Οψοποιών Μαγγανείαι [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΑιμιλίου Ριάδη 5, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Μαγγανίο, Οψο, Οψοπ, #mediterranean
Άνοιξε4 Δεκεμβρίου 2014
Έκλεισεπερίπου Δεκέμβριο 2020
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτρια και chef η Ντίνα Βογιατζόγλου.

Το όνομα του σημαίνει "Μαγείρων Μαγείες".

Η ιδιοκτησία δούλευε παλιότερα στο Canteen.

Στη θέση του άνοιξε το Dos Margaritas.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα κάμποσες φορές από Ιούνιο 2016 μέχρι Δεκέμβριο 2016.
  • Ωραίος (σχεδόν), μικρός και ζεστός χώρος. Μου θυμίζει μαγαζιά στη βόρεια Ευρώπη, όπου τα τραπέζια είναι αρκετά δίπλα μεταξύ τους. Έχει λιγοστά εξωτερικά τραπέζια και ένα μεγάλο στη μέση εσωτερικά. Η εσωτερική διακόσμηση παραπέμπει αμυδρά σε βυζαντινό εκκλησάκι. Μουσική σε χαμηλή ένταση.
  • Στο σέρβις ο Δημήτρης, συμπαθέστατος και αποτελεσματικός. Εξαιρετικός. Ανανέωση Γενάρη 2020: ο Δημήτρης Μπολάνη αποχώρησε.
  • Ο κατάλογος μικρός όπως πρέπει, κυρίως κρεατικά. Τα περισσότερα πιάτα που δοκίμασα ήταν πολύ καλά, λίγα πιάτα αδιάφορα, αλλά τίποτα κακό.
  • Τιμές εστιατορίου, 25-30€/άτομο χωρίς τη φιάλη κρασί. Αποδεκτό για την ποιότητα του φαγητού.
Αξίζει, έχει καλό φαγητό και το προτείνω :)

Εικόνες (53)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Αμερικάνικο cheesecake με μήλο (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Onglet steak (έπος όπως πάντα)
[εικόνα]
Baked Alaska με Passion fruit (φοβερό!!)
[εικόνα]
Picanha & bavette (υπέροχα)
[εικόνα]
Picanha & bavette (υπέροχα)
[εικόνα]
Σπαράγγια με αυγά και πατάτες baby (καλό)
[εικόνα]
Νιόκι με κρέμα παρμεζάνας (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Bavette (πολύ σωστό ψήσιμο και αρκετά νόστιμο)
[εικόνα]
Bavette (έπος)
[εικόνα]
Porterhouse (πολύ καλό)
[εικόνα]
Porterhouse (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα (περίεργη)
[εικόνα]
Σουφλέ μανιταριών
[εικόνα]
Νιόκι
[εικόνα]
Κατσικίσιο τυρί
[εικόνα]
Καρέ χοιρινό
[εικόνα]
Ganache (αρκετά καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα με καραμελωμένα αχλάδια (αρκετά ενδιαφέρουσα)
[εικόνα]
Ριζότο με λευκή τρούφα (καλό)
[εικόνα]
Μιλφέιγ μανιταριών (πολύ καλό)
[εικόνα]
Χοιρινό καρέ (καλό και vfm)
[εικόνα]
Ντούγκος Ραψάνη κόκκινο (καλό)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα: κρέμα τυριού με τρούφα (οκ)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2016)
[εικόνα]
"Δροσερή σαλάτα με iceberg, φινόκιο, πορτοκάλι, ρόδι και προσούτο" (οκ, αλλά μάλλον αδιάφορο)
[εικόνα]
Ψωμί (μέτριο)
[εικόνα]
Λικέρ μαστίχα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Λευκό Πεντάπολη Νεραντζή (καλό)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα
[εικόνα]
"Bavette flap steak" (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Bavette flap steak" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Χοιρινό καρέ & bavette steak
[εικόνα]
Λεμονόπιτα
[εικόνα]
"Μιλφέιγ μανιταριών με καραμελωμένο κρεμμύδι, κατσικίσιο τυρί, και κρέμα φουντουκιού" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
"Μιλφέιγ μανιταριών με καραμελωμένο κρεμμύδι, κατσικίσιο τυρί, και κρέμα φουντουκιού" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
"Χειροποίητα νιόκι με κρέμα παρμεζάνας και λευκής τρούφας" (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Σουφλέ σοκολάτας (οκ, προς το μέτριο)
[εικόνα]
"Βαλεριάνα με τριμμένη ντομάτα, βασιλικό, ελιές, κάπαρη, βαρελίσια φέτα και ντοματίνια" (πολύ καλή)
[εικόνα]
Καπνιστό ταλαγάνι σχάρας με κουλί πιπεριάς Φλωρίνης (πολύ καλό)
[εικόνα]
"Ριζότο κολοκυθάκι με πράσινα σπαράγγια, μοτσαρέλα και φρέσκο δυόσμο" (οκ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Πέννες με καπνιστό σολομό, φινόκιο και ξύσμα μοσχολέμονου" (οκ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Χειροποίητα νιόκι" (εξαιρετικά, παναρισμένα και στο δάγκωμα λιώνουν, δεν είναι λαστιχωτά ως συνήθως)
[εικόνα]
"Καυτερή πιπεριά σε ξινομυζήθρα Κρήτης" (οκ, η ένταση της ξινομυζήθρας λίγο υπερβολική)
[εικόνα]
"Καρέ χοιρινό" (εξαιρετικό, και σε καλή τιμή)
[εικόνα]
Λευκό κρασί Ευχές Ερατεινές (καλό)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα: αλοιφή με πιπεριά (πολύ καλή) & αλοιφή με τρούφα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Ιούνιος 2016)
[εικόνα]
Χειροποίητα νιόκι
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: κρασιά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: κρασιά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: φαγητά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: φαγητά 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2016: πιάτα ημέρας
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2016
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2016

