Εικόνες (26)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Shaquille O-Neal" double burger (καλό, αλλά λίγο υπερβολικά μεγάλο για να το φας σαν άνθρωπος)
"Fred Flintstone" BBQ ribs (καλά, χωρίς να είναι κάτι τρομερό όμως)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2016)
"BBQ burger" με σουσαμένιο ψωμί
Σxόλια (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (19)
tavern_comments#13894#0#0
το μπριος ηταν καλυτερο αυτη τη φορά και δεν ηταν ενα ζουλιγμένο πράγμα, παρολαυτα για μενα τα μπριος γλυκίζουν αρκετά και προτιμώ τα σέσαμι μπανς.
δοκημάστηκε; τσικεν μπεργκερ με έξτρα μπέικον, ωραίο αλλα δεν με ενθουσιάσε το coating του κοτόπουλου με τα cornflakes. Δίνανε μεν ωραίο κράντς αλλα ήταν αδιάφορα γευστικά (εδώ λίγο seasoning θα ήταν ότι πρέπει)
blue cheese burger πολυ δυνατο με καλο blue cheese. δυστηχώς παιδιά εγώ έχω ξανά θέμα. το μπιφτέκι του ειναι περίεργο και του λέιπει η κρεατίλα. μου βγάζει μια περίεργη μυροδια λες και του χουν βαλει κάπια σως.
διαφημίζουν ότι έχου angus μπιφτέκια αλλά εχω φάει και αλλου (αθηνα εξωτερικο κλπ_) και εμένα αυτο το μπιφτέκι ειναι απο τα ποιο μυστήρια που έχω φάει.
packaging εξερετικό, τιμές στο ταβάνι, πατάτες πολύ καλα τηγανισμενες και με ωραια seasonings (παπρικααλατι δεντρολιβανο )
μόνο παράπονο δεν δίνουν την επιλογή για έξτρα σος. ούτε την παροχή κάπιας κέτσαπ στο ντελιβερι.
προτιμώ παξ, αλλα το εχω σαν εναλλακτική .
Πολλά μαγαζιά πέρασαν τη φάση "
Στο τηλέφωνο η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική. Το ίδιο και το παλικάρι στο delivery, η συσκευασίες που βάζουν τα burger είναι αντικειμενικά ό,
Εγώ δοκίμασα το cheese burger με έξτρα bacon και το Zuckerburger με το λάδι τρούφας. Το ψωμάκι μου άρεσε πολύ, ήταν σωστό brioche για burger. Το μπιφτέκι και αυτό καλό, και σε όλα τα sandwich ήρθε όπως ακριβώς τα είχαμε ζητήσει στο ψήσιμο. Χοντροκομμένο και το bacon και τραγανό, μου άρεσε πολύ. Καλή και η sauce που βάζουν, θυμίζει dressing από prwan cocktail σαλάτα. Και στα δύο burger τα υλικά μου έδεσαν πολύ σωστά.
Το μέγεθός τους τώρα, είναι κανονικό πρός το καλό. Για παράδειγμα εγώ με δύο burgers-σκέτα-ήμουν κομπλέ! Οι υπόλοιποι με ένα ήταν μια χαρά.
Πάμε στο value for money: εγώ πλήρωσα 5,
Μέσα!
Το μαγαζί ήταν αρκετά γεμάτο, ωστόσο βρήκαμε ένα άδειο τραπέζι και καθίσαμε, το σέρβις ευγενικό και γρήγορο, καθάρισε το τραπέζι άμεσα.
