Pizza Please [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΓεώργιου Σταύρου 9, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
#stands, #ξυλόφουρνος, Πλιζ, Pleaze
ΆνοιξεΑπρίλιο 2015
Έκλεισε27 Οκτωβρίου 2019
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν έχει delivery.

Συνέχισε ως Pizza Hood.

Στη θέση του υπήρχαν τα κοτορνίθια. Στη θέση του άνοιξε το Kanel.

Εικόνες (28)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τέσσερεις εποχές (τέσσερα γούστα σε μία πίτσα)
[εικόνα]
Tartufo κανονικό μέγεθος
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2019)
[εικόνα]
Ζύμη
[εικόνα]
Pizza "capricciosa" (μέτρια, η ζύμη σε μερικά σημεία άψητη, και το σαλάμι Νάπολης προσωπικά δε μου ταίριαξε)
[εικόνα]
Pizza "capricciosa" (μέτρια, η ζύμη σε μερικά σημεία άψητη, και το σαλάμι Νάπολης προσωπικά δε μου ταίριαξε)
[εικόνα]
[εικόνα]
Πίτσα "Funghi" (αφράτη ζύμη και νόστιμη σάλτσα, πολύ καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα "Caprese" (ρόκα, ντοματίνια, μοτσαρέλα, στεγνή και διεκπαιρεωτική)
[εικόνα]
Πίτσα "4 seasons"
[εικόνα]
Πίτσα "Tartufo" ατομική (καλή)
[εικόνα]
Πίτσα μαργαρίτα, με ελαφρά όξινη σάλτσα ντομάτας την οποία ισορροπούσε το τελείωμα με ωμό ελαιόλαδο (πολύ καλή) & Πίτσα DIY με σαλάμι Νάπολης, λουκάνικο salsiccia, πανσέτα (εξαιρετική, πολύ κοντά στα ναπολιτάνικα δεδομένα θεωρώ!)
[εικόνα]
Πίτσα μαρινάρα (περιποίηση)
[εικόνα]
Πίτσα μαρινάρα (πολύ αφράτη ζύμη και πολύ νόστιμη σάλτσα)
[εικόνα]
Πίτσα μαργαρίτα (πολύ καλή επίσης)
[εικόνα]
Πίτσες
[εικόνα]
Καμένη πίτσα!
[εικόνα]
Pizza primavera με ρόκα και grana padano (πολύ καλή)
[εικόνα]
Pizza margarita (λαμπρή!)
[εικόνα]
Pizza prosciutto crudo (πολύ καλή)
[εικόνα]
Calzone (πολύ καλό)
[εικόνα]
Calzone (πολύ καλό)
[εικόνα]
Pizza "capricciosa" (καλή)
[εικόνα]
Pizza "diavola" (ok)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019
[εικόνα]
15/12/18
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 1/2

Σxόλια (26)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γαργαντούας
Είχα καιρό να πάω στο μαγαζί και πέρασα τις προάλλες αλλά υπήρχε άλλο στη θέση του. Γενικώς ακριβη θα την χαρακτήριζα αν και ιδιαίτερη. Θα πάω στο καινούριο μαγαζί που άνοιξαν
Γιαντράνκα
Έκλεισε και πρόκειται να ανοίξει ως pizza hood στην Εμπράρ. Ας ελπίσουμε ίδια ποιότητα και στυλ
Lycium
Τελικά η μόνη παραφωνία, στην κατά τα άλλα πολύ νόστιμη 4 seasons, μπορεί να οφείλεται στην κρέμα γάλακτος. Την άλλη φορά θα τη ζητήσω χωρίς αυτή.
Lycium
Ψήνει την πίτσα στον ξυλόφουρνο στους 400°C (ή 600°C αν θυμάμαι λάθος) για μόλις 2 λεπτά ώστε να είναι αυθεντικά Μιλανέζικη και γι' αυτό φέρει το ειδικό σήμα στην είσοδο.

Η πίτσα Funghi που φάγαμε είχε πολύ αφράτη ζύμη και πολύ νόστιμη σάλτσα αλλά ήταν υγρή στο κέντρο και θα ήθελα να είχε ψηθεί λίγο ακόμα. Επίσης εμφανισιακά, το ένα και μοναδικό υλικό που είχε πάνω, τα μανιτάρια, δεν ήταν ομοιόμορφα απλωμένα σε όλη την πίτσα. Η σαλάτα Caprese που δοκιμάσαμε πέρα από τα φρέσκα και καλά υλικά δεν ήταν κάτι το αξιόλογο.