Σxόλια (30)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
ταβερνοαλάνι
stevaras όλα καλά, μετακινείται σε μεγαλύτερο χώρο https://www.tavernoxoros.gr/?p=t35505
καλύτερα, γιατί δεν τολμούσα καν να πάω, ήταν εκνευριστικό το ότι δεν έβρισκες ποτέ και έπρεπε αναγκαστικά να κλείσεις τραπέζι
stevaras
Πέρασα χθες και είχε ξηλωμένες ταμπέλες. Έκλεισε ή κάνει ανακαίνιση. Μακάρι το 2ο..
gkovedam
Πήγα την Παρασκευή 25/09/20 χωρις κρατηση στις 18.30 η ωρα και μου εκανε λιγο ασχημη εντυπωση ο σερβιτορος που με κοιταξε με υφος και μου ειπε οτι δε δεχομαστε χωρίς κρατησεις! Κατανοω οτι το μαγαζι ειναι μικρο και λειτουργει με κρατησεις αλα νομισα οτι στη Θεσσαλονικη ειχαμε ξεπερασει αυτου του ειδους τις πολιτικες.
Tank
Πρώτη επίσκεψη μετά από πολλά που είχα ακούσει. Γενική εικόνα εξαιρετική με λίγες παραφωνίες.
Πολύ καλό σέρβις (αν και θα μπορούσε να είναι λιγουλάκι πιο γρήγορο, ωστόσο, φαντάζομαι πως ανταποκρίνεται στην ταχύτητα της κουζίνας)
Η σαλάτα (δεν θυμάμαι ποια πήραμε) καλή, αλλά όχι εξαιρετική,
Τα νιόκι εξαιρετικά, ενώ η πικάνια και το μπαβέτε εξωπραγματικά!
Η βασική παραφωνία ήταν το κρασί του μαγαζιού. Το πήραμε για να κρατήσουμε κάπως χαμηλό το κόστος, αλλά δεν άξιζε. Προτιμήστε ένα καλό εμφιαλωμένο.
Πάβλοβα και cheese cake πραγματικά απίθανα.
Εννοείται πως χρειάζεται κράτηση (εμείς κάναμε έναν μήνα πριν), αν και υπήρχαν άδεια τραπέζια (για δύο) σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας.
Μόλις μαζέψω τα απαραίτητα θα ξαναπάω.
Lambel
Είναι ένα μαγαζί που αγαπώ. Θεωρώ ότι είναι ίσως το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη για να γευτείς μοσχαρίσιο κρέας. Το σέρβις είναι εξαιρετικό (Ο Δημήτρης συμπαθέστατος), οι προτάσεις τους για να συνοδέψεις το γεύμα σου με το κατάλληλο κρασί πολύ ενδιαφέρουσες. Λατρεύω που είναι αυστηρά άκαπνο, πολύ προσεγμένο, σέβεται τον πελάτη του. Πηγαίνω όσο πιο συχνά το επιτρέπει το βαλάντιό μου (καθώς οι τιμές αντικατοπτρίζουν την ποιότητα, συνεπώς είναι κάπως υψηλές).
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται κράτηση, καθώς το μαγαζί διαθέτει λίγα τραπέζια.
Mikey
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει εξαιρετική φήμη στη Θεσσαλονίκη και το κυνηγούσα καιρό να το επισκεφτώ. Τελικά μετά από καιρό τα κατάφερα. Χωρίς υπερβολή για μένα ειναι πλέον το καλύτερο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για κρέας και όχι μόνο. Ό,τι πήραμε ήταν από πολύ καλό έως εξαιρετικό. Δοκιμάσαμε σαλάτα σπανακόπιτα (καλή αν και λίγο αλμυρή), για τυρί κατσικίσιο κορμό (έντονο αλλά πεντανόστιμο), χειροποίητα νιόκι (τα καλύτερα που έχω φάει) και μια picanha 500gr (εξαιρετική). Τα γλυκά (σουφλέ σοκολάτας και αμερικάνικο cheesecake) με έκαναν να δακρίσω.
Προφανώς λόγω τιμών δεν είναι και για κάθε βδομάδα αλλά ειλικρινά για εξαιρετικές περιπτώσεις είναι το κατάλληλο μέρος.
Ggher156
Μικρός χώρος πολυδιαφημιζόμενο δεν ήθελα να πάω γιατί όπου ακούς πολλά.....τα κρεατικά οκ έχουμε φάει σε πολλά μαγαζιά τα ίδια πιάτα χιλιάδες φορές το ριζότο με λάδι μαύρης τρούφας εάν θυμάμαι καλά ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά ένα πιάτο δεν σε κάνει να επιστρέψεις ξανά δλδ πας μια φοράς και αυτό ήταν λες έφαγα οκ
JohnJohn
Πρόσφατη επίσκεψη 2 ατόμων μετά από κράτηση στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μικρός ωραία διαμορφωμένος χώρος, που συνάδει με το καλοσυνάτο και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Πήραμε 1/2 kg κρέας bavette, το οποίο το έφερε και το έκοψε μπροστά μας, ενώ στη συνέχεια έφερε ένα μαντέμι για να ψήσουμε μόνοι μας εφόσον το θελήσουμε. Το ριζότο με λάδι τρούφας ήταν ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει σε εστιατόριο. Πήραμε επίσης σαλάτα βαλεριάνα, 500ml χύμα κρασί και γλυκό πάβλοβα με φρέσκες φράουλες και βατόμουρα. Για τα παραπάνω μας βγήκε 75 ευρώ συνολικά, εκ των οποίων τα 35 αφορούσαν το κρέας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα, αλλά κοστολογικά όχι και για κάθε εβδομάδα...
mrlolen
Επίσκεψη παρέας μέσα στον Οκτώβριο του 2018.
Το μαγαζί πολύ μικρό, η κράτηση απαραίτητη.Απο τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στη Θεσσαλονίκη. Περιβάλλον καλό με μόνο πρόβλημα τα πολύ κοντινά μεταξυ τους τραπεζια. Σέρβις εξαιρετικό.

