Κοτόπουλο κάρυ όπως όλα τα παλιότερα χρόνια. Είναι οκ οριακά, αλλά φυσικά όλα όσα γράφω ισχύουν πχ είναι ανάλατο, ή θέλει λίγο ξινό, λίγο γλυκό κτλ κτλ. γενικώς λίφτινγκ. 2ε.
Στην εξυπηρέτηση μια βαρεμένη κοπέλα, που για να δει τι ήταν τα καλτσόνε τα μαδούσε με τη λαβίδα μέχρι μέσα!! Φοβερό!
Υποτίθεται ότι έχει και Κλασικό (ζαμπόν- κασέρι), Κοτόπουλο- μανιτάρια, 4 τυριά κ.α.
Στην ουσία έχει 2-3 τεμάχια τη φορά, ό,τι πετύχεις!
Όντως το first είναι μαγαζί με ιστορία και ποιότητα.
Εδώ και χρόνια έξω από τις πίτσες είχε ξεκινήσει αυτό το φοβερό με τα καλτσόνε: 4-5 διαφορετικές γεύσεις καλτσόνε, σαν ένα φαγητό μέσα σε καλτσόνε. Για μένα ξεχώριζε πάντα το κοτόπουλο με κάρυ.
Όμως, παρόλο που αποφεύγω τις κριτικές τύπου "δεν τα κάνουν πια όπως τα έκαναν", δοκιμάσαμε σήμερα με έναν φίλο και ήταν πολύ-πολύ χειρότερο από παλιά: η σως είναι πολύ λιγότερη, άγευστη και ανάλατη, ενώ πλέον υπερτερεί η ζύμη, το ψωμί δηλαδή. Γενικά πολύ πιο άνοστο.
Αραιώνω όλο και πιο πολύ. Σε κάνα-δυο χρόνια θα σας πω πάλι..
Μαγαζακι που εχει θρεψει γενιες και γενιες! Απο πιτσιρικα με ταϊζε το συγκεκριμενο..
Πηρα 2 πιτσες. Η μια με λουκανικο, και η αλλη με καλαμποκι μανιταρι κ γαλοπουλα νομιζω.
1€ εκαστη. Πολυ τιμιες και απο πλευρας ποσοτητας και ποιοτητας.
Μια χαρα και η γευση. Τις ειχε βγαλει μολις απ τον φουρνο και τις προτιμησα.
Ευγενικη και η κυρια που μου τις σερβιρε. Η ιδια μου ειπε να περιμενω λιγο για να βγουν οι φρεσκες, παροτι ειχε ηδη στην βιτρινα κι αλλα ταψακια!
skoko
το φραπεδακι το εχει 1 ευρω και σε μεγαλο πλαστικο ποτιρακι τη στιγμη που αλλα μαγαζια στην περιοχη το εχουν παραπανω και μικρο ποτιρακι.
Τελευταία επεξεργασία:
από ταβερνοαλάνι
Τζίμης
Άλλο είναι πολύ ωραίο μαγαζάκι για όλους τους πεινασμένους και παραστρατημένους οδοιπόρους.Οι τιμές είναι ίσως οι φτηνότερες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μαγαζιά αντίστοιχου τύπου όχι μόνο στην Ναυαρίνου αλλά γενικότερα.Η εξυπηρέτηση είναι καλή (εξαρτάται βέβαια και απ'την ώρα/τη διάθεση/τα κέφια κλπ).Προσωπικά έχω αγοράσει αρκετές φορές "τυροπιτοειδή" και παρά την όποια "λαδίλα" τους έμενα πάντα χορτάτος και ευχαριστημένος.Άλλο ένα μαγαζάκι μικρό το οποίο όμως επιβιώνει εδώ και χρόνια οπότε μάλλον ξέρει τι κάνει και κυρίως πώς δουλεύει.(Συνιστώ στριφτή με ζαμπόν-κασέρι/τυρί, πίτσα (όχι πεϊνιρλί δε με ενθουσιάζει) και φυσικά κοτόπιτα με ζαμπόν-τυρί.