Σε συνδυασμό με την τοποθεσία θα έλεγα ότι βολεύει ιδιαίτερα αν θες για παράδειγμα ανάμεσα στη βόλτα για ψώνια στην αγορά να κάνεις μία στάση και να καθίσεις για να φας γρήγορα νόστιμη πίτσα.
Δοκιμή pancetta χτες. Εξαιρετική. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα
Με αφορμή το σχόλιο του/της aethra θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με το prosciutto cotto:

- Γνωρίζω ότι ως υλικό δεν έχει καμία σχέση με κοτόπουλο. Ωστόσο εμένα η πίτσα μου έδινε μια έντονη αίσθηση σαν να έχω στο στόμα μου μια κουταλιά κοτόσουπας. Εικάζω ότι για την γεύση αυτή ενοχοποιείται το prosciutto cotto, διότι τα σημεία που δεν είχαν prosciutto cotto δεν είχαν κι αυτή τη δυσάρεστη (για το δικό μου γούστο) γεύση. Ενδεχομένως να κάνω λάθος και ''ένοχο'' να είναι άλλο υλικό. Πχ η αγκινάρα να ήταν μαγειρεμένη σε κάποιο ζωμό κότας ή το σαλάμι Νάπολης να είχε ζωμό μέσα. Δηλώνω λοιπόν με επιφύλαξη ότι το prosciutto cotto ευθύνεται για αυτή την αίσθηση/γεύση. Θα ήθελα να δοκιμάσουν κι άλλοι και να διαβάσω σχετικά σχόλια για το που -τελικά- πρέπει να αποδώσουμε αυτή τη γεύση κοτόπουλου.
aethra
Το ζυμάρι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι όντως καλό γιατί τα υλικά τους είναι πολύ καλά.. Θα κάνω μία διόρθωση στον προηγούμενο σχολιαστή (ο Πρώην της Αγγελικής) σχετικά με το προσιούτο.. Το prosciutto cotto δεν έχει καμιά σχέση με "κοτοπουλιά" ούτε με κοτόπουλο.. Είναι ψημένο το χοιρινό όταν είναι cotto.. Τα άλλο που έχει υποστεί αφυδάτωση είναι το crudo, δηλαδή το ωμό..
- 4 seasons ατομική 7,45€.
Έκανα λάθος που την επέλεξα γιατί δεν πρόσεξα ότι έχει prosciutto cotto, προσωπικά αυτό το αίσθημα κοτοπουλιάς μου ειναι εξαιρετικά δυσάρεστο. Τα τμήματα που δεν είχαν πάνω prosciutto cotto ήταν όντως αρκετά νόστιμα.

- Tartufo ατομική 8,95€. Αρκετά νόστιμη. Μας άρεσε. Θεωρώ ότι είναι too much να έχει τρούφα ΚΑΙ λάδι τρούφας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η ένταση της τρούφας ήταν αποδεκτή.

Και οι 2 πίτσες από κάτω είχαν εικόνα καμμενου αλλά αυτό γευστικά δε φαινόταν.

