Εικόνες (28)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τέσσερεις εποχές (τέσσερα γούστα σε μία πίτσα)
Pizza "capricciosa" (μέτρια, η ζύμη σε μερικά σημεία άψητη, και το σαλάμι Νάπολης προσωπικά δε μου ταίριαξε)
Pizza "capricciosa" (μέτρια, η ζύμη σε μερικά σημεία άψητη, και το σαλάμι Νάπολης προσωπικά δε μου ταίριαξε)
Πίτσα "Funghi" (αφράτη ζύμη και νόστιμη σάλτσα, πολύ καλή)
Σαλάτα "Caprese" (ρόκα, ντοματίνια, μοτσαρέλα, στεγνή και διεκπαιρεωτική)
Πίτσα "Tartufo" ατομική (καλή)
Πίτσα μαργαρίτα, με ελαφρά όξινη σάλτσα ντομάτας την οποία ισορροπούσε το τελείωμα με ωμό ελαιόλαδο (πολύ καλή) & Πίτσα DIY με σαλάμι Νάπολης, λουκάνικο salsiccia, πανσέτα (εξαιρετική, πολύ κοντά στα ναπολιτάνικα δεδομένα θεωρώ!)
Πίτσα μαρινάρα (περιποίηση)
Πίτσα μαρινάρα (πολύ αφράτη ζύμη και πολύ νόστιμη σάλτσα)
Πίτσα μαργαρίτα (πολύ καλή επίσης)
Pizza primavera με ρόκα και grana padano (πολύ καλή)
Pizza margarita (λαμπρή!)
Pizza prosciutto crudo (πολύ καλή)
Pizza "capricciosa" (καλή)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 2/2
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 1/2
Σxόλια (26)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (26)
tavern_comments#14320#0#0
Η πίτσα Funghi που φάγαμε είχε πολύ αφράτη ζύμη και πολύ νόστιμη σάλτσα αλλά ήταν υγρή στο κέντρο και θα ήθελα να είχε ψηθεί λίγο ακόμα. Επίσης εμφανισιακά, το ένα και μοναδικό υλικό που είχε πάνω, τα μανιτάρια, δεν ήταν ομοιόμορφα απλωμένα σε όλη την πίτσα. Η σαλάτα Caprese που δοκιμάσαμε πέρα από τα φρέσκα και καλά υλικά δεν ήταν κάτι το αξιόλογο.
Σε συνδυασμό με την τοποθεσία θα έλεγα ότι βολεύει ιδιαίτερα αν θες για παράδειγμα ανάμεσα στη βόλτα για ψώνια στην αγορά να κάνεις μία στάση και να καθίσεις για να φας γρήγορα νόστιμη πίτσα.
- Γνωρίζω ότι ως υλικό δεν έχει καμία σχέση με κοτόπουλο. Ωστόσο εμένα η πίτσα μου έδινε μια έντονη αίσθηση σαν να έχω στο στόμα μου μια κουταλιά κοτόσουπας. Εικάζω ότι για την γεύση αυτή ενοχοποιείται το prosciutto cotto, διότι τα σημεία που δεν είχαν prosciutto cotto δεν είχαν κι αυτή τη δυσάρεστη (για το δικό μου γούστο) γεύση. Ενδεχομένως να κάνω λάθος και '
Έκανα λάθος που την επέλεξα γιατί δεν πρόσεξα ότι έχει prosciutto cotto, προσωπικά αυτό το αίσθημα κοτοπουλιάς μου ειναι εξαιρετικά δυσάρεστο. Τα τμήματα που δεν είχαν πάνω prosciutto cotto ήταν όντως αρκετά νόστιμα.
- Tartufo ατομική 8,
Και οι 2 πίτσες από κάτω είχαν εικόνα καμμενου αλλά αυτό γευστικά δε φαινόταν.
Γενική εκτίμηση: Η ζύμη τους είναι όντως πολύ σωστή, από τα ελάχιστα μαγαζιά (στη πόλη) που έχουν σωστή ζύμη. Τα υλικά τους είναι ποιοτικά και φρέσκα. Δικαιολογώ τις τιμές τους ΚΑΙ για το γεγονός ότι με μια ατομική ικανοποιείται πλήρως το αίσθημα του κορεσμού. Για μενα το μεγάλο μειονέκτημα του μαγαζιού είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ελεύθερο 1 απ τα μόλις 2 τραπέζια του. Οπότε θα πας μόνο αν θες να πάρεις για σπίτι ή έχει καλό καιρό και θα κάτσεις σε κανένα παγκάκι. Το προτείνω, θα ξαναπάω.
Οι τιμές μου φαίνονται λογικές για πίτσα κατά παραγγελία (όχι έτοιμη σε θερμοθάλαμο).
Η σερβιτόρα έχει όντως υφάκι μερικές φορές (πχ μου έπεσαν κέρματα στο πεζοδρόμιο όταν πλήρωνα, και μου είπε "
Για την καλή του πίτσα, θα συνεχίσω να πηγαίνω!
