Εικόνες (57)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σαλάτα (μέτρια προς κακή)
Αστακομακαρονάδα και γαριδομακαρονάδα (πολύ καλές)
Αστακομακαρονάδα και γαριδομακαρονάδα (πολύ καλές)
Καραβιδομακαρονάδα (πολύ καλή)
Καραβιδομακαρονάδα (πολύ καλή)
Φρέσκο καλαμάρι σχάρα (καλό)
Σαλάτα καβούρι (πολύ καλή)
Sashimi τόνου (καταπληκτικό)
Sashimi τόνου (καταπληκτικό)
Sashimi τόνου (καταπληκτικό)
Αστακοί (οκ, αν και θα προτιμούσα άλλη συνταγή)
Αστακοί (οκ, αν και θα προτιμούσα άλλη συνταγή)
Αστακοί (οκ, αν και θα προτιμούσα άλλη συνταγή)
Συναγρίδα και σκορπίνα (πολύ καλά)
Συναγρίδα και σκορπίνα (πολύ καλά)
Συναγρίδα και σκορπίνα (πολύ καλά)
Καραβίδες (καλές, φρέσκιες)
Plateaux στρειδιών (normal)
Plateaux στρειδιών (normal)
Φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας (οκ)
Αρνίσια παϊδάκια (εισαγωγής-οκ)
Κατάλογος (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 8/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 7/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 6/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 5/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 4/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 3/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 2/8
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024: σελίδα 1/8
Δουλεύει βολίδα, σχεδόν όλες τις ώρες της βδομάδας
και συντρέχουν λόγοι για αυτό.
Συνιστώ κράτηση τραπεζιού πριν τον επισκεφθείτε οποιαδήποτε μέρα.
Ο τιμοκατάλογος είναι ακριβός
και στις περισσότερες περιπτώσεις δικαιολογείται
από την ποιότητα και την παρουσίαση των προσφερομένων.
Από όσα δοκιμάσαμε κατά καιρούς, σωστό ψήσιμο και σερβίρισμα στα ψάρια σχάρας (μέση τιμή τα 65-70 ευρώ ανά κιλό), πολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή του λεμονάτου ψαριού με πατάτες φούρνου (πραγματικά, πολύ νόστιμη), μεγάλη γκάμα ριζότι και ζυμαρικών με θαλασσινά, σε εντυπωσιακές, πλούσιες μερίδες αρκεί να είσαι εξοικειωμένος με την βουτυράτη εκδοχή τους.
Σποραδικά συναντήσαμε και αστοχίες όπως το σεβίτσε λαβράκι που δοκιμάσαμε προχθές και δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στο μενού και τον λογαριασμό μας.
Η λίστα των κρασιών δεν είναι απλωμένη, ούτε κρύβει εκπλήξεις,
υπάρχουν πολλές κοινές ετικέτες που απαντώνται ακόμα και σε σούπερ-μάρκετς,
αλλά είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική ποικιλιών και σε γκάμα τιμών.
Σκεύη, σερβίτσια ωραίας αισθητικής
ενώ η εξυπηρέτηση κρίνεται από υποδειγματική έως υπερβολική.
Ενδεικτικό εξοδολόγιο για δύο άτομα:
ένα και κάτι κιλό ψάρι (σφυρίδα), σαλάτα, ορεκτικό και μία φιάλη των 25 ευρώ,
σύνολο τα 130 με αποδείξεις επί αποδείξεων.
Και τώρα το κράξιμο:
-Καμία απολύτως αίσθηση και μέριμνα περί COVID.
-Κοινόχρηστα αλατοπίπερα, σερβίρισμα με γυμνά χέρια,
καμία, μα ΚΑΜΙΑ απόσταση μεταξύ των τραπεζιών.
-Κάπνισμα από όλους, στον υποτιθέμενα αίθριο χώρο
(το μεγαλύτερο μέρος του εστιατορίου,
όπου και εκεί έχει καταργηθεί δια νόμου),
με κατεβασμένα παραπετάσματα και κλειστή την οροφή.
Την τελευταία φορά λοιπόν, οι μερίδες ήταν αισθητά μικρότερες, ειδικά η σαλάτα, με τις τιμές να έχουν μια αύξηση 10-20%. Και το βασικότερο, τα μύδια είχαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ άσχημη γεύση, χειρότερη απο χαλασμένα, σε σημείο που τα φτύσαμε. Το είπα στην σερβιτόρα, είπε θα το μεταφέρει στην κουζίνα και εννοείται δεν ακουσα απο εκει κ περα τπτ.
Επίσης, και στην εξυπηρέτηση έπεσαν λίγο τα στανταρ, ελπίζω να πέτυχα απλώς σε κακή μέρα (που πάλι δεν είναι δικαιολογία με τις τιμές που χρεώνουν).
Ποτέ μου πάντως δεν το επισκέπτομαι το μαγαζί με δική μου πρωτοβουλία..
Σαλάτα με αβοκάντο: Ίσως το πιο αδύναμο κομμάτι του γεύματος, αδιάφορη, με πολύ σως και άγουρο αβοκάντο.
Φάβα, ταραμάς, λαχανικά σχάρας και μελιτζάνα γεμιστή: Δεν δοκίμασα αλλά απέσπασαν καλά-πολύ καλά σχόλια.
Χταπόδι καρπάτσιο: Επίσης κάπως αδύναμο, λίγο σκληρό και το πέστο ρόκας δεν προσέδιδε κάτι.
Μύδια αχνιστά: Πολύ καλά, μεγάλη ποσότητα, φρέσκα και αρωματικά.
Χταπόδι σχάρας: Λουκούμι!