Γενική εκτίμηση: Η ζύμη τους είναι όντως πολύ σωστή, από τα ελάχιστα μαγαζιά (στη πόλη) που έχουν σωστή ζύμη. Τα υλικά τους είναι ποιοτικά και φρέσκα. Δικαιολογώ τις τιμές τους ΚΑΙ για το γεγονός ότι με μια ατομική ικανοποιείται πλήρως το αίσθημα του κορεσμού. Για μενα το μεγάλο μειονέκτημα του μαγαζιού είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ελεύθερο 1 απ τα μόλις 2 τραπέζια του. Οπότε θα πας μόνο αν θες να πάρεις για σπίτι ή έχει καλό καιρό και θα κάτσεις σε κανένα παγκάκι. Το προτείνω, θα ξαναπάω.
Γιαντράνκα
Κατόπιν πολλαπλών επισκέψεων, για μένα η καλύτερη πίτσα αυτή τη στιγμή στην πόλη. Δέχομαι ότι ίσως χάνει στο delivery εκ του ότι ότι τα υλικά προστίθενται εκ των υστέρων επάνω στην πίτσα. ΑΛΛΑΑΑ όταν βγαίνει ζεστή ζεστή από τον ξυλόφουρνο είναι ακαταμάχητη. Πέρα από τη ζύμη και τα υλικά είναι πολύ ποιοτικά, νομίζω λοιπόν δικαιολογημένη την -υψηλότερη- τιμή της.
JohnJohn
Διαφορετική πιτσαρία από τις υπόλοιπες. Έχει ειδικές γεύσεις, φτιάχνεται επί τόπου σε ανοικτό φούρνο και οι τιμές είναι λίγο αλμυρές. Πήρα 2 μικρές για να δοκιμάσω και είχαν 6 ευρώ έκαστη. Pancetta: Μοτσαρέλα, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριές, βασιλικός. Prosciutto: Σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα, προσούτο, βασιλικός. Πολύ νόστιμες, σου δίνουν λίγο την αίσθηση της ιταλικής και θα ξαναπάω για δοκιμή και άλλων γεύσεων.
Βικτωρ Τ.
Πιτσα diavola πολυ καλη,πιτσα capriciosa πολυ καλη,πιτσα prosciuto με εξτρα μανιταρια πολυ καλη,πιτσα napoli δεν μου αρεσε
Alexandros
Η πίτσα του μου αρέσει πολύ, κυρίως diavola και prosciutto crudo μου έχουν μείνει.
Οι τιμές μου φαίνονται λογικές για πίτσα κατά παραγγελία (όχι έτοιμη σε θερμοθάλαμο).
Η σερβιτόρα έχει όντως υφάκι μερικές φορές (πχ μου έπεσαν κέρματα στο πεζοδρόμιο όταν πλήρωνα, και μου είπε "τι θα γίνει, όλα σου πέφτουν εσένα"). Παρ'αυτά, ο ιδιοκτήτης πολύ φιλικός και με θυμάται.
Για την καλή του πίτσα, θα συνεχίσω να πηγαίνω!
klitemnistra
βρεθηκα απο καραμπολα ξανα εδω και δοκιμασα μια diavola (6.45€, καλη).
συνολικα και επικαιροποιημενα:
κορυφαια ζυμη, η σαλτσα ντοματας εξακολουθει να μου φαινεται νερουλη, οι τιμες θα εμοιαζαν ενταξει αν ηταν λιγο πανω απ' το μισο τους, πολυ χαμηλο vfm (btw, ποσοτικα, παρα την αντιθετη πρωτη εντυπωση, δεν ειναι μεγαλη η διαφορα με τις αλλες -last slice/poselli/boccone*)

επισης:
- σε αντιθεση με τις παρομοιες πιτσαριες (*) παντα παιρνεις πιτσα ολοφρεσκη (κι ας ζεματαει) μιας και δεν εχει βιτρινα/θερμοθαλαμο
- επιβεβαιωνω panucci για το υφος της σερβιτορας

αντιο τελικο απο 'μενα
Panucci
Δεν με κέρδισε. Η πιτσα είχε καλό ζυμάρι χωρις λάδια αλλά υπήρχε μια δυσαναλογία σάλτσας και υλικών. Πολλή και μπουκωτική σάλτσα σε αντιδιαστολή με την τσιγκούνικη δόση υλικών. Γευστικά οκ, τίποτα το αξιομνημόνευτο. Πολύ κακό για το τίποτα κατ' εμέ. Η κοπέλα στο σέρβις δυστυχώς με υφάκι. Με τόσο ανταγωνισμό πλέον σε αυτο το στυλάκι πιτσαρίας, προσωπικά δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω.
ΠειναΛεων
Το επισκέφτηκα πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015. Πολύ μικρός χώρος με 2-3 τραπεζάκια εσωτερικά και άλλα τόσα στον πεζόδρομο απέξω.

Πολύ καλή ζύμη, χωρίς λάδια, αφράτη και στο ιδανικό για μένα πάχος. Καλά ποιοτικά υλικά γενικά σε όλες τις πίτσες (μοτσαρέλα, προσούτο, σαλάμι)
Δοκίμασα μια που δεν θυμάμαι το όνομα, ωστόσο είχε μοτσαρέλα ψημένη με την ζύμη και απο πάνω ρόκα, προσούτο και grana padano (κάτι σαν παρμεζάνα)
Γενικά δεν με εντυπωσίασε σαν σύνολο, αλλά ίσως φταίει η συγκεκριμένη πίτσα που διάλεξα. Ηταν στο κανονικό μέγεθος (είχε "ατομική" και "κανονική") και κόστισε 9.85€