Πήραμε:
2 Heisenburger με πατάτες (2 x 8.
1 Cheese Burger (6.
1 BBQ Burger (6.
1 BBQ Burger με πατάτες (7.
3 Σόδες (3 x 1,
ΣΥΝΟΛΟ 43,
Οι μερίδες είναι μικρές και αν πεινάς δεν χορταίνεις ούτε για αστείο. Για να χορτάσεις πρέπει να φας 2 burger και να δώσεις 12 – 18 (!!!!!!!!!). Για μπιφτέκι και πατάτες. 18 ευρώ. Μάλιστα. Από γεύση δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Προσπαθώ να καταλάβω αυτήν τη νέα μόδα (που αν σκεφτείς το Fridays, το Ruby Tuesday και το AppleBees είναι παλιά), που μας υποδεικνύει ότι το κλασικό Burger είναι ακριβό γιατί φτιάχνεται απο ειδικό κομμάτι κρέατος Black Angus και αν δεν είναι από Black Angus δεν είναι αυθεντικό burger και πρέπει να έχει μόνο κρέας κλπ κλπ Είμαι σίγουρος επίσης ότι όλοι όσοι πάνε και πληρώνουν 8 και 9 ευρώ για ένα μπιφτέκι (ηλικίες 16-30 βλέπω συνήθως) θα καταλάβουν αμέσως αν το κρέας είναι από χοιρινό, αρνί ή στρουθοκάμηλο. Είναι οι ίδιοι που τρώνε τηγανιά κοτόπουλο και τη μπερδεύουν με χοιρινό. Θέλουν με πείσουν ότι δεν πάνε στα καταστήματα αυτά γιατί είναι της μόδας αλλά γιατί ενδιαφέρονται για «το καλό παραδοσιακό αμερικάνικο burger». Μπιφτέκι με πατάτες το λέγαμε μικροί και ήταν νοστιμότατο ακόμη και αν δεν ήταν απο.... black angus..
Ας πάμε και στον χώρο τώρα:
Ο χώρος υπακούει στο νέο ψαγμένο τρεντο-ντιζάιν του στυλ: αφήνω το ταβάνι ασοβάτιστο με τους κοιλοδοκούς της ψευδοροφής να φαίνονται λες και μπήκα στο μηχανουργείο του κυρ-Αποστόλη και δεν έχω κανονικό τοίχο γιατί είναι πολύ μπανάλ. Αντιθέτως ενώνω κυματιστές γαλβανιζέ λαμαρίνες σαν αυτές που στεγάζουν στάβλους και υπόστεγα, τις θεωρώ τοίχο, και ξαφνικά είμαι πολύ κουλ και εναλλακτικός. Η τουαλέτα αντί για νιπτήρα είχε σιδερένιο κουβά σαν αυτόν που έβγαζε νερό απο το πηγάδι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και αντί για μπαταρία (για τί μας πέρασες) υπήρχε μια βρύση κήπου με 4-5 εκατοστά πράσινο λάστιχο για να μην πιτσιλάει το νερό. Αφού προς στιγμήν ξεχάστηκα και νόμισα οτι είμαι στην αυλή στο χωριό, έτοιμος ήμουν να πάω να ποτίσω το ζαρζαβάτι και να βάλω νερό στις κότες.
Για όλη αυτήν την μετριότατη εμπειρία πληρώσαμε 44 ευρώ.
Ξέρω τον αντίλογο. Το κόστος, η ακριβή οδός, το προσωπικό. Μόνο που τα ίδια κόστη ισχύουν και για πολλά ακόμη εστιατόρια τα οποία δεν έχουν τέτοιες τιμές.
Φεύγοντας, σχολιάζαμε με την παρέα, πως σε ένα ταβερνάκι πιθανότατα με 5 ευρώ παραπάνω θα τρώγαμε πολύ πιο νόστιμα και μερακλήδικα φαγητά χωρίς να έχουμε φάτσα τη λαμαρίνα του κυρ-Αποστόλη.
Το ψωμάκι brioche δε μου πε κάτι. Δε μου ταιριάζει σε burger.
Κατά τα άλλα το Steven Spielburger που πήρα ήταν πολύ νόστιμο. Το μπιφτέκι ήταν εξαιρετικό και τα υπόλοιπα υλικά όλα καλοψημένα. Όμως το βρήκα πολύ ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα burgerάδικα του κέντρου. Σε καμία περίπτωση δεν χόρτασα και έδσα 7,
Αγαπάω τη φάση burger, κυρίως το σαφάρι αναζήτησης στο εξωτερικό για τα καλύτερα burger (κυρίως Λονδίνου).
