έκφραση. Βέβαια να πούμε πως στον κατάλογο αναγραφόταν μη ζωικής προέλευσης - νηστίσιμη.

Γενικά έταιροι σαλονικείς δεν θα ενθουσιαστούν.
Mikey
Την μπουγάτσα που λέει ο Θου-Βου με το τριμμένο καρύδι δεν την πήρε το μάτι μου τον περασμένο Φλεβάρη που βρέθηκα στο μαγαζί και έτσι δοκιμάσαμε τη κλασσική με μυζήθρα και ζάχαρη όπως και τη γλυκιά του. Η πρώτη ιδιαίτερη, η δεύτερη απογοητευτική αλλά ίσως φταίει η συνήθεια του Βορρά. Τιμές τσιμπημένες και ποσότητες μικρές.
Θου-Βου
Απίστευτη, αδιανόητη, μοναδική στο πανελλήνιο μπουγάτσα με πηχτόγαλο και ψιλοτριμμένο καρύδι από πάνω (βλ. φωτο.).
ThomasDim
Πράγματι πολύ καλή η μπουγάτσα με τη μυζήθρα, με εξαιρετικό φύλλο. Στα 3.60 βέβαια για τη μερίδα των 150 γρ. είναι και επίσημα η πιο ακριβή μπουγάτσα που έχω φάει ποτέ, αλλά για την ποιότητά της χαλάλι. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι ντόπιοι την προτιμούν.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
varethika ton prologo
Πριν από 90 περίπου χρόνια, ο πεθερός του Ιορδάνη, φούρναρης στην Κωνσταντινούπολη, αγόρασε από έναν Τουρκοκρητικό την επιχείρηση της μπουγάτσας και από τότε αρχίζει η ιστορία τους σήμερα διατηρεί την επιχείρηση η τέταρτη γενιά.
Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούν είναι το πυχτόγαλο, κοινώς μυζήθρα, παράγεται μόνο στο νομό Χανίων. Η ελαφρά υπόξινη γεύση του, σε συνδυασμό με την προσθήκη της ζάχαρης όταν σερβίρεται, είναι η ιδιαιτερότητα της συνταγής.
Έχει μόνο με μυζήθρα και έχω πετύχει και με κρέμα και οι δύο πολύ καλές.
Εδώ ξεχνάμε τις λιπαρές κατεψυγμένες και κακοφτιαγμένες, φουλ στα τρανς λιπαρά, μπουγάτσες που έχουμε στο μυαλό μας
Για μένα είναι όντως ένα εξαιρετικό προϊόν θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω ακόμα και ως υγιεινό πρωινό.
Από κόσμο συνεχώς λαϊκό προσκύνημα..