Το προσωπικό στο ταμείο-σέρβις ήταν εντελώς ανέκφραστο, με ένα ύφος "άντε τελείωνε" και δεν είχε καμία διάθεση για εξηγήσεις.
Panos
Πρωτη επισκεψη στο χαριτωμενο αυτο μαγαζακι. Εντελως μινιμαλ χωρος. Ο καταλογος γραμμενος στα πλακακια του τοιχου, οποτε σου πιανεται λιγο ο λαιμος να χαζευεις!
Οκ μπορεις να παρεις και καταλογο, αλλα εχει και αυτο τον χαβαλε του!
Τα παιδια που το δουλευουν, πολυ ευγενικα και εξυπηρετικα. Δειχνουν πολυ ορεξη και μερακι.
Δοκιμασαμε 2 πιτσες σε μικρο μεγεθος. 5-6€ εκαστη.
Αρκετα μεγαλη και χορταστικη για τσιμπολογημα.
Δοκιμαστηκαν Προσουτο και Ντιαβολα.
Εχω παρα πολυ καλες εντυπωσεις!! Τα υλικα φρεσκοτατα και νοστιμοτατα. Καταλαβαινες την ιδιαιτεροτητα και την ξεχωριστη νοστιμια, καθε υλικου.
Πολυ ιδιαιτερα αρωματα (ισως αρωματισμενο ελαιολαδο) και νοστιμοτατη ζυμη (λεπτη/ιταλικη).
Θα ξαναπαω σιγουρα, με κερδισαν!
Maik
Είχαμε δοκιμάσει 2 φορές στο παρελθόν και είχαμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι!!Λεπτή ζύμη,αψογα υλικά και γενικα πολυ καλή πιτσα!!Η τελευταία επισκεψη όμως ήταν σκέτη απογοητευση!!Πηραμε πακέτο μια Προσουτο και μια Μαργαρίτα με σαλάμι Ναπολης!Και οι δύο ήταν καμένες(δειτε φωτο επάνω)!!.Η προσουτο τρώγονταν αλλά παιδιά το σαλάμη ναπολης που βαλαμε στην μαργαριτα χαλασε ολη την πιτσα!!Είχε μια απαισια μυρωδιά που ποτισε ολη την πιτσα και δεν τρώγονταν!!Μπορεί βεβαια να ειναι έτσι το σαλάμη ναπολης, τι να πω...Θα του δωσω και άλλη ευκαιρία γιατι τις πρώτες φορες μας άρεσε πολύ!!
Μίμης
Πολύ καλή εντύπωση μετά από αρκετές δοκιμές.
Λεπτή ζύμη, με σχετικά μαλακή κόρα. Πλούσια στα υλικά και αρκετά ζουμερή από τη σάλτσα. Το μικρό μέγεθος είναι υπέραρκετό για ένα άτομο, αντίστοιχα και το μεγάλο για δύο.
Ωραίος χώρος, αν και μικρός. Καλή εξυπηρέτηση.
Δεν ξέρω πώς άλλαξαν οι τιμές λόγω φπα, μου φαίνεται ότι έφαγε λίγο από την αύξηση στο μικρό μέγεθος και ακρίβυνε περισσότερο τη μεγάλη, χωρίς να είμαι σίγουρος. Είναι ακριβή, αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει σε μεγάλο βαθμό.
Σε σύγκριση για παράδειγμα με το Poselli, η μεγάλη καπριτσιόζα που δοκιμάσαμε πρόσφατα, όσο περίπου μια πίτσα από το Poselli (4 κομμάτια), κόστισε 12ε. Ας πούμε 10% ακριβότερη, αλλά πλουσιότερη σε υλικά. Είναι διαφορετικό στυλ βέβαια, εδώ περιμένεις 10 λεπτά, στο άλλο είναι πιο γρήγορα τα πράγματα με έτοιμη συνήθως ποικιλία από διαφορετικά κομμάτια. Το καθένα ταιριάζει με τη γειτονιά του.
dimitris©
Επειδή στην προηγούμενη ανάρτησή μου ανέφερα τις καλές τιμές και μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις να πω ότι στις επόμενες επισκέψεις μου διαπίστωσα μεγάλη αύξηση των τιμών. Σε σχετικό μου παράπονο ανέφεραν το θέμα του ΦΠΑ, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι οι αύξηση των τιμών είναι μεγαλύτερη σε κάποιες πίτσες. Εν πάσει περιπτώσει παρά τις ακριβές - πια - τιμές παραμένει η κορυφαία επιλογή πίτσας στη Θεσσαλονίκη.
Jørgen
Βλέποντας τα πολύ καλά σχόλια, αποφάσισα να το επισκεφτώ και εγώ. Μίνιμαλ-αποδεκτός χώρος, με μια εξυπηρετική κοπέλα μας βοήθησε να επιλέξουμε απ' τον επιτοίχιο κατάλογο (που θα μπορούσε να 'ναι στα ελληνικά). Δοκίμασα prosciutto + ρόκα και greca. Η greca, αν και όχι πολύ στις γεύσεις μου, ζουμερή και με την φέτα να δίνει μια πολύ όμορφη γεύση και μυρωδιά, και η prosciutto με πολύ αφράτη ιταλική ζύμη και σάλτσα που ίσως χρειάζεται να έχει λίγο πιο έντονη γεύση. Μέγεθος ατομικής περίπου σαν τα δυο κομμάτια απο last slice/pozelli, δηλαδή αρκετά επαρκής. Το μοναδικό μείον είναι οι πολύ υψηλές τιμές. Καλύτερη απο pozelli, και μάλλον η καλύτερη στην πόλη, αλλά πρέπει να γίνουν μείωσεις τουλάχιστον 1 ευρώ.
klitemnistra
εξαιρετικη πιτσα, με ανεση η καλυτερη αυτου του τυπου (συγκριτικα με ποζελι, λαστ σλάις κλπ).

