Το εστιατοριo βρισκεται σε εναν πυργο μεσα στο δασος καπου 12 χιλιομετρα απο την πρωτευουσα. Μεσα στον πυργο έχει κ μια brasserie με πιο απλο φαγητο. Εχει ενα αστερι Michelin και 18/20 απο τον Gault Millau.
Πηραμε το lunch menu με ορεκτικο κυριως κ γλυκο. Το μπαρμπουνι ήταν πολύ καλο συνοδευμένο με διαφορες ποικιλίες ντοματας κ μυρωδικα. Τα amuse bouche ήταν πολλά κ πολύ καλα. Ειδικά το κοχύλι που ειχε στο εσωτερικό το περιεγχόμενο του συν κρεμα γαλακτος. Το κυριως πιατο η πάπια με φουα γκρα, μελιτζάνα, μουρα ήταν παραψημένο παρά οτι το ζητησαμε medium.
Στα γλυκά μας αφησαν να επιλέξουμε οτιδηποτε θελαμε απο τον κατάλογο. Η creme brulee ηταν απλά καλή. Το αλλο που είναι μεταφορα στο πιατο του αρώματος του Jean Paul Gaultier, ένω σαν ιδέα μου αρεσε, μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε παραπάνω δουλειά στην γεύση κ στο ταιριασμα των γεύσεων.
Αυτα στα 55 ευρω κατα άτομο, χωρις ποτα. Για Λουξεμβούργο που οποιοδήποτε μαγαζί έχει τα πιατα στα 20-40 ευρώ είναι καλή value for money επιλογή με την προύποθεση οτι μπορειτε να το επισκεφθειτε λόγω αποστασης απο το κέντρο.
Πηραμε το lunch menu με ορεκτικο κυριως κ γλυκο. Το μπαρμπουνι ήταν πολύ καλο συνοδευμένο με διαφορες ποικιλίες ντοματας κ μυρωδικα. Τα amuse bouche ήταν πολλά κ πολύ καλα. Ειδικά το κοχύλι που ειχε στο εσωτερικό το περιεγχόμενο του συν κρεμα γαλακτος. Το κυριως πιατο η πάπια με φουα γκρα, μελιτζάνα, μουρα ήταν παραψημένο παρά οτι το ζητησαμε medium.
Στα γλυκά μας αφησαν να επιλέξουμε οτιδηποτε θελαμε απο τον κατάλογο. Η creme brulee ηταν απλά καλή. Το αλλο που είναι μεταφορα στο πιατο του αρώματος του Jean Paul Gaultier, ένω σαν ιδέα μου αρεσε, μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε παραπάνω δουλειά στην γεύση κ στο ταιριασμα των γεύσεων.
Αυτα στα 55 ευρω κατα άτομο, χωρις ποτα. Για Λουξεμβούργο που οποιοδήποτε μαγαζί έχει τα πιατα στα 20-40 ευρώ είναι καλή value for money επιλογή με την προύποθεση οτι μπορειτε να το επισκεφθειτε λόγω αποστασης απο το κέντρο.