Νιοκι με σάλτσα τρούφας: πολυ καλά 12 eur

Κορμός κατσικίσιου τυριού: καλός χωρίς κάτι το ιδιαίτερο 10eur

Picanha: άψογα ψημένη, πολύ καλής ποιότητας και σερβίρισμα η φοβερά σε ξύλο κοπής με συνοδεία πύρινης πλάκας με βούτυρο και θυμάρι. 55-60eur/kg

Γλυκό baked Alaska: ένα από τα καλύτερα γλυκά στην Θεσσαλονίκη.... Απλά δοκιμάστε το ειδικά αν σας αρέσουν τα ελαφρια γλυκά που ΔΕΝ είναι φουλ στη σοκολάτα. 9eur

Τιμη: 7/10
Φαγητό: 9/10
Περιβάλλον:6/10
Σέρβις: 8/10

Θα ξαναπάω πολλές φορές στο μελλον
niramis
Με δύο επισκέψεις τον τελευταίο χρόνο (λόγω budget) και θετικές εντυπώσεις, αξίζει και το προτείνω για την ωραία ατμόσφαιρα και το εξαιρετικό σέρβις, τις άψογα εκτελεσμένες κοπές, τα εντυπωσιακά γλυκά και τα ενδιαφέροντα ορεκτικά. Οι σαλάτες δε μας τρέλαναν καμιά απ'τις δυο φορές. Υπολογίστε γύρω στο 40άρι κατ'άτομο με κρασί και γλυκό.
Αψεντης
Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό με κράτηση Παρασκευή βράδυ.
Το μαγαζί γεμάτο μέσα και έξω, όμορφη χαλαρή ατμόσφαιρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από το σέρβις.
-Σπαράγγια με αυγά και πατάτες baby καλό
-Σχαροτύρι πολύ καλό
-Νιόκι με κρέμα παρμεζάνας εξαιρετικά
-Bavette πολύ σωστό ψήσιμο και αρκετά νόστιμο
StratosL
Πήγαμε χθες βράδυ, δύο άτομα με κράτηση. Το μαγαζί ήταν γεμάτο και μέσα και έξω. Όμορφος χώρος, καλαίσθητος. Σέρβις σωστό και ευγενικό.
Όλα μου φάνηκαν καλά και προσεγμένα, αν και 2 πιάτα ήταν αδιάφορα. Τα νιόκι με παρμεζάνα και τρούφα που έχουν εκθειαστεί από τους προηγούμενους χρήστες εμάς μας φάνηκαν απλά ok, έχω φάει πολύ καλύτερα. Η πουράντζα τυριού με ψητά λαχανικά ήταν επίσης αδιάφορο πιάτο, ειδικά για την τιμή του (15€). Το σχαροτύρι με μαρμελάδα ντομάτας ήταν πολύ καλό. Το γκερεμέζι (τυρί κατσικίσιο σε φύλλο κανταΐφι) ήταν αδιάφορο. Το ριζότο με παρμεζάνα και φρέσκια τρούφα ήταν πολύ καλό αλλά δυστυχώς πολύ αλμυρό, αν είχε προσέξει το αλάτι θα μιλούσαμε για ένα εξαιρετικό πιάτο. Πήραμε και φιλέτο bavette, medium ψημένο, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν θα το χαρακτήριζα εξαιρετικό.
