Εικόνες (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Παϊδάκια (αστεία ποσότητα ειδικά για την τιμή)
Κολοκυθάκια (τέλεια με ωραία σκορδαλιά)
Γαύρος σαγανάκι (επίσης ήθελε πιο πολύ να μείνει στη φωτιά)
Μύδια σαγανάκι (καλή ποσότητα και υλικά, αλλά σχεδόν ώμο το πιάτο)
Σαρδέλες (λίγο παραψημένες, οκ)
Ήταν όμως οργανωμένοι, μας πήραν παραγγελία και μας σερβιραν σε χρόνο dt. Πήραμε χταπόδι (ένα τσικ πιο ψημένο ίσως από το επιθυμητό αλλά καλό, 12€), γαρίδες (πολύ καλές, 12.
Φάγαμε καλά με 25€/άτομο, αλλά θα δοκιμάσω και τον ανταγωνισμό στην επόμενη επίσκεψη.
Μερίδες παραπάνω από μεγάλες.
Κρέατα καλά, σωστά ψημένα ανεξαρτήτως μέρας. Πολλή πατάτα στο πιάτο και παίζει να μη μπορέσεις να φας όλη τη μερίδα σού είτε μπιφτέκια είτε πανσετες.
Τηγανι μέτριο.
Χταπόδι τρία πλοκάμια μερίδα 12 ευρώ τη στιγμή που στη Φιλιππου στη Θεσσαλονίκη πληρώνεις 14 ευρώ ένα υποπλοκαμιο (κατεψυγμένα αμφότερα).
Οι τιμές είναι πολύ καλές όπως και στα άλλα του χωριού.
Η ταβέρνα είναι σε στυλ λίγο ρετρό, αλλά συμπαθητικό. Βγάζει τραπέζια και κάτω από τον δρόμο (στην παραλία), και πάνω από αυτόν κάτω από μια μεγάλη ασημόλευκα και μέσα σε πέργκολες.
Σέρβις ταβερνίσιο, οκ. Πήραμε Καλαμάρι ψητό, Σαρδέλες σχάρας, Μύδια σαγανάκι (κόκκινα) και Γαύρο σαγανάκι εκτός καταλόγου (κίτρινος). Σαλάτες Αγγουροντομάτα και μία δική τους με Μπλιγούρι, σα ταμπουλέ. Επίσης κολοκυθάκια τηγανητά (την έκανε μισή-μισή με μελιτζάνες).
Τσίπουρο-χωρίς οκ. Μερίδες τεράστιες όμως το φαγητό μέτριο. Τιμές καλές για την περιοχή (κυρίως πιάτα 7.
Τίμιο γενικά και απόλαυσα το Γαύρο Σαγανάκι, αλλά θα ήθελα να δω και άλλα γύρω.