Παρ' όλο που προβληματιζόμουν και γω λίγο για το προαναφερθέν ''γιάπικο'' ύφος, αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε. Τελικά επιβεβαιώθηκε αρκετά όσον αφορά την πελατεία, αλλά το προσωπικό ήταν ευγενικό και συμπαθητικό.
Ο χώρος αρκετά ζεστός, δυνατή η μουσική όμως και τα τραπέζια πολύ κολλητά για εστιατόριο. Στα του φαγητού, το κουβέρ αρκετά καλό, με διάφορα καλής ποιότητας ψωμάκια και σώς λιαστής ντομάτας. Σαλάτα με απάκι νορμάλ, αν και είχε κάποιες αστοχίες (το απάκι αρκετά ξεραμένο, το τυρί κομμένο σε πολύ μεγάλα κομμάτια, δεν ήταν παρμεζάνα). Σούπα κολοκύθας σχετικά άνευρη, και λίγο πιο αραιή απ' ότι θα την ήθελα. Στα των κυρίως, φιλετάκια πορτσίνι με πολύ μαλακό και καλοψημένο κρέας, αλλά συνολικά απλά συμπαθητική εκτέλεση, μπιφτέκι μοσχαρίσιο μέτριο (διαλυόταν) αλλά δυνατό πουρέ μελιτζάνας, rib eye νορμάλ με αδιάφορο συνοδευτικό, ταλιάτα μόσχου το λιγότερο αγαπημένο μου, εντελώς στεγνό και άγευστο. Στο τέλος κερασμένος κορμός, πολύ νόστιμος αλλά εξαιρετικά συμβατικός (περιμέναμε αυτόν με παντεσπάνι, ήρθε ο κλασικός με μπισκότο).
Τιμή 101 ευρώ με ενα μπουκάλι κρασί. Άκαπνο με απόδειξη. Ενώ λοιπόν σαν χώρος και εξυπηρέτηση ήταν όλα πολύ καλά, η στόχευση, η εκτέλεση καποίων πιάτων και η λίγο τσιμπημένη τιμή, δεν το κάνουν να ξεχωρίσει. Θα μπορούσε λίγο καλύτερα ή έστω λίγο φθηνότερα σε κάποια πιάτα.
Είχα την εντύπωση ότι είναι αδικαιολογητα πολύ ακριβό και έτσι μόλις σήμερα το επισκεφθηκαμε. Στα 17€ χωρίς ποτό αλλά τόσο ο χώρος όσο και η εξυπηρέτηση ήταν άψογα. Καλοψημένα τα κρέατα και με ωραία παρουσίαση.
Άμα θέλετε να αποφύγετε το συνωστισμό και την οχλαγωγια των διπλανων αλλά θέλετε κάτι πραγματικά "χαλαρό", τότε είναι καλή επιλογή.
Επαναλαμβάνομαι, ribeye στα 21 ευρώ δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου, όταν σε κρεοπωλείο κάνει 30 το κιλό. Όταν θέλεις να φάς ribeye, bistecca, t-bone, ε, ρε φίλε θα το πληρώσεις. Αλλιώς πήγαινε και χτύπα μια μοσχαρίσια σε κάποια ταβέρνα.
Δυστυχώς η γυναίκα μου δεν είναι τόσο οπαδός των steaks, οπότε δεν δοκίμασα την bistecca .Το t-bone μου ήταν πάντως γευστικότατο και πολύ μαλακό, ενώ και ένα ριζότο με συκωτάκια και κουκουνάρι (λόγω χριστουγέννων) ήταν εξαιρετικό. Τιμές οκ για restaurant αν πάρεις νορμαλ πιάτα, και 25-30 το άτομο αν πας σε πιο premium κομμάτια κρέατος.
Όσες διαφημίσεις έχω δει και εγώ στο facebook,νομίζω πως απευθύνεται σε κοινό με μεγάλες τσέπες και παχιά πορτοφόλια.Συν του ότι μου φαίνεται πως περνάει ένα γιάπικο κυριλέ προφίλ με αρκετή δηθενιά που προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Χωρίς να έχω δοκιμάσει πάντως,η ποικιλία που έχει στο μοσχαρίσιο κρέας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά με τις τιμές που αναφέρει ο Panucci δεν προσφέρεται σίγουρα για πολύ κόσμο.Όταν παράλληλα μπορεί να κάποιος να βρει πολύ καλές μοσχαρίσιες μπριζόλες και φιλέτα στην περιοχή της Περαίας σε πολύ καλύτερες τιμές.