συνολικα και επικαιροποιημενα:
κορυφαια ζυμη, η σαλτσα ντοματας εξακολουθει να μου φαινεται νερουλη, οι τιμες θα εμοιαζαν ενταξει αν ηταν λιγο πανω απ' το μισο τους, πολυ χαμηλο vfm (btw, ποσοτικα, παρα την αντιθετη πρωτη εντυπωση, δεν ειναι μεγαλη η διαφορα με τις αλλες -last slice/poselli/boccone*)
επισης:
- σε αντιθεση με τις παρομοιες πιτσαριες (*) παντα παιρνεις πιτσα ολοφρεσκη (κι ας ζεματαει) μιας και δεν εχει βιτρινα/θερμοθαλαμο
- επιβεβαιωνω panucci για το υφος της σερβιτορας
αντιο τελικο απο '
Πολύ καλή ζύμη, χωρίς λάδια, αφράτη και στο ιδανικό για μένα πάχος. Καλά ποιοτικά υλικά γενικά σε όλες τις πίτσες (μοτσαρέλα, προσούτο, σαλάμι)
Δοκίμασα μια που δεν θυμάμαι το όνομα, ωστόσο είχε μοτσαρέλα ψημένη με την ζύμη και απο πάνω ρόκα, προσούτο και grana padano (κάτι σαν παρμεζάνα)
Γενικά δεν με εντυπωσίασε σαν σύνολο, αλλά ίσως φταίει η συγκεκριμένη πίτσα που διάλεξα. Ηταν στο κανονικό μέγεθος (είχε "
Το προσωπικό στο ταμείο-σέρβις ήταν εντελώς ανέκφραστο, με ένα ύφος "
Οκ μπορεις να παρεις και καταλογο, αλλα εχει και αυτο τον χαβαλε του!
Τα παιδια που το δουλευουν, πολυ ευγενικα και εξυπηρετικα. Δειχνουν πολυ ορεξη και μερακι.
Δοκιμασαμε 2 πιτσες σε μικρο μεγεθος. 5-6€ εκαστη.
Αρκετα μεγαλη και χορταστικη για τσιμπολογημα.
Δοκιμαστηκαν Προσουτο και Ντιαβολα.
Εχω παρα πολυ καλες εντυπωσεις!! Τα υλικα φρεσκοτατα και νοστιμοτατα. Καταλαβαινες την ιδιαιτεροτητα και την ξεχωριστη νοστιμια, καθε υλικου.
Πολυ ιδιαιτερα αρωματα (ισως αρωματισμενο ελαιολαδο) και νοστιμοτατη ζυμη (λεπτη/ιταλικη).
Θα ξαναπαω σιγουρα, με κερδισαν!
Λεπτή ζύμη, με σχετικά μαλακή κόρα. Πλούσια στα υλικά και αρκετά ζουμερή από τη σάλτσα. Το μικρό μέγεθος είναι υπέραρκετό για ένα άτομο, αντίστοιχα και το μεγάλο για δύο.
Ωραίος χώρος, αν και μικρός. Καλή εξυπηρέτηση.
Δεν ξέρω πώς άλλαξαν οι τιμές λόγω φπα, μου φαίνεται ότι έφαγε λίγο από την αύξηση στο μικρό μέγεθος και ακρίβυνε περισσότερο τη μεγάλη, χωρίς να είμαι σίγουρος. Είναι ακριβή, αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει σε μεγάλο βαθμό.
Σε σύγκριση για παράδειγμα με το Poselli, η μεγάλη καπριτσιόζα που δοκιμάσαμε πρόσφατα, όσο περίπου μια πίτσα από το Poselli (4 κομμάτια), κόστισε 12ε. Ας πούμε 10% ακριβότερη, αλλά πλουσιότερη σε υλικά. Είναι διαφορετικό στυλ βέβαια, εδώ περιμένεις 10 λεπτά, στο άλλο είναι πιο γρήγορα τα πράγματα με έτοιμη συνήθως ποικιλία από διαφορετικά κομμάτια. Το καθένα ταιριάζει με τη γειτονιά του.
δοκιμασα τρεις: μαριναρα, μαργαριτα, προσουτο.
κορυφαια ζυμη, πολυ καλο το συνολο. το μονο αστερακι που θα '
γενικα μου κανε πολυ καλη εντυπωση και το '
Ο chef έχει έρθει από Ιταλία (μάλιστα έμαθα ότι είναι και "
Δοκίμασα margarita, diavola και capricciosa. Η μαργαρίτα καλή με φρέσκο βασιλικό, η diavola μου φάνηκε φτωχή από αλλαντικό και η capricciosa και αυτή καλή.
Νομίζω πώς άν είστε fan του Ιταλικού τύπου pizza, θα το κάνετε στέκι.
Delivery δεν παίζει ακόμη (κακώς)!
Τιμές από 4-5 ευρώ η "
Άνετα ξανα έπαιρνα....