Μαζί με κρασί και αρκετά πιάτα με τα οποία όντως σκάσαμε, μας βγήκε 100€. Εντάξει, όντως πολύ ακριβά, αλλά θα ήθελα να ξαναπάω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ καλό καλό μαγαζί που θα μπορούσε όμως κάποια πιάτα του να τα προσέξει περισσότερο.
varethika ton prologo
Εξαιρετικό σε όλους τους τομείς
Σταθερότατο όσες φορές και αν το επισκέφθηκα
Πολύ καλό σέρβις, πολύ καλό VFM στα κρασιά ίσως χρειάζεται συχνότερα μερικές προσθήκες πιάτων ημέρας που δεν φαίνεται να το τολμούν και φυσικά οπωσδήποτε τηλέφωνο μερικές μέρες πριν την επίσκεψη
Από μένα μπράβο τους
kmaria
Επισκεφτήκαμε το μαγαζί Παρασκευή βράδυ. Ήταν γεμάτο και ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε τραπέζι.
Ο χώρος είναι πολύ ωραίος αν και μικρός.
Το σέρβις μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί μας εξηγούσε όλα τα πιάτα και τα κρασιά με λεπτομέρειες.
Το φαγητό είναι εξαιρετικό! Από το απλό ορεκτικό ψητό τυράκι με μαρμελάδα και τη σαλάτα εποχής με ντομάτα και ροδάκινο, μέχρι τα φιλέτα bavette και picanha! Μας τα έφεραν αρχικά ολόκληρα μπροστά μας και τα έκοψαν σε φέτες επί τόπου. Επίσης μας έφεραν και ένα ζεστό μαντέμι σε περίπτωση που κάποια φιλέτα μας φαίνονταν προς rare να τα κάναμε μια περασιά από κει και συνοδευτικό εξαιρετικές baby πατατούλες περασμένες από βούτυρο με τρούφα.
Στα μοσχαρίσια φιλέτα είναι αναμενόμενα τσιμπημένες οι τιμές αλλά σε όλα τα υπόλοιπα πιάτα είναι φυσιολογικές οπότε ανάλογα την παραγγελία του καθενός.
zaknafein
Πολύ καλό το παλικάρι στο σέρβις. Υπέροχο ψήσιμο τόσο στη bavette steak, όσο και στο χοιρινό καρέ. Μόνο και μόνο για το υπέροχο ψήσιμο που κάνουν αξίζει και θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και porterhouse steak που είδα στο μενού.
Βικτωρ Τ.
Ευγενικο,αποτελεσματικο και ζεστο σερβις.Ο χωρος καλογουστος.Καλωσορισμα με τυρομπαλλακι καλο,πορτσινι με καπνιστη μελιτζανα καλο και δροσερο,νιοκι με κρεμα λευκης τρουφας παρα πολυ καλο,μαυρο ριζοτο θαλασσινων με καπνιστο σoλωμο πολυ καλο,bavette flap steak ζουμερο και πολυ νοστιμο+κερασμενο λιμοντσελο,+1 μπουκαλι αγιορειτικο μονοξυλιτης καλο=88 ευρω
le koutse
Επισκευτηκαμε παρεα 3 ατομων το μαγαζι στις 2/9/2017

