Εικόνες (30)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
1400gr Chateaubriand (απερίγραπτα καλό)
1400gr Chateaubriand (απερίγραπτα καλό)
1400gr Chateaubriand (απερίγραπτα καλό)
1400gr Chateaubriand (απερίγραπτα καλό)
Γαρίδες tempura με σαλάτα guacamole & spicy mayo (normal)
Rib-eye Ιρλανδίας (πολύ καλό)
Ο κατάλογος των κρεάτων στον πίνακα
Ένα μικρό δείγμα για να εξηγήσει ο σερβιτόρος την ορολογία στους πελάτες
Sides (οι πατάτες πολύ καλές)
Porter house από Nebraska (λουκούμι)
Chateubriand Σκωτσέζικου Black Angus 900gr (κόλαση)
Chateubriand Σκωτσέζικου Black Angus 900gr (κόλαση)
Chateubriand Σκωτσέζικου Black Angus 900gr (κόλαση)
Chateubriand Σκωτσέζικου Black Angus 900gr (κόλαση)
Bone in rib eye από τους Βάσκους στην Ισπανία (πολύ καλό)
Φέρνουν με τις μπριζόλες 3 ειδών sauces, εκ των οποίων η μία με κόκκινο κρασί και blue cheese είναι άπαιχτη! Επίσης οι πατάτες του είναι τέλειες.
Θα πρότεινα να μην παραγγείλετε πολλά ορεκτικά, τα steaks είναι που αξίζουν.
Δουλευουν με αποκλειστικούς προμηθευτές σε ΗΠΑ, Αγγλια, Σκωτία και Ισπανία οι οποιοι έχουν ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν με μόνο στόχο να καταναλωθούν στα εστιατόρια! Και το αποτέλεσμα μετράει: δοκιμάσαμε ένα porterhouse (μεγάλο Τbone δλδ) από Αμερικάνικο ζώο που είχε πολύ βουτυρένια γεύση. Χτυπήσαμε και ένα chateaubriand 900gr από Black Angus Σκωτίας, το οποίο ήταν λουκόύμι με λίγο πιό έντονη γεύση και ένα bone rib eye από Ισπανία που δεν υστερούσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα δύο. Έχουν ειδικά ψυγεία όπου ωριμάζουν τα κρέατα μέσα, όπως επίσης και η κοπή τους είναι άρτια! Αλλά η μαστοριά είναι στο ψήσιμο, όπου μας έφεραν και τα 3 steaks ακριβώς όπως τα ζητήσαμε. Έχουν και ειδικούς φούρνους όπου δίνουν και μια ευχάριστη αίσθηση καρβουνου στο κρέας.
Τιμές, από 50 ευρώ το άτομο και πάνω, service χαλαρό και εξυπηρετικό.
Προσωπικά, το ερωτεύτηκα για τα steaks του!