Έχοντας το πήχη αρκετά ψηλά, δεν θα μακριγορήσω και πολύ για να τα συγκρίνω αλλά περισσότερο την ανοχή να με δουλεύει ένα κάρο ντεμεκ επιχειριματιών.
Χώρος: Απαράδεκτος, μικρός βαβούρα. Στήσιμο ωραίο.
Σέρβις: Απαράδεκτο, οι περισσότερες σερβιτόρες ξινές και απροσάρμοστες.
Φαγητό:
Ύστερα από τσεκάρισμα (3-4 φορών) μπορώ πλέον να ειμαι αντικειμενικός.
Κακομεταχειρισμένο μπριος και κακής ποιότητας.
Φρούδες προσπάθεις για να εντυπωσιασουν. Burger με λάδια τρουφας και αυγά, συνδιασμοί που σκοτώνουν. Κακά αποτελέσματα κακές σος, κακή εκτέλεση. και στις 3-4ς φορές το ψήσιμο ήταν ότινανε από ωμό μέχρι welldone.
Εδώ θα σημειώσω μιας και έκατσα μια φορά στο μπαρ, οτιδήποτε αναφέρει σε καραμελώμενο κρεμυδι και μανιτάρι ειναι απλά νερόβραστο. Δλδ λαθος προετοιμασία και πουλάμε φανφάρες.
Πήγα 3-4ς φορές γιατί κάτι δεν μου έδινε στο σύνολο. Τη τελευταια φορά λέω αφου δοκιμασα πολλά, λέω θα παίξω με ενα απλο burgerάκι. Να δω. Το φέρενει βάζω λίγο κέτσαπ εγώ και εν τέλη ήταν το μπιφτέκι αυτο που με ενοχλούσε. Μυρίζει περίεργα, κρεάτιλα δεν βγάζει + οτι ειναι μικρό.
Μαύρο. Μαύρο σε επιχειριματιές που νομίζουν ότι μπορούν να αντιγράψουν ιδέες του εξωτερικού με στόχο τις αρπακτές και την κακώς ελειπή foodie παιδία του σαλονικιου πάνω στα burger. Κάπου στο facebook page τους είπανε ότι έχουνε σαν πρότιπο το Patty & Bun στο λονδίνο. Αν το ξέρανε στο Patty & Bun θα τους πετάγανε γιαούρτια. το ένα πάτος το άλλο κορυφή.
Δε θα ξαναπήγαινα για κανένα λόγο.
Σέρβις: ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Φαγητό: ΧΑΛΙΑ
μακριά από τη μελαχρινή σερβιτόρα...
Μπαίνουμε μέσα...
Το raw δεν είναι έτσι ούτε στα πρότυπα του εξωτερικού...!!!!
προσπαθήσαμε να το δοκιμάσουμε αλλά δεν τρωγόταν!
Φωνάξαμε την υπεύθυνη. Της αναλύσαμε όλα τα παραπάνω...
Και δε μας άφησε να πληρώσουμε (αυτό έλειπε)
Ενημέρωση για 3 ήδη ψησίματος δεν είχαμε πάντος!!!
Απολύστε αυτή την μουτρωμένη σερβιτόρα....
μεσημέρι Σαββάτου,
πανζουρλισμός και επαγγελματική ασοβαρότητα
στα όρια τής Τεχνητής Έντασης
κοινώς, σασιρμάς να γίνεται και το Talk of the Town ζυγώνει.
Δυο φουκαριάρες σερβιτόρες και
άλλοι δύο ακόμα πιο φουκαριάρηδες ψητάδες
εν είδει ανθρώπων-ορχήστρα aka Fissler
(KAI ψήνει ΚΑΙ τηγανίζει ΚΑΙ μαγειρεύει ΚΑΙ σαλάτες φτιάχνει, άμα λάχει).
