Καταρχήν, επειδή λόγω γειτνίασης της δουλειάς μου, τον προτιμώ συχνά, να επισημάνω οτι δεν άνοιξε αρχές 2015, αλλά τουλάχιστον 2 χρόνια πριν..Όσο αφορά στο φαγητό, θεωρώ οτι είναι μια απ'τις καλύτερες επιλογές μαγειρευτού στην περιοχή Καμάρας-Ροτόντας αλλά και κέντρου γενικότερα. Ίσως να οφείλεται στο οτι φτιάχνει μικρές ποσότητες, ίσως να οφείλεται και στο μεράκι που απ'ό,τι κατάλαβα έχει ο ευγενέστατος ιδιοκτήτης-μάγειρας..Τα φαγητά που κάνει δεν είναι ποτέ λύσσα απ'το αλάτι, όπως συνηθίζουν στα μαγέρικα, ενώ δεν έχω νιώσει ποτέ ενόχληση απ'τα λάδια του..Άν μπορώ να βρώ κάτι αρνητικό, θα ήταν το οτι δεν ανανεώνει ποτέ το "μενού" με αποτέλεσμα, αν τρώς συχνά να κινείσαι γύρω από 5-6 φαγητά και κάποια στιγμή να τα βαριέσαι. Στις τοπ επιλογές θεωρώ το παστίτσιο, το κοκκινιστό μοσχαράκι και τα κεφτεδάκια φούρνου, ενώ στις πιο μέτριες (χωρίς να είναι κακό) το κοτόπουλο γλυκόξινη και το χοιρινό λεμονάτο..Τα λαδερά του επίσης καλά..Δεν είναι για να κάτσεις εκεί, παρότι έχει 1-2 μικρά τραπεζάκια, αλλά για πακέτο. Στα συν του επίσης το οτι το ψωμί που δίνει μαζί, είναι ζυμωτό και όχι αφρός..