Νεο-ταβέρνα στο καθιερωμένο (πλέον) και στην Ελλάδα σχετικό στυλ και με ανάλογες τιμές, προσφέρει κατά βάση κλασσικά πιάτα με κάποιες νεωτερικές "πινελιές". Δοκιμάσαμε γραβιέρα φακελωμένη (σε ζύμη, ΟΚ), χαλούμι σχάρας με γλυκό σύκο (καλό), ρόκα με κρέμα βαλσαμικού και ξερά σύκα (πολύ καλή), χοιρινή μπριζόλα (ΟΚ), χοιρινά μπριζολάκια με ψητά λαχανικά (σωστά ψημένα), και για επιδόρπιο πορτοκαλόκρεμα (εξαιρετική) και creme brulee σοκολάτα (απροσδόκητα καλή).
Σύνολο για 2 άτομα, χωρίς ποτό, €62.