ΦΑΓΗΤΟ: ΚΑΛΟ
πολυ καλα: χειροποιητα νιοκι με κρεμα παρμεζανας, μαυρο ριζοτο με καπνιστο σολωμο
καλο: χοιρινο σε δενδρολιβανο
μετρια: σαλατα με σπαραγγια (αδιαφορη), μοσχαρισιο μπιφτεκι (προκλητικα μικρο σε μεγεθος)

ΧΩΡΟΣ: αδιαφορος, μεσα-εξω
ΜΟΥΣΙΚΗ: καθησαμε εξω οπου δεν ακούγονταν κατι
ΤΙΜΕΣ: τα παραπανω + 4 μπυρες νησος 73ε, 24,5ε/ατομο
ΣΕΡΒΙΣ: ευγενικο, ενημερωμένο για τα πιατα της κουζινας, αλλα εξαιρετικα αργό
ΓΛΥΚΟ:
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΝΑΙ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ: η πρωτη επισκεψη μ αφησε σχετικα καλες εντυπωσεις, θελω να δοκιμασω και αλλα πιατα τους, βαζοντας ομως στη συναρτηση τα 25-30ε το ατομο και συγκρινοντας το με παρομοια καταστηματα της πολης, μπαινεις σε σκεψεις για μια δευτερη επισκεψη...
Panos
Αλλη μια επισκεψη στον ομορφο αυτον χωρο. Οπως και Δηποτε, καντε κρατηση μερες πριν πατε. γινεται το αδιαχωρητο ακομη κ καθημερινες.
Πολυ φιλικο και εξυπηρετικο/ευγενικο προσωπικο. Λιγο αργη η κουζινα.
Πηραμε τα εξης:
-μιλφειγ νε μανιταρια και καπνιστη μελιτζανα. πολυ νοστιμο κρυο πιατο, με πολλες γευσεις και υφες.
-γκερεμεζι (τυρι) τυλιχτο, τηγανισμενο με κανταιφι και λιαστες ντοματες. πολυ νοστιμο και ενδιαφερον. ταιριαστος ο βασιλικος και τα τριμμενα φυστικια αιγινης.
-Καφτερη πιπερια με ξινομυζηθρα. Οκ πιατο, μια χαρα για τα 3,5ε που κοστιζει. Ηταν το φθηνοτερο του καταλογου!
-Πικανια. Πολυ νοστιμο κρεας. Θυμιζει ριμπ αι. Μικρο σε ποσοτητα ωστοσο, κ πανακριβο (65ε το κιλο. περιπου 400γρ η μεριδα).
-Πολυ καλο το χοιρινο καρε. Τεραστια μπριζολα χοιρινη. Καλοψημενη ζουμερη κ τραγανη. Ισως το πιο value for money πιατο. Συνοδευτικα των κρεατων, πατατες βαβυ πολυ καλες.

+ ρετσινα κεχριμπαρι
+ 1 ακριβη παβλοβα (8,5ε), την οποια περιμεναμε 30-40 λεπτα για ναρθει και στο τελος δεν μας αρεσε κ καθολου.

για ολα αυτα κοντα στα 78ε.

για μια φορα στο τοσο, αξιζει!
Panucci
Έχοντας επισκεφτεί το συγκεκριμένο εστιατόριο αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, μπορώ να πω ότι είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου αν όχι το #1 για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το φαγητό είναι πάντα πολύ καλό ενώ οι ιδιοκτήτες με τη φιλικότητα τους σε κάνουν να νιώθεις πάντα άνετα. Λόγω του γεγονότος οτι ο χώρος είναι μικρός και η ζήτηση μεγάλη, φροντίστε για κράτηση αρκετές μέρες πριν την επίσκεψη σας.
Veyron
Χώρος πολύ ωραιος όπως και η εξυπηρετιση.

Στο φαγητό τιποτα δεν μου φάνηκε πολύ καλό ωστε να με κανει να θελω να ξαναπάω. Η σαλάτα (βλ εικονες) πρασινάδες με μανταρίνι, ροδι και μουρα, πολύ γλυκία σαν φρουτοσαλάτα. Η τηγανιά με ξένισε με την κρέμα φουντουκιού. Το χοιρινό καρέ ενώ ήταν πολύ νόστιμο ήταν ψημένο σαν μοσχάρι. Τα νιοκί οκ. Μαζί με χύμα κρασί στα 50 ευρώ για δυο άτομα.