Γαρίδες: Καλό ψήσιμο και ποιότητα.
Και πάμε τώρα στο χάιλαιτ της βραδιάς, την αχινομακαρονάδα. Μεγάλη μερίδα, τρομερή μυρωδιά, μακαρόνι βρασμένο όπως πρέπει, εξαιρετικός ο αχινός, όλα έδεναν. Το βούτυρο έκανε θαύματα.
Τιραμισου: Καλή, αν και είχε "
Σέρβις πολύ καλό, πολλά άτομα γύρω-γύρω να μας εξυπηρετούν, ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Στα αρνητικά κάποια εστιατορικά χαρακτηριστικά που έχει το σέρβις, βλ. σερβίρισμα της σαλάτας στο πιάτο του καθενός, με αποτέλεσμα να μην φάμε όσο θέλει ο καθένας, και επίσης οτι μια συγκεκριμένη κοπέλα μας έβαζε νερό, η οποία και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Και πάλι, η ευγένεια και το πολυπληθές προσωπικό με κέρδισαν.
Τιμές υψηλές, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως λίγο υπερβολικά, σε άλλες τα πιάτα το άξιζαν και με το παραπάνω.
Συνολικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος και θα το ξαναεπισκεφτώ σίγουρα.
Αστακομακαρονάδα με 2 αστακους σύνολο 700γρ πολύ καλή με πολύ νόστιμο θαλασσινό. Ασπρη μακαρονάδα με γαρίδες (σάλτσα βουτύρου) πολύ αρωματική κ νόστιμη αλλα πιο βαρια. (απο ότι είδα στον λογαριασμό την χρεωνει καπου 100-110 ευρώ το κιλό :
Σαλάτα μανγκο πρωτότυπη αλλα οκ. Τιραμισού μέτριο.
Πήραμε σαλάτα με καβούρι που μάρεσε πολύ, φρέσκο καλαμάρι σχάρας (καλό) και την καραβιδομακαρονάδα (την φτιάχνουν με ή χωρίς ντομάτα) που ήταν τοπ (ζητήσαμε κάτι καυτερό να ρίξουμε από πάνω και μας έφεραν ελαιόλαδο με πιπεριά τσίλι εμποτισμένη, που το έκανε φωτιά :
Αστακούς έχει Ελλάδας, Σκωτίας και Αμερικής με διαφορετικές τιμές, ενώ το king crab πάει 210 ευρώ το κιλό. Μας τα χάλασε μόνο στο γλυκό που ήταν πολύ αδιάφορο.
Από ότι είδα έχει αρκετά κρασιά που ξεκινούσαν από τα 18 ευρώ το μπουκάλι.
Χώρος ωραίος, σέρβις γρήγορο και σωστό, ο dj λίγο άκυρος, έχει χώρο μη καπνιστών. Θα ξαναπάω.
Παρ'
Τον θέλω λίγο πιο βελτιωμένο στα γλυκά...
Αναμένω να επιστρέψει το sushi στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ώστε να δοκιμαστεί και αυτό.
θα συνεχισω να πηγαίνω.
Φαγητό:
*κάνει πολύ καλές τις μακαρονάδες του (τολμώ να πώ ότι ίσως είναι ο καλύτερος αυτήν την στιγμή στην πόλη σε γαριδομακαρονάδα&
*είναι ο μοναδικός που έχει ολοκληρωμένο oyster bar στην Θεσ/κη, με ζωντανά όστρακα (ελληνικά και εισαγωγής)
*εντυπωσιάστηκα με κάτι μπριζόλες "
*θαλασσινά (μύδια, χταπόδια, θαλασσινές τηγανιές κτλ) δεν με τρέλαναν. Ψάρι μεγάλο ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να δώ την μαστοριά του ψήστη. Κάτι καραβίδες που έφαγα ήταν πολύ φρέσκες.
Service: και εδώ νομίζω του δίνω θέση ανάμεσα στα καλύτερα για την πόλη. Όσες φορές ήμουν εκεί, το service πετούσε! Πολύ ευγενικά τα παιδιά, ξέρουν να σερβίρουν και να είναι επαγγελματίες (έμαθα πώς δεν δουλεύει κανένας στην επιχείρηση χωρίς να πληρώνεται στην ώρα του ή ανασφάλιστος-σε αντίθεση μεγάλου ποσοστόυ επιχειρήσεων στην πόλη μας που χρωστάνε στο προσωπικό).
Τιμές: καμιά φορά δεν πέσαμε κάτω από 50ευρώ/άτομο
Π-Σ-Κ έχει πολύ κόσμο, η κράτηση θεωρώ είναι απαραίτητη.
Μια από τα ίδια σε σχέση και με το αδελφάκι του στην Ουρανούπολη όσον αφορά το φαγητό: μέτρια πράγματα στο κρέας που δοκιμάσαμε. Για θαλασσινό κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω, μήπως εκεί κάνει την διαφορά.
Καπνιζαν πολλοί θαμώνες μέσα που δεν μου άρεσε. Στην είσοδο έχει μεγάλα ενυδρεία με αστακούς, καβούρια Αλάσκας, όστρακα.
Τιμές στα κρασία είναι γελοία ακριβές (διπλάσιες από τον μέσο όρο των εστιατορίων της πόλης), στο φαγητό θα έλεγα παραδοσιακά ακριβός.
2 παρακαδόροι στην είσοδο παρακαλώ, dj, υποδοχή και δεν συμμαζεύεται.
Τολμηρό εγχείρημα το όλο σκηνικό, που δεν είμαι σίγουρος άν το σηκώνει η πόλη.
Θα δείξει....