Ιδιοκτήτες, από το 2005, τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος (συμμετέχουν επίσης στο Cookoovayaκαι στο τραβόλτα). Αργότερα προστέθηκε και ο τρίτος αδερφός Γιάννης.
Είχα ακούσει πολλά για το basegrill αλλά δεν με κερδίσε
Πολυ μέτριος χώρος με περίεργο /μίζερο φωτισμό
Χωριάτικη καλή ,πατάτες με αυγά ΟΚ ,bavette πολύ μέτρια και σπαλομπριζολα ΟΚ , για τα δικα μου γούστα για Αθηναϊκή κρεατοφαγία προτιμώ Vezene
Πολύ ιδιαίτερο μαγαζί που αξίζει κανείς να επισκεφτεί έστω μία φορά, αν δεν έχει την οικονομική άνεση για περισσότερες. Έχω πάει 2 φορές ως τώρα, την πρώτη είχα δοκιμάσει σπαλομπριζόλα και είχα ενθουσιαστεί με τη γεύση, σε medium ψήσιμο, ενώ στην αρχή είχα πει medium-well αλλά αυτός επέμενε να μου το φέρει medium και είχε δίκιο γιατί το κρέας ήτανε πολύ τρυφερό και νόστιμο.
Ξαναπήγα χθες μετά από καιρό, εντελώς γεμάτο το μαγαζί αλλά είχαμε κάνει κράτηση, κάτι που πρέπει να κάνετε κι εσείς αν ελπίζετε να βρείτε να κάτσετε. Πήρα Brazil Steak ωριμασμένο, 32€ τα 400γρ παρακαλώ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, ήθελε μάσημα γιατί ήταν κάπως σκληρούτσικο, ίσως επειδή είναι έτσι το κρέας, με περισσότερο ιστό. Το T-Bone που δοκίμασα ήταν αρκετά νόστιμο, αλλά όχι σαν τη θεϊκή σπαλομπριζόλα που είχα πάρει την πρώτη φορά.
Οι τιμές είναι για γερές πορτοφόλες, εμάς μας βγήκε 90€ τα δύο άτομα, τα δύο φιλέτα μας, πατάτες, κατσικίσιο τυρί σαγανάκι (μέτριο γευστικά) και από ένα ποτήρι κρασί. Αλλά θα ξαναπήγαινα
Όποτε κατεβαίνω Αθήνα εδώ με πάνε πριν απ'όλα.
Κρεατοφαγία σε μεγάλη ευρύχωρη αίθουσα και κόσμος από Μαριάννα Λάτση,πολιτικούς και στελέχη μέχρι καθημερινούς οικογενειάρχες.
Καλή ποικιλία σε μπύρες,best seller του μαγαζιού η εξαιρετική φωλιά με αυγό και τριμμένη τηγανητή πατάτα αλλά το ζουμί είναι στα κρέατα και δεν εννοούμε κρέατα τύπου Βάρης αλλά φιλέτα,πικάνιες κλπ.
Εννοείται πως σε ρωτούν για το ψήσιμο
Αγαπημένη κάθε φορά η πικάνια.Σωστότατο ψήσιμο,ζουμερό όπως πρέπει,τρυφερό κρέας.
Εξυπηρέτηση άψογη.Γενικά ένα απίστευτα καλό μαγαζί και δεν είναι τυχαίο που τρία από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας είναι της ίδιας ιδιοκτησίας.
Εδώ δεν νομίζω πως έχουμε τέτοιο μαγαζί.
Πολυ μέτριος χώρος με περίεργο /μίζερο φωτισμό
Χωριάτικη καλή ,
Ξαναπήγα χθες μετά από καιρό, εντελώς γεμάτο το μαγαζί αλλά είχαμε κάνει κράτηση, κάτι που πρέπει να κάνετε κι εσείς αν ελπίζετε να βρείτε να κάτσετε. Πήρα Brazil Steak ωριμασμένο, 32€ τα 400γρ παρακαλώ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, ήθελε μάσημα γιατί ήταν κάπως σκληρούτσικο, ίσως επειδή είναι έτσι το κρέας, με περισσότερο ιστό. Το T-Bone που δοκίμασα ήταν αρκετά νόστιμο, αλλά όχι σαν τη θεϊκή σπαλομπριζόλα που είχα πάρει την πρώτη φορά.
Οι τιμές είναι για γερές πορτοφόλες, εμάς μας βγήκε 90€ τα δύο άτομα, τα δύο φιλέτα μας, πατάτες, κατσικίσιο τυρί σαγανάκι (μέτριο γευστικά) και από ένα ποτήρι κρασί. Αλλά θα ξαναπήγαινα
Κρεατοφαγία σε μεγάλη ευρύχωρη αίθουσα και κόσμος από Μαριάννα Λάτση,
Καλή ποικιλία σε μπύρες,
Εννοείται πως σε ρωτούν για το ψήσιμο
Αγαπημένη κάθε φορά η πικάνια.
Εξυπηρέτηση άψογη.
Εδώ δεν νομίζω πως έχουμε τέτοιο μαγαζί.