Αποτέλεσμα, ό,
τραπέζι στο εικοσάλεπτο,
παραγγελία στο σαραντάλεπτο,
φαγητό στην μία ώρα και βάλε.
Ομιλούμε για μπεργκεράδικο, ε;
Αυτό δε, που μου σερβιρίστηκε ως χάμπουργκερ
ήταν κάτι τόσο αμφιλεγόμενο,
ένα έντιμο, κρεατένιο μπιφτέκι που γευστικά έφερνε σε νόστιμο ΜακΝτόλαντς αλλά στο πιο μπαμπάτσικο και ζουμερό,
μα, με δυσδιάκριτα όλα τα υπόλοιπα περιεχόμενά του
θαρρείς και αυτός που το ετοίμασε
και αφού το τύλιξε στο χαρτί
το πέταξε στο πάτωμα και το... τσαλαπάτησε.
Αν θα ξαναπήγαινα;
Πρώτη σκέψη: Χαζός είσαι;
Δεύτερη σκέψη:
Πιθανώς, κάποια άλλη ώρα και στιγμή,
και αν στο πήγαινε-έλα αντιληφθώ διαφορετικό το σκηνικό
όσον αφορά την αντιμετώπιση προς το κοινό τους.
-Μπιφτέκι: μάλλον το καλύτερο σημείο. Ωραίο κρέας σωστά ψημένο, ανάλογο με του Pax.
-Ψωμί: Μπριόζ που δεν κάνει για burger, γλυκίζει και δεν είναι κατάλληλο. Το ψωμί στο burger είναι κομβικό, αν δεν ταιριάζει χαλάει όλο το αποτέλεσμα.
-Τα extra δεν με τρέλαναν, κυρίως με πείραξε ότι έβαλα αυγό εξτρά και αντί να έρθει αυγό μελάτο, όπως στο Pax, είχε μια ψημένη ομελέτα τύπου έβερεστ.
-Σίγουρα ένα κλικ πιο ακριβό από το Pax.
Εννοείται ότι κάνουμε συγκρίσεις σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο πια και το Pax και το Foodporn είναι μπεργκεράδικα επιπέδου και ακολουθεί σε ένα χαμηλότερο επίπεδο (κατά τη γνώμη μου) το Brothers in law με την ελληνικούρα στο μπιφτέκι του άμεσα αντιληπτή. Είμαστε όμως τυχεροί που στο θέμα burger υπάρχουν πια αξιοπρεπείς επιλογές και οι όποιες συγκρίσεις γίνονται στις λεπτομέρειες.
διακοσμηση ωραια, industrial cozy σκηνικο και εξυπηρετικο σερβις με ορεξη.
το μπερδεμα: υπαρχουν πλεον 2-3 μπεργκεραδικα στη θεσσαλονικη και υπαρχει μια δυνατοτητα συγκρισης.
τα μπεργκερ ερχονται ασυνοδευτα ειναι μετριου μεγεθους και δε χορταινεις με ενα αν πεινας.
ισως λογω περιοχης τα εξοδα να ειναι αυξημενα και εκει να οφειλονται οι τιμες.
επισης απο τα τρια ειναι το πιο junk καθως ψηνουν σε μεταλικη πλακα και παρ'
παρ'
αξιζει σιγουρα τη δοκιμη αλλα η συχνη επαναλληψη ειναι αδυνατη λογω τιμων αλλα και τροπου ψησιματος.
Το μπεργκερ προς το καλό, ζουμερό με την λιπαρότητα που έχουν τα αμερικάνικα, αν και το brioche (το οποιο συνήθως επιλέγω και μόνος μου) παρα ήταν μάλλον γλυκό.
Οι πατάτες με πάπρικα κακές, υπερβολικό αλάτι και σε ποσοτητα ελάχιστες.
Τα πήραμε σπιτι οπότε κρυωσαν κ ισως έχασαν σε γεύση, οπότε θα ξαναγίνει δοκιμή εκει.
Μπεργκερ απο 5.