Ενω έχει καλή πρώτη ύλη και χώρο για να την υποστηρίξει, μπερδεύει τις γεύσεις στη γενική μόδα του ''γκουρμε'' και κάπου το χάνει. Νομίζω αν έμενε σε απλές γεύσεις θα ήταν πολύ ανώτερο.
Βικτωρ Τ.
Μικρο καλαισθητο μαγαζι,χρειαζεται κρατηση καποιες μερες νωριτερα.Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Καλωσορισμα με αλοιφη κοκκινης πιπεριας πολυ καλο και κρεμας τυριου με τρουφα επισης πολυ καλο.Σπανακοπιτα αλλιως πολυ καλη,καπνιστο ταλαγανι με πιπεριες φλωρινης πολυ καλο,χοιρινο καρε πολυ καλο,ριζοτο μαυρης τρουφας πολυ καλο,για γλυκο παβλοβα πολυ καλη.Κοστος δεν γνωριζω
los ampeles
ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην πόλη εδώ και 25 χρόνια! πιάτα σωστά, χωρίς φανφάρες και κρέατα άριστα σιτεμένα και ψημμένα. τιμή όσο αξίζει
fisher
Επίσκεψη βράδυ Πέμπτης.
Ο χώρος είναι οντως πολύ ωραίος αν και πολύ μικρός. Το μόνο κακό ειναι οτι είσαι πολύ κοντά με διπλανά τραπέζια.
Δοκιμάσαμε τα παρακάτω:
Καρέ χοιρινό: πάρα πολύ καλό ψήσιμο και αρκετά μεγάλο κομμάτι όπως εχουν ξαναπεί.
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο: πολύ καλό.
Μαύρο ριζότο καπνιστού σολομού: Και αυτό πολύ καλό και διαφορετικό απο τα κλασικά ριζότο που εχω δοκιμάσει. Ειναι με μαύρο ρύζι καπνιστό σολομό αλλά και μέσα ψιλοκομμένο σολομό.
Σαλάτα Βαλεριάνα: Καλή αλλά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη.
Μιλφειγ μανιταριών: Πολύ καλό και για τα δικά μου γούστα δεν ηταν τόσο έντονη η σος φουντουκιού.
Το καταίφι με κρεμώδες.
Πήραμε και 2 γλυκά, Μια παβλοβα και ενα τσιζκεικ με αλμυρή καραμέλα. Η πάβλοβα δεν με τρέλανε και σίγουρα δεν άξιζε τα 8,5€ ενώ το τσιζκεικ ηταν αρκετά ιδιαίτερο επειδή ειχε την αλμυρή καραμέλα και μου άρεσε.
Το σερβις ειναι αποτελεσματικό χωρίς υπερβολές κάτι που μου άρεσε.
Εντύπωση μου έκανε οτι εχει και χύμα κρασί κάτι που μπορεί να κρατήσει το λογαριασμό σε λογικά νούμερα.
Σίγουρα θα το ξαναδοκιμάσω.
Τέλος έχει και επιλογές εκτός καταλόγου για τη νηστεία.
Μερακλης
Πρωτη μου επισκεψη πριν 10 μερες, δευτερη επισκεψη εχθες. Οι εντυπωσεις εξαιρετικες. Αρχικα, για να βρεις τραπεζι πρεπει να κανεις κρατηση μερες πριν. Χωρος πολυ μικρος αλλα πολυ ζεστος. Θυμιζει πραγματι εστιατορια εξωτερικου. Σερβις φιλικο και αποτελεσματικο. Στα σημαντικα τωρα! Φαγητο καταπληκτικο. Τις 2 φορες που το επισκεφτηκα δοκιμασα τα εξης: Ταλαγανι (πολυ ωραιο), Σουφλε Μανιταριων (πολυ ιδιαιτερο πιατο, με εντονη τη σος φουντουκιου, μπορει να μην αρεσει και καθολου σε καποιον), κατσικισιο τυρι α λα "κανταιφι" (ωραιο), καρε χοιρινο (πολυ νοστιμο και το απολυτο vfm), νιοκι με σος παρμεζανας (ισως το καλυτερο νιοκι που εχω δοκιμασει), μαυρο ριζοτο με καπνιστο σολομο (πολυ ιδιαιτερο και εντονο πιατο, με γευσεις που παντρευονται αρμονικα μεταξυ τους). Ωραιο και το ημιγλυκο χυμα κρασακι. Τιμες φυσιολογικες για το στυλ και το υφος του μαγαζιου. Συνολικα, το συστηνω. Ενα πολυ ιδιαιτερο και ζεστο μαγαζακι, που μπορει καποιος να το λατρεψει!
Panos
Καλαισθητο περιβαλλον, πολυ ομορφο μαγαζακι. Σε μια γωνιτσα που χωραει μια χουφτα ατομα, εχουν καταφερει να φτιαξουν κατι ξεχωριστο.
Ιδιαιτερο το μενου, προς το γκουρμε, τοσο απο υλικα/γευσεις οσο και απο τιμη..
Πηραμε τα εξης:

-Νιοκι με παρμεζανα και τρουφα. Απ τα πολυ καλα νιοκι που εχω δοκιμασει γενικοτερα. Νοστιμη και η σως.
-Μιλφειγ μανιταριων με μπεσαμελ φουντουκιου (?). Πολυ πολυ ιδιαιτερο πιατο. Για ουρανισκους που αναζητουν κατι καινουριο. Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου. Στην παρεα φανηκε πολυ ενδιαφερον.
-Σπαραγγια με τρουφα και αυγο. Οχι κατι το ιδιαιτερο. Απλη παραθεση υλικων και πρωτων υλων. Δεν εξιζε επ ουδενι τα λεφτα του.
-Μαυρο ριζοτο με καπνιστο σολωμο. Πολυ ιδιαιτερες γευσεις, παντρεμενες σωστα. Αφηνε μια γλυκιζουσα εντυπωση. Η υφη του ριζοτου ιδανικη.
-Χοιρινο με δεντρολιβανολ Μεγαλη μεριδα. Πολυ νοστιμο και καλοψημενο το κρεας.
Δυστυχως τους ειχε τελειωσει το καρε..

Το χυμα λευκο κρασι τους, παρα-ηταν γλυκο για τα γουστα μας, και δεν το αγγιξαμε.
Το ψωμακι τους πολυ νοστιμο, αλλα μας το προσφεραν με τσιγγουνια. 3-4 παν-λεπτες φετουλες σε καθε σερβιρισμα.

Ειπαμε να παραγγειλουμε και ενα γλυκο απ τον εξτρα καταλογο που εχουν, καθως εγινε μοδα πλεον να το χρυσοπληρωνεις, στα σικ εστιατορια.
Παστα με γκαναζ σοκολατας. Αργησε παρα πολυ να ερθει, και δεν μας αρεσε κιολας.

60+€ ο λογαριασμος με αποδειξη.

Ο απολογισμος ειναι θετικος, και θα ξαναπηγαινα να δοκιμασω και αλλες γευσεις, αποφευγοντας αυτα που δεν μου αρεσαν.
Ειναι κατι ξεχωριστο.
TΗomasK
Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι παραγγείλαμε και 2 επιδόρπια τα οποία αρκούν για 4 άτομα, με τη λεμονόπιτα να είναι εξαιρετική. Η τιμή στα 27-28 ευρώ.
TΗomasK
Πρόσφατη επίσκεψη Νοέμβριος 2016. Όμορφο περιβάλλον, μικρός και καλαίσθητος χώρος.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση με ευγενικό σέρβις. Όντως το στήσιμο του μαγιαζιού παραπέμπει σε ευρωπαϊκά εστιατόρια/μπιστρό και ακολουθεί αντίστοιχη λογική στο σερβίρισμα.

Πολύ καλό το χοιρινό καρέ, εξαιρετικό το bavette steak. Αξιόλογο το ριζότο με τρούφα, η σαλάτα με σπανάκι (σπανακόπιτα αλλιώς...) καλή αν και μικρή μερίδα σχετικά. Το μιλφέιγ μανιταριών όχι για όλα τα γούστα.

