Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κανταΐφι με φυστίκι και σορμπέ βατόμουρο
Χορτόπιτα στον ξυλόφουρνο (πολύ καλή)
Πατάτες οφτές με ψητά φασολάκια αυγό βραστό και ντομάτα (πολύ καλό)
Καρπάτσιο κοιλιάς τόνου με srirracha αβοκάντο και τσιπς γαρίδας (πάρα πολύ καλό)
"Διάφραγμα με πουρέ από μανιτάρια και άγριο μαύρο ρύζι"
"Ανοιχτή πίτα με τρούφα, μανιτάρια με κρέμα, βοδινό φιλέτο στη σχάρα και τραγανά κρεμμύδια"
"Ταρτάρ από βοδινό φιλέτο, κρέμα από γραβιέρα Κρήτης, culis ντομάτα και παστός κρόκος αυγού"
Παστιτσάδα με κόκκορα (εξαιρετική)
Ρεβύθια με μεδούλι (πάρα πολύ νόστιμο)
Κατάλογος (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 4/5
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 5/5
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 1/5
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 2/5
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 3/5
Παρακολουθώ τον σεφ Κλεομένη Ζουρνατζή που γνώρισα από παλιότερη δραστηριότητα του στο Cucina Povera, και πλέον ένας εκ των συνιδιοκτητών του Cookoovaya.
Μικρότερος ο κατάλογος σε σχέση με προ 2 ετών, μάλλον προσαρμοσμένος στην μετά καραντίνας εποχή και με πολλές επιλογές σε ψάρι.
Εξαιρετικό Service, δοκιμάστηκαν 2 φιλέτα, 2 σαλάτες, μια ανοιχτή κρεατόπιτα με τρούφα και σουφλέ σοκολάτας για γλυκό, κρασί Μegas Oinos Σκούρα, σύνολο 165 ευρώ.
Προτείνεται.
.. πολύ καλό το σέρβις στο τέλος κεραστηκαν κάποια έξτρα επιδόρπια και παλαιωμένη γραπα
Καθαρά μαγειρικά έχω δει και αστοχίες αλλά για μένα πάντα μετράει η συνολική εμπειρία αν ξέρεις τι να πάρεις τρως πάντα καλά. Γενικά αποφεύγω ψάρια και θαλασσινά και προτιμώ κρέατα και ορεκτικά.
Πολύ καλή λίστα κρασιών, καλό το σέρβις, τιμές περίπου 40 ευρώ το άτομο με το κρασί. Μία ασφαλής επιλογή για Αθήνα.