(Υ.Γ:Μια φορά έτυχε να αγοράσω και μετά να εξεμήσω (να κάνω εμετό,εννοώ) όμως δεν είχε καμία σχέση με την ποιότητα-απλώς είχα αρπάξει ίωση.Συνέχισα να το επισκέπτομαι ακάθεκτος και προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο).
paidaras
Πριν απο κανα δυο χρονακια τρωγαμε 3 ατομα 6 χωριατικες τυρόπιτες καθε βράδυ που τις έβγαζε.ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
νικος
Ψωμί αλειμένο με κακής ποιότητας λάδι (βρωμοκοπάει) και μια δόση από άθλιας ποιότητας κασεριού/φέτας/ζαμπόν. Γεύση μηδέν. ΜΑΚΡΙΑ
ιαγουάρος
Η λαδίλα του first είναι σήμα κατατεθέν. Γενικά πιστεύω πως αλείφουν τα πάντα με χρησιμοποιημένο μείγμα λάδι-βούτυρο πριν τα ψήσουν, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και ας το αρνιόταν γνωστός που δούλεψε εκεί. Περαιτέρω απόδειξη, κάποια στιγμή που πήρα κάτι νηστίσιμο πριν χρόνια ΔΕΝ είχε αυτή τη γεύση γιατί ήταν αλάδωτη η ζύμη.
Πέρα από αυτά και πέρα από τους κινδύνους υγείας ορισμένα πράματα είναι εμπνευσμένα, όπως η τετράγωνη ζαμπονοκασερόπιτα με σάλτσα ντομάτας (βγαίνει τα πρωινά μόνο) και η τρίγωνη κοτόπιτα. Μακριά από τα καλτσόνε, εννοείται.
περα απο καποια ωραια πιτσοπεινιρλιδοειδη που αξιζουν, κατι πιτες που εχει και κατι περιεργα, ειναι σκετη ζυμη με δειγμα γεμισης που δεν αξιζαν τα λεφτα τους
Νικος
Παλιοτερα (πριν 3-4 χρονια) το τιμουσα συνεχως επειδη εκανα περατζαδες στην ναυαρινου συνεχεια. Δεν ξεχναω με τιποτα την μυρωδια απο φρεσκοψημενα πεϊνιρλι στις 4 τα ξημερωματα. Δεν μπορεσα ποτε να του αντισταθω! Τωρα οι βολτες προς τα κει σταματησαν και οι τιμες ανεβηκαν αρκετα την τελευταια φορα που περασα. Παντως κανει νοστιμα και μπαμπάτσικα πραγματα!
Η μυρωδια παραμενει το ιδιο δελεαστικη! Α, ρε first!!!
ο "Δικηγόρος"
Η γνωστή μυρωδιά γαργάλισε τα πουθούνια μου για μία ακόμη φορά λίγο πριν στρίψω στην Τσιμισκή. Ενέδωσα λοιπόν στον πειρασμό και πήρα μία ζαμπονόπιτα. Πρώτη φορά είδα ζαμπονόπιτα με γεύση χαρτόνι... Απλά τραγική... Πρώτη φορά θυμάμαι να πετάω "σφολιατοειδές". Και γενικά φαγητό... :P Αυτά περίπου την Άνοιξη του 2006...
jimmy
παιδιά είμαι τόσο φαν της πίτσας που και την χειρότερη πίτσα να μου δώσεις θα την φάω. Ε, λοιπόν την πίτσα του First και μόνο που την βλέπω μου γυρνάει το στομάχι ανάποδα. Πριν καμιά βδομάδα είπα να τους δώσω άλλη μια ευκαιρία μιας και είχα να φάω χρόνια από κει καιτην ρευόμουν για τις επόμενες δυο μέρες.
Φουλ λάδι, κατεψυγμένή και άνοστη. Κρίμα που δεν εκμεταλλεύονται την τοποθεσία που βρίσκεται και ακόμα πιο κρίμα που ο κόσμος συνεχίζει να τρώει από κει πέρα. Αηδία σκέτη.
