Σποραδικά περάσματα τα πρωινά από το καλοκαίρι '22 και μετά.
Τα περισσότερα που έχουν δοκιμαστεί κινούνται ένα τσακ πιο πάνω από τον μέσο όρο, ειδικά στα σφολιατοειδή, πάντα όμως στο φάσμα αυτού που δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ή/και δεν ξεχωρίζει. Διακρίνεται για την ποικιλία του για αυτό και επιλέγεται. (Την τελευταία φορά δοκίμασα ένα άγνωστο σκεύασμα σε ζύμη μπαμπάτσικη και ογκώδη, που στο εσωτερικό της είχε κοτομπουκιές και κίτρινο τυρί (αναφέρθηκε, νομίζω, και σάλτσα, αλλά δεν την εντόπισα). Truly άρρωστο.)
Στα των καφέδων, φραπέ, νες, (freddo) espresso (americano) ήταν ΟΚ. Τουλάχιστον, οι δύο πρώτοι δεν ήταν χαρμάνια "μ' έκαψες", ενώ οι τρεις τελευταίοι δεν ήταν καμμένοι ή με μεταλιζέ επίγευση.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Mainstream μαγαζί που έχει από όλα σε μέτρια ποιότητα. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς σάντουιτς, κρέπα, καφέ, χυμούς, γλυκά και τίποτα δεν είναι πολύ καλό. Μαζεύει κόσμο με μικρό μέσο όρο ηλικίας κυρίως λόγω της περαντζάδας και της έλλειψης ανταγωνισμού.
Τα περισσότερα που έχουν δοκιμαστεί κινούνται ένα τσακ πιο πάνω από τον μέσο όρο, ειδικά στα σφολιατοειδή, πάντα όμως στο φάσμα αυτού που δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ή/και δεν ξεχωρίζει. Διακρίνεται για την ποικιλία του για αυτό και επιλέγεται. (Την τελευταία φορά δοκίμασα ένα άγνωστο σκεύασμα σε ζύμη μπαμπάτσικη και ογκώδη, που στο εσωτερικό της είχε κοτομπουκιές και κίτρινο τυρί (αναφέρθηκε, νομίζω, και σάλτσα, αλλά δεν την εντόπισα). Truly άρρωστο.)
Στα των καφέδων, φραπέ, νες, (freddo) espresso (americano) ήταν ΟΚ. Τουλάχιστον, οι δύο πρώτοι δεν ήταν χαρμάνια "