Εστιατοριο στο ισογειο του Okura Hotel με γιαπωνεζικη kaiseki κουζινα και 1 Michelin. Η kaiseki ειναι η αντιστοιχη ιαπωνικη haute cuisine με φιλοσοφια τον συνδιασμο καλων υλικών, εποχιακών, φτιαγμενα με σωστες τεχνικες με τον χώρο, τα κιμονο των σερβιτόρων κτλ.
Το μεσημερι έχει ενα εποχιακό μενου εκτός απο a la carte. Τα amuse bouche, παναρισμενος τηγανιτος τονος με oyster sauce, σπανακι με λαδι σουσαμιου, καβουρι, παπια κ σολομος με τα αυγα του ήταν όλα πολύ καλα.
Το sashimi απο τονο, λαυρακι κ καλαμαρι ήταν καλό. Απο κυριως το μοσχαρισιο φιλέτο ήταν πολύ δυνατό αν κ παραψημένο σε σχεση με τι ζητησαμε. Οι γαριδες τεμπουρα και τα λαχανικα ήταν ολα πολύ καλα. Γενικα όλα τα συστατικά κ σε ψαρι κ σε λαχανικό ηταν εξαιρετικής ποιότητας κ τέρμα φρεσκα.
Το σουσι καλό, το ένα κομμάτι το ζητησαμε εξτρα (toro tuna) που υποτίθεται ειναι κ το καλύτερο αν κ η διαφορα είναι μικρή. Μαζι κ ενα κομμάτι ιαπωνικής ομελέτας και το μπολ με ψαροσουπα, μανιταρια και εναν κεφτε απο παπια.
Το γλυκό πουτιγκα απο μαυρο σουσαμι, με φρουτα (επισης εξαιρετικα) και παγωτο ματσα ήταν απλα οκ.
Απο τιμές μου φανηκε σχετικά καλο. Μονο στο σακε ήταν καπως φουσκωμενες.
Το μεσημερι έχει ενα εποχιακό μενου εκτός απο a la carte. Τα amuse bouche, παναρισμενος τηγανιτος τονος με oyster sauce, σπανακι με λαδι σουσαμιου, καβουρι, παπια κ σολομος με τα αυγα του ήταν όλα πολύ καλα.
Το sashimi απο τονο, λαυρακι κ καλαμαρι ήταν καλό. Απο κυριως το μοσχαρισιο φιλέτο ήταν πολύ δυνατό αν κ παραψημένο σε σχεση με τι ζητησαμε. Οι γαριδες τεμπουρα και τα λαχανικα ήταν ολα πολύ καλα. Γενικα όλα τα συστατικά κ σε ψαρι κ σε λαχανικό ηταν εξαιρετικής ποιότητας κ τέρμα φρεσκα.
Το σουσι καλό, το ένα κομμάτι το ζητησαμε εξτρα (toro tuna) που υποτίθεται ειναι κ το καλύτερο αν κ η διαφορα είναι μικρή. Μαζι κ ενα κομμάτι ιαπωνικής ομελέτας και το μπολ με ψαροσουπα, μανιταρια και εναν κεφτε απο παπια.
Το γλυκό πουτιγκα απο μαυρο σουσαμι, με φρουτα (επισης εξαιρετικα) και παγωτο ματσα ήταν απλα οκ.
Απο τιμές μου φανηκε σχετικά καλο. Μονο στο σακε ήταν καπως φουσκωμενες.