Πολυ ωραιες οι τηγανιες τους! Υστερουν λιγο στο οτι δυσκολα βρισκεις το μαγαζι καθως ειναι χωμενο μεσα σε αλλα αλλα απαξ και το βρεις δεν το μετανιωνεις, το συστηνω ανεπιφυλακτα. Αγαπημενα πιατα τα μανιταρια γκαστρωμενα και η χοιρινη γλυκοξινη τηγανια.
Ευχάριστη έκπληξη μετά από τυχαία επίσκεψη Παρασκευή βράδυ. Ωραία γωνιά με λιγότερη "βαβούρα" από τα διπλανά μαγαζιά του Μπιτ-παζάρ. Γρήγορο πολύ φιλικό σέρβις, φαγητό φάγαμε ψάρι που νομίζω δεν είναι το φόρτε του,δεν ήταν άσχημο αλλά θα ξαναπάμε για κρεατικά. Τιμές κανονικές με απόδειξη.
Χωρις να προκειται να πω οτι ειναι κατι εξαιρετικο, ηταν μια ευχαριστη εκπληξη μεσα στην φασαρια του ΜπιτΠαζαρ. Εχθες Παρασκευη 24.3.2017 πηγαμε μια παρεα 10 ατομων ανω των 60 και θα ελεγα οτι περασαμε καλα γιατι οι μεζεδες ηταν καλοι, ιδιαιτερως η τηγανια με την γλυκοξυνη σαλτσα, το συκωτι και τα μπιφτεκι. Ο μαρινατος γαυρος θελει δουλεια για να βελτιωθει..το προσωπικο ευγενικο και προθυμο και προ παντων καλη μουσικη και στη σωστη ενταση. Και οι τιμες λογικες.
Το επισκεφθήκαμε τυχαία μέσα στις γιορτές, καθώς πεινάσαμε και είμασταν στην περιοχή. Συμφωνώ με τον Lewis, έχουμε πολλά χρόνια να επισκεφθούμε την πλατεία, και κάτσαμε σε ότι πιο νορμάλ από άποψη ηλικιών και φασαρίας. Ευγενικό και γρήγορο σέρβις, και πιάτο που μας πρότειναν (μια ανάμεικτη τηγανιά) μας άρεσε. Γενικά μας άρεσε ότι κι αν παραγγείλαμε, πρωτότυπη η δεμένη με νισεστέ σάλτσα στα μανιτάρια, καλή για βούτα. Νορμάλ τιμές.
Ίσως να μου άρεσε πιο πολύ γιατί το μπιτ-παζαρ (με εξαίρεση το ομώνυμο), μου είχε μείνει ως συνώνυμο του μεζέ-κακής κονσέρβας.
νομίζω πως ξεχωριζει λίγο απο την γενικότερη ποιότητα του Μπιτ Παζάρ..
όταν πρωτοάνοιξε, ο μάγειρας είχε εμμονή με τα παντζάρια.
η κόκκινη σώς φιγουράριζε παντου. τώρα έχουν έναν μάγειρα τουρκικής καταγωγής, με αποτέλεσμα κεφτεδες, ντοματοκεφτέδες και οτι άλλο κεφτεδοποιείται να είναι εκπληκτικό..
τιμές περιοχής, γενικά εκεί αποφύγετε τα "χύμα", προτιμήστε κάιζερ βαρέλι..
Ίσως να μου άρεσε πιο πολύ γιατί το μπιτ-παζαρ (με εξαίρεση το ομώνυμο), μου είχε μείνει ως συνώνυμο του μεζέ-κακής κονσέρβας.
όταν πρωτοάνοιξε, ο μάγειρας είχε εμμονή με τα παντζάρια.
η κόκκινη σώς φιγουράριζε παντου. τώρα έχουν έναν μάγειρα τουρκικής καταγωγής, με αποτέλεσμα κεφτεδες, ντοματοκεφτέδες και οτι άλλο κεφτεδοποιείται να είναι εκπληκτικό..
τιμές περιοχής, γενικά εκεί αποφύγετε τα "