την να την κάνω τη μάζα, αν τα μισα μην πω όλα εχουν βγει απο το φούρνο το πρηγούμενο βράδυ. όπως λέμε για τα γυράδικα γυρος γκοτζίλας εδώ έχουμε να μιλήσουμε για τσιμέντα γερά. σπάνε δοντια.
ινι
η πιτσα του μ'αρεσει πολυ. αλλα πηρα σημερα πρωι μια στριφτη ζαμπον κασερι και ηταν απαραδεκτο. μου ειπε οτι πολις βγηκε απ'τον φουρνο αλλα ηταν σκληρο σα πετρα κ η γεμιση ανυπαρκτη. πιτσα πεπερονε ομως πολυ δυνατη!
εχω φαει αρκετες φορές, το φαγητό ειναι γενικά μέτριο αν και συνήθως παίρνω κοτόπιτα που ειναι ικανοποιητική και φτηνη. το προσωπικό ειναι συχνά αγενεστατο. γενικά παιζει πολύ ψωμι και λιγη γεμιση αλλά τα σχόλια για "δηλητηριασεις" και "το χειρότερο φαγητο ever", τα θεωρω υπερβολικά, εχω φάει και πολύ χειρότερα.
θέλησα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου σήμερα με ένα πεινιρλι τυριών πάρα πολύ μέτριο και ένα πεινιρλί αλλαντικών που κάτι πήγε να πει αλλά...Απογοητεύτηκα για αλλη μια φορα!
Εφαγα πριν απο λίγο απο το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί μου τράβηξε τη προσοχή η βιτρίνα του και δε μπόρεσα να αντισταθώ.Πήρα ένα καλτσόνε αλα κρέμ με μπέικον-κρύο,η μιση δεν τρωγόταν απο τη σκληράδα της,τα μανιτάρια μέσα ο θεός και η ψυχή τους που τα βρήκανε!,μπέικον δεν υπήρχε(εκτός και αν ήταν τόσο λίγο που δε το πρόσεξα,λάδι φουλ και γενικά δε το έγαφα όλο- και μια πίτσα χωριάτικη=επίσης κρύα,πολύ λάδι με σκληρή περιφέρεια. Τιμές λογικές αλλά ποιότητα γα...σετα!Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με τοπίνο προς το παρόν δεν ενόχλησαν το στομάχι μου αλλά ξέρω θέλει γύρω στα 45 λεπτά να φανεί η δηλητηρίαση απο τα μανιτάρια!!:)ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ
dwra
ολα ειναι μες τα λαδια... αυτο το μαγαζι ειναι μονο μυρωδια.
mxkrtg
τα πάντα είναι θέμα στομαχιού.Έχοντας περάσει τα φοιτητικά μου χρόνια στο κέντρο της θεσ/νίκης μπορώ να πώ οτι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα(πολύ λάδι τα άτιμα) αλλά δεν θα πας και απο γαστρεντερίτιδα.Έχει τεράστια ποικιλία και τεράστια μεγέθη και έιναι φτηνό.Βέβαια τα μέγεθος ξεγελάει γιατί σε πολλά απτα προιόντα του το ψωμί είναι σχεδόν μόνο του,δεν βρίσκεις γέμιση.Παρόλα αυτά,μάτια έχετε όλοι,μπαίνουμε,τσεκάρουμε,βλέπουμε τι φαίνεται ψιλομπαγιάτικο ή "ψωμένιο" και αποφασίζουμε απτα υπόλοιπα.Πάει λίγο με τις μέρες.Εφαγα καλτσόνε θεικό μια φορά κ την άλλη έσταζε λάδι και είχε μόνο μανιτάρια(αν κ υποτίθεται είχε και κοτόπουλο).Σαν συμπέρασμα θα έλεγα οτι κάνει βαρυ στομάχι πάντως.Για τους πιο light υπάρχουν και γεμιστά κουλουράκια με διάφορα(πχ τυρι,κασέρι κτλ)
Pnt
O λόγος που δεν έχει κλείσει (με τέτοια κακή ποιότητα φαγητού) είναι ότι λειτουργεί όλο το 24ωρο, οπότε έχει δεδομένη την πελατεία όσων γυρίζουν μεθυσμένοι από τα κλαμπ.
