Στο Intercontinental σε μια ''ακριανή'' περιοχη του dubai. Αρκετά μεγάλος χώρος με εξωτερική θέα κατι καναλια με νερο. Στο ιδιο χαρακτηριστικό στυλ του Gagnaire με τα πολλα πιατα ανα κάθε μέρος του μενου.
Την βδομάδα που πηγαμε ο Pierre Gagnaire ήταν στο εστιατόριο όποτε κ δεν μπορώ να το συγκρίνω με το αλλο στο Παρισι. Μπαινοντας τον είδαμε (ανοιχτη κουζινα) να μαγειρευει κ αργοτερα ήρθε να χαιρετήσει καθε τραπεζι.
Τα σπαράγγια με σαλτσα παρμεζάνας, αυγό, χαβιάρι ήταν πολύ καλα. Το λαυράκι πολύ καλα ψημενο ζουμέρο με καταπληκτικό ζωμό απο πανσετα κ αρακα. Το περιστέρι επίσης καλο με σοκολάτα κ εσπεριδοειδη. Ο πουρες μελιτζάνας μόνο που το συνοδευε ήταν κάπως πικρός.
Τα γλυκά ήταν απίστευτα (μου αρεσαν περισσότερο και απο το παρισι) ειδικά αυτο στο μαυρο πιατο με αγγλικη πουτίγκα, μανγκο κ butterscotch.
Το σερβις ήταν πολύ καλό, ο maitre d' και ο sommelier ήταν γάλλοι. Κρασί δεν πήραμε λόγο χρέωσης αλλά μας κέρασαν ένα cocktail φεύγοντας. ( Γενικά το κρασί στο Dubai είναι υπερκοστολογημένο).
Σε γενικες γραμμες μαρεσε πολύ κ το συστήνω. Το κόστος για φαγητό ειναι αισθητα χαμηλότερο απο το τριάστερο του παρισιου. Η τεχνική, παρουσιαση κτλ ήταν στο ιδιο υψηλό επίπεδο, απλα μου φάνηκε οτι λίγο τα υλικά υστερούσαν σε σχέση με την Ευρώπη.
Την βδομάδα που πηγαμε ο Pierre Gagnaire ήταν στο εστιατόριο όποτε κ δεν μπορώ να το συγκρίνω με το αλλο στο Παρισι. Μπαινοντας τον είδαμε (ανοιχτη κουζινα) να μαγειρευει κ αργοτερα ήρθε να χαιρετήσει καθε τραπεζι.
Τα σπαράγγια με σαλτσα παρμεζάνας, αυγό, χαβιάρι ήταν πολύ καλα. Το λαυράκι πολύ καλα ψημενο ζουμέρο με καταπληκτικό ζωμό απο πανσετα κ αρακα. Το περιστέρι επίσης καλο με σοκολάτα κ εσπεριδοειδη. Ο πουρες μελιτζάνας μόνο που το συνοδευε ήταν κάπως πικρός.
Τα γλυκά ήταν απίστευτα (μου αρεσαν περισσότερο και απο το παρισι) ειδικά αυτο στο μαυρο πιατο με αγγλικη πουτίγκα, μανγκο κ butterscotch.
Το σερβις ήταν πολύ καλό, ο maitre d' και ο sommelier ήταν γάλλοι. Κρασί δεν πήραμε λόγο χρέωσης αλλά μας κέρασαν ένα cocktail φεύγοντας. ( Γενικά το κρασί στο Dubai είναι υπερκοστολογημένο).
Σε γενικες γραμμες μαρεσε πολύ κ το συστήνω. Το κόστος για φαγητό ειναι αισθητα χαμηλότερο απο το τριάστερο του παρισιου. Η τεχνική, παρουσιαση κτλ ήταν στο ιδιο υψηλό επίπεδο, απλα μου φάνηκε οτι λίγο τα υλικά υστερούσαν σε σχέση με την Ευρώπη.