Μαζί με φιάλη κρασί + ένα ακόμα ορεκτικό γύρω στα 26-28 ευρώ το άτομο. Συνολικά θετικές εντυπώσεις για κάτι διαφορετικό. Αν συγκριθεί με αντίστοιχα εστιατόρια της πόλης, είναι πιο ακριβό και με σχετικά μικρότερες μερίδες.
timos zisis
προσφατη επισκεψη μετα τα τοσο θετικα σχολια, ο χορος ωραιος και μικρος, το φαγητο σε πολυ καλα επιπεδα, με εξαιρεση το μιλφειγ μανιταριων που η κρεμα φουντουκιου εφερνε πιο πολυ σε γλυκο. το σερβις ομως χωλενει αρκετα. με μολις εμας κι αλλο ενα τραπεζι μας πηραν παραγγελια μετα απο 20-25 λεπτα αν και η κουζινα εδειχνε να ''πεταει'' αφου τα πιατα ηρθαν ταχυτατα. οταν ζητηθηκε λογαριασμος εκανε τον ιδιο χρονο. τα παιδια δειχναν να ασχολουνται πολυ με την προετοιμασια των κρατησεων και οχι με τα ηδη γεματα τραπεζια. ειδικα οταν δεν μας φερνεις ενα γλυκακι και σε ενα χωρο που (καλως) δεν επιτρεπεται το καπνισμα ο λογαριασμος πρεπει να ερχεται πολυ ταχυτερα. αν περεβλεπα το σερβις θα μπορουσα να ξαναπαω αλλα στις τσιμπημενες του τιμες υπαρχουν μαγαζια που προσφερουν πολυ περισσοτερα.
ak.kf.mk
Μικρό διαμαντάκι! Θυμίζει περισσότερο γαλλικό εστιατόριο αλλά στις γεύσεις θα έλεγα πως έχει μεσογειακή κουζίνα με gourmet διαθέσεις. Διακόσμηση: μοντέρνα χωρίς υπερβολές... Κατάλογος μικρός (καλό) με πολλά πιάτια να έχουν μικροαλλαγές λόγω του ότι μερικά συστατικά ήταν εκτός εποχής (μας μπέρδεψε λίγο στην παραγγελία αλλά σημαίνει πως στην κουζίνα χρησιμοποιούν ότι καλύτερο βρίσκουν κάθε μέρα). Όλα όσα πήραμε (4 ορεκτικά-σαλάτες, 6 κυρίως πιάτα και 5 επιδόρπια) ήταν σίγουρα άνω του μετρίου. Από απλά πιάτα (μπιφτέκι) μέχρι πιο περίπλοκα (π.χ. μαύρο ρυζότο καπνιστού σολωμού) όλα ήταν πεντανόστιμα και ισσοροπημένα και προς εκπληξή μας για τέτοιο είδος μαγαζιού οι μερίδες ικανοποιητικές. Η εξυπηρέτηση ήταν επίσης άνω του μετρίου, με χαμόγελο, ευγένεια και τέλειο timing στο σερβίρισμα, παρόλο που το εστιατόριο ήταν γεμάτο. 6 Άτομα με ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι κρασί (36 ευρώ) μας βγήκε κάτι λιγότερο από 30 ευρώ το άτομο. Όχι φθηνά αλλά σίγουρα αξίζει για αυτό που προσφέρει... Θα ξαναπάμε για να δοκιμάσουμε και άλλα πιάτα! Συνδυάστε το με μια βόλτα στην παραλία μετά!
ΠειναΛεων
Το επισκεφθήκαμε τον Νοέμβριο του 2015. Αρκετά μικρός χώρος σε σημείο που ακούς ό,τι λένε οι διπλανοί σου, ωστόσο όμορφα διακοσμημένος με μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Το προσωπικό πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, αλλά σε ώρα αιχμής που πήγαμε ίσως να μην αρκεί γιατί περιμέναμε πάνω απο 20 λεπτά για να δώσουμε παραγγελία και 6-7 λεπτά έξω απο το κατάστημα μέχρι να τσεκάρουν αν τα ελεύθερα τραπέζια που υπήρχαν ήταν διαθέσιμα και δεν ήταν κρατημένα.

Από το όνομα του καταστήματος είναι προφανές ότι δεν θα βρεις "συνηθισμένα" πιάτα, αλλά κάπως πιο ιδιαίτερα.

Πήραμε για ορεκτικό ένα τυρί τυλιγμένο σε καταϊφι περιτρυγιρισμένο με σως φυστικιού, αρκετά νόστιμο.
Σαλάτα πράσινη, λιαστή ντομάτα και καραμελωμένο αχλάδι, αρκετά νόστιμη κυρίως λόγω του αχλαδιού που κάνει τη διαφορά.
Ριζότο τρούφας πολύ καλό, από τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει.
Καρέ χοιρινό πολύ σωστά ψημένο και τεράστια ποσότητα (ενδείκνυται για 2 άτομα, πάνω απο 600γρ)
Αυτά μαζί με 2 ποτήρια κόκκινο κρασί, κόστισαν γύρω στα 45€

Τα πιάτα και το κρασί ήρθαν σε πολύ σωστούς χρόνους και όχι όλα μαζί, νομίζω οτι είχαν το πιο κατάλληλο timing.

Θα ξαναπήγαινα σίγουρα για να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πιάτα που μου φάνηκαν εξίσου ενδιαφέροντα.