Ενώ έχει πολύ καλή παρουσίαση στην βιτρίνα, οι πίτσες του μοσχομυρίζουν, και ο πωλητής είναι ευγενικότατος, όλα αυτά ξεχνιούνται μετά την πρώτη δαγκωνιά. Αγοράστε μια μετριότατη πίτσα μπουγατσατζίδικου και αφήστε την να μπαγιατέψει δυό μερούλες. Αυτή είναι η γεύση της πίτσας του.
ηλεκτρα
απαισιο...μες στα λαδια κ απο γευση μηδεν...οποιος λεει κατι αντιθετο μαλλον ειναι φιλος με κανεναν του μαγαζιου!δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!με το που φας θες να τα βγαλεις!κ συμφωνουν ολοι οσοι ξερω που εχουν φαει...
spartakos
Πλασάρει πολύ ωραία τις πίτσες στη βιτρίνα και σου ανοίγει το μάτι όμως είναι τίγκα στο λάδι, έτσι και τύχει να δικομάσεις τις πίτες του μετά το απόγευμα δεν τρώγονται με τίποτα.
bbq lover
μονο μυρωδια και τπτ αλλο!φουλ στο λαδι η πιτσα και ολα τα υπολοιπα,δε ξερω αν ισχυει πως κραταει τα ιδια πολλες μερες,ξερα
Thessalonikia
τέλειες pizzes! υπερβολικα τα σχολια των προηγουμενων..
xontros
το καραγουστάρω το first. χωριάτικη τυρόπιτα η καλύτερη που έχω φάει. την τιμώ συχνά πυκνά
Πασχάλης
ΟΧΙ.&- Μόνο σε περιπτώσεις ανείπωτης σούρας, ναι τρως μια πίτσα (τιμή λογική 1,5-1,7, κομμάτι εννοείται αμφιβόλου ποιότητας) και από το ΤΟΣΟ λάδι το στομάχι ξεχνά αυτομάτως το αλκοόλ. Ναι έγινα πολύ κράχτης, αλλά από πολλές δυστυχώς απόπειρες (αργώ να μάθω ο μα**κας) το μόνο που κατάλαβα με την πίτσα τουλάχιστον είναι Α) Λίγδιασμα άπειρο Β) παρόλο το (Α) άδειο στομάχι και Γ) Μια λίμνη λαδιού ανάμεσα από τα πόδια μου (ναι μετά την πρώτη φορά πρόσεχα)
Για τα υπόλοιπα προϊόντα δεν εκφέρω άποψη
fokion
έφαγα απ' αυτό το μαγαζί και δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα... είναι μέτρια προς άθλια η ποιότητα του φαγητού...
Υπερτιμημένο θαρρώ...δε μου αρέσει και πολύ στη γεύση (βαζουνε και πολύ ψωμί σε καλτσονε/σπετζοφάι), αλλά έχει φανατικούς οπαδούς.
[Ανώνυμος/η]
το καλύτερο της Ναυαρίνου. Η ποιότητα είναι πολύ καλή. Ήμαρτον με το προηγούμενο σχόλιο...
E2tava
Έχει πολύ καλό όνομα στην πιάτσα.
Και καλά το κορυφαίο και έτσι.
Παρόλα αυτά πιστεύω χρησιμοποιεί τα χειρότερα υλικά που υπάρχουν (αφού έχει πελατεία που δε τους νοιάζει αυτό) και λόγο τόσο μεγάλης ποικιλίας κρατάει τα ιδία καλτσόνε-πίτσες για μέρες.