Εχοντας πέσει πάρα πολλές φορές πάνω σε διαφημισεις για το συγκεκριμένο εστιατόριο, κυρίως στα social media, αποφασίσαμε να το επισκεφτούμε. Χώρος ok και service αρκετά κρύο θα έλεγα.
Πήραμε μια χωριατικη σαλάτα(αναγράφεται ως ελληνική στον καταλογο) η οποία ηταν οk, ενα rib eye 350 gr το οποιο ηταν άνοστο και παραψημένο και μια bistecca a la fiorentina 500 gr η οποία ηταν πολύ καλή.
Εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι στις τιμές...Rib eye στα 21 ευρω και bistecca στα 27 ευρω, νομίζω πως είναι τιμές εκτός τόπου και χρόνου για να το θέσω ευγενικά.
Σοβαρή παθογένεια το γεγονός πως επιτρέπουν το κάπνισμα εντός.
Στο σύνολο, ενω φαίνεται πως πρόκειται για ένα καλό concept στο σχεδιασμό, στην πράξη χάνει στα σημεία. Προσωπικά δεν θα επεδίωκα να ξαναπάω στο εγγύς μέλλον.
Ο χώρος αρκετά ζεστός, δυνατή η μουσική όμως και τα τραπέζια πολύ κολλητά για εστιατόριο. Στα του φαγητού, το κουβέρ αρκετά καλό, με διάφορα καλής ποιότητας ψωμάκια και σώς λιαστής ντομάτας. Σαλάτα με απάκι νορμάλ, αν και είχε κάποιες αστοχίες (το απάκι αρκετά ξεραμένο, το τυρί κομμένο σε πολύ μεγάλα κομμάτια, δεν ήταν παρμεζάνα). Σούπα κολοκύθας σχετικά άνευρη, και λίγο πιο αραιή απ' ότι θα την ήθελα. Στα των κυρίως, φιλετάκια πορτσίνι με πολύ μαλακό και καλοψημένο κρέας, αλλά συνολικά απλά συμπαθητική εκτέλεση, μπιφτέκι μοσχαρίσιο μέτριο (διαλυόταν) αλλά δυνατό πουρέ μελιτζάνας, rib eye νορμάλ με αδιάφορο συνοδευτικό, ταλιάτα μόσχου το λιγότερο αγαπημένο μου, εντελώς στεγνό και άγευστο. Στο τέλος κερασμένος κορμός, πολύ νόστιμος αλλά εξαιρετικά συμβατικός (περιμέναμε αυτόν με παντεσπάνι, ήρθε ο κλασικός με μπισκότο).
Τιμή 101 ευρώ με ενα μπουκάλι κρασί. Άκαπνο με απόδειξη. Ενώ λοιπόν σαν χώρος και εξυπηρέτηση ήταν όλα πολύ καλά, η στόχευση, η εκτέλεση καποίων πιάτων και η λίγο τσιμπημένη τιμή, δεν το κάνουν να ξεχωρίσει. Θα μπορούσε λίγο καλύτερα ή έστω λίγο φθηνότερα σε κάποια πιάτα.
Άμα θέλετε να αποφύγετε το συνωστισμό και την οχλαγωγια των διπλανων αλλά θέλετε κάτι πραγματικά "
Δυστυχώς η γυναίκα μου δεν είναι τόσο οπαδός των steaks, οπότε δεν δοκίμασα την bistecca .
Χωρίς να έχω δοκιμάσει πάντως,
Πήραμε μια χωριατικη σαλάτα(αναγράφεται ως ελληνική στον καταλογο) η οποία ηταν οk, ενα rib eye 350 gr το οποιο ηταν άνοστο και παραψημένο και μια bistecca a la fiorentina 500 gr η οποία ηταν πολύ καλή.
Εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι στις τιμές...
Σοβαρή παθογένεια το γεγονός πως επιτρέπουν το κάπνισμα εντός.
Στο σύνολο, ενω φαίνεται πως πρόκειται για ένα καλό concept στο σχεδιασμό, στην πράξη χάνει στα σημεία. Προσωπικά δεν θα επεδίωκα να ξαναπάω στο εγγύς μέλλον.