δοκιμασα τρεις: μαριναρα, μαργαριτα, προσουτο.
κορυφαια ζυμη, πολυ καλο το συνολο. το μονο αστερακι που θα 'βαζα ειναι το οτι η ντοματοσαλτσα μου 'ρχεται καπως νερουλη γευστικα.

γενικα μου κανε πολυ καλη εντυπωση και το 'χα βαλει τακτικα στο προγραμμα αλλα με τις νεες τιμες (4€ μια μικρη μαργαριτα, ~5.70€ μικρη προσουτο) ειναι εκτος του φακελου πτησης μου
dimitris©
Δύο φορές ήδη έχει τσεκαριστεί και πέρασε το απαιτητικό προσωπικό μου τεστ πίτσας. Ζύμη εξαιρετική, prociutto crudo και diabola που δοκιμάστηκαν εξαιρετικές γεύσεις και οι δύο. Ωραίο περιβάλλον στον πεζόδρομο + οι πολύ καλές τιμές. Καρασυστήνεται.
Γιαντράνκα
Εξαιρετική πίτσα η μαργαρίτα που δοκίμασα! 2,65€/ατομική και αρκετα μεγαλουτσική και χορταστική. Συμφωνώ με loukoulo για τη ζύμη. ΑΑΑ!
Σταύρος
Διάβασα τα σχόλια, πέρασα για μια μικρή capricciosa, την ευχαριστήθηκα (αν εξαιρέσω το ότι ήταν λίγο παραπάνω αλμυρή, λόγω ελιάς), αλλά τη θεωρώ ακριβή για το μέγεθός της- 5,45€(πιο ακριβή απ' όσο δικαιολογεί η ποιότητά της)
loukoulos
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ζύμη πραγματικά . Ελαφριά όσο πρέπει για να χαρακτηριστεί Ιταλική(σε συνδυασμό με τα υλικά) και αφράτη όσο πρέπει για να αρέσει στον Έλληνα . Πολύ καλή προσπάθεια θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε . Τιμές : σε πολλούς που τρώνε προς Ναυαρίνου μεριά πίτσα θα θεωρηθούν εξωφρενικές , στην πραγματικότητα αξίζει τα λεφτά της σίγουρα . Απο 2,5-3 ευρώ οι ατομικές και απο 7-7,5 ευρώ οι οικογενειακές αν δεν κάνω λάθος
AG
New entry στο κέντρο της πόλης, μικρό μαγαζάκι με 3-4 τραπέζια για να κάτσεις να φας την pizza σου ή να την πάρεις πακέτο.

Ο chef έχει έρθει από Ιταλία (μάλιστα έμαθα ότι είναι και "πτυχιούχος" στην pizza με βούλα και σφραγίδα) και ετοιμάζει τις pizzas σε ξυλόφουρνο. Αλεύρια, σάλτσες και όλα τα υλικά, επίσης εισάγονται από Ιταλία.

Δοκίμασα margarita, diavola και capricciosa. Η μαργαρίτα καλή με φρέσκο βασιλικό, η diavola μου φάνηκε φτωχή από αλλαντικό και η capricciosa και αυτή καλή.

Νομίζω πώς άν είστε fan του Ιταλικού τύπου pizza, θα το κάνετε στέκι.

Delivery δεν παίζει ακόμη (κακώς)!

Τιμές από 4-5 ευρώ η "ατομική" και 7-9+euros η μεγαλύτερη (γα μένα πάλι ατομική είναι:)

Άνετα ξανα έπαιρνα....