Έχουν σημειωθεί αρκετές δηλητηριάσεις-εντερικές διαταραχές ... :)
Κοτόπουλο κάρυ όπως όλα τα παλιότερα χρόνια. Είναι οκ οριακά, αλλά φυσικά όλα όσα γράφω ισχύουν πχ είναι ανάλατο, ή θέλει λίγο ξινό, λίγο γλυκό κτλ κτλ. γενικώς λίφτινγκ. 2ε.
Στην εξυπηρέτηση μια βαρεμένη κοπέλα, που για να δει τι ήταν τα καλτσόνε τα μαδούσε με τη λαβίδα μέχρι μέσα!! Φοβερό!
Υποτίθεται ότι έχει και Κλασικό (ζαμπόν- κασέρι), Κοτόπουλο- μανιτάρια, 4 τυριά κ.
Στην ουσία έχει 2-3 τεμάχια τη φορά, ό,
Πάμε για επόμενα 2 χρόνια τώρα.. :)
Η γεύση παραμένει καλή (κάρυ γαρ), αλλά αυτή τη φορά ήταν πατημένο σαν από οδοστρωτήρα. Οκ. 2ε.
Εδώ και χρόνια έξω από τις πίτσες είχε ξεκινήσει αυτό το φοβερό με τα καλτσόνε: 4-5 διαφορετικές γεύσεις καλτσόνε, σαν ένα φαγητό μέσα σε καλτσόνε. Για μένα ξεχώριζε πάντα το κοτόπουλο με κάρυ.
Όμως, παρόλο που αποφεύγω τις κριτικές τύπου "
Αραιώνω όλο και πιο πολύ. Σε κάνα-δυο χρόνια θα σας πω πάλι..
Πηρα 2 πιτσες. Η μια με λουκανικο, και η αλλη με καλαμποκι μανιταρι κ γαλοπουλα νομιζω.
1€ εκαστη. Πολυ τιμιες και απο πλευρας ποσοτητας και ποιοτητας.
Μια χαρα και η γευση. Τις ειχε βγαλει μολις απ τον φουρνο και τις προτιμησα.
Ευγενικη και η κυρια που μου τις σερβιρε. Η ιδια μου ειπε να περιμενω λιγο για να βγουν οι φρεσκες, παροτι ειχε ηδη στην βιτρινα κι αλλα ταψακια!
(Υ.
Πέρα από αυτά και πέρα από τους κινδύνους υγείας ορισμένα πράματα είναι εμπνευσμένα, όπως η τετράγωνη ζαμπονοκασερόπιτα με σάλτσα ντομάτας (βγαίνει τα πρωινά μόνο) και η τρίγωνη κοτόπιτα. Μακριά από τα καλτσόνε, εννοείται.
Η μυρωδια παραμενει το ιδιο δελεαστικη! Α, ρε first!!!
Φουλ λάδι, κατεψυγμένή και άνοστη. Κρίμα που δεν εκμεταλλεύονται την τοποθεσία που βρίσκεται και ακόμα πιο κρίμα που ο κόσμος συνεχίζει να τρώει από κει πέρα. Αηδία σκέτη.
Ενώ έχει πολύ καλή παρουσίαση στην βιτρίνα, οι πίτσες του μοσχομυρίζουν, και ο πωλητής είναι ευγενικότατος, όλα αυτά ξεχνιούνται μετά την πρώτη δαγκωνιά. Αγοράστε μια μετριότατη πίτσα μπουγατσατζίδικου και αφήστε την να μπαγιατέψει δυό μερούλες. Αυτή είναι η γεύση της πίτσας του.
Για τα υπόλοιπα προϊόντα δεν εκφέρω άποψη
Και καλά το κορυφαίο και έτσι.
Παρόλα αυτά πιστεύω χρησιμοποιεί τα χειρότερα υλικά που υπάρχουν (αφού έχει πελατεία που δε τους νοιάζει αυτό) και λόγο τόσο μεγάλης ποικιλίας κρατάει τα ιδία καλτσόνε-πίτσες για μέρες.
Έχουν σημειωθεί αρκετές δηλητηριάσεις-εντερικές διαταραχές ... :)