Εικόνες (142)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σαλάτα με ντοματίνια και ντολμαδάκια
Κεφτεδάκια (σούπερ και πάλι)
Μοσχαράκι από τη μασίνα με πατάτες (τρυφερό, νόστιμο)
Καγιανάς; (κακός σύμφωνα τα δικά μου κριτήρια)
Γλυκοπατάτα με ταραμά και μοσχοχτάποδο (πολύ καλό)
Γλυκό του κουταλιού (πάρα πολύ καλό)
Λαχανίδα με καρότα στο ξυλόφουρνο
Γλυκοπατάτα με ταραμά και μοσχοχτάποδο (οκ)
Σαρδέλα σχάρας (πολύ καλή)
Χυλοπίτες με θαλασσινά (πάρα πολύ καλές)
Κολοκυθοκεφτέδες (εξαιρετικοί)
Κερασμένο γλυκάκι (μέτριο)
Αρνίσιοι κεφτέδες (πολύ καλοί)
Πανσέτα στη μασίνα (τρυφερή)
Βολάκι Άνδρου (καταπληκτικό τυρί)
Λαχανοντολμάς θαλασσινών (απίθανος)
Τραχανάς μανιτάρια (εξαιρετικό)
Κουτσομουράκια (ωραίο τηγάνισμα, αλλά δυστυχώς πολύ μικρά..)
Χτένια με σκορδοβούτυρο (μέτρια, τα χτένια δεν ήταν καθόλου τρυφερά)
Μπριζόλα φούρνου (πολύ καλή και τρυφερή)
Σταφύλι τουρσί με παλαιωμένη γραβιέρα (καλό αλλά είχα μεγαλύτερες προσδοκίες)
Χυλοπίτες θαλασσινά (καλό)
Κουτσομούρα τηγάνι, στάρι (πολύ καλό πιάτο)
Θράψαλο γεμιστό ψητό (οκ πιάτο)
Γλυκοπατάτα με μόσχοχταποδο (καλό πιάτο)
Κολοκυθοανθοί τηγάνι (εντάξει εγώ προτιμώ μαγειρευτούς με ρύζι)
Γίγαντες πιαζ (διαδικαστικοί, θελαν κάτι)
Λαχανίδα με μπούκοβο ("εμένα μ' άρεσε" και μόνος μου την έφαγα!)
Σκουμπρί φλαμπέ (δεν κάηκε όλο το οινόπνευμα και δεν άρεσε)
Κουτσομούρες με ειδικό κουρκούτι (καλές)
Μπακαλιάρος τηγάνι (ολόσωστος)
Εδώ μια εικόνα του παραδείσου
Φασόλια στον ξυλόφουρνο (μαγεία)
Αρσενικό και πιπεράτη γραβιέρα
Λάχανο στον ξυλόφουρνο με γιαούρτι και Μπούκοβο (τέλειο)
Θράψαλο σχάρας με φακοσαλάτα
Παστουρμάς θαλάσσης (πολύ καλός)
Κατάλογος (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 3/3
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 2/3
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 1/3
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 4/4
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 3/4
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 2/4
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 1/4
Πιάτα ημέρας, Αύγουστος 2022
Κατάλογος με μπίρες, Αύγουστος 2022. Πάντως οι μισές δεν υπήρχαν
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019
Κατάλογος Νοεμβρίου: σελίδα 1/3
Κατάλογος Νοεμβρίου: σελίδα 2/3
Κατάλογος Νοεμβρίου: σελίδα 3/3
Ο χωρος μεσα πολυ ωραιος, σερβις ευγενικο αλλα τρεχουν σαν τρελοι τουλαχιστον σαββατο μεσημερι που πηγα, ειναι βιομηχανια με παρεες να περιμενουν εξω να καθισουν. Πολυ τουριστικο και με αρκετους ξενους, ακριβο, και το φαγητο δεν με εντυπωσιασε.
Δοκιμασαμε κρεατικα ημερας γυρος οκ, μπιφτεκακια δεν μαρεσαν, γυρος μανιταριων καλο, ψημενο τυρι με μπουκοβο κλπ οκ. Ψωμι φαιρνουν με προζυμι οκ. Κρασι μετριο. Αυτα 60€ δηλ 30 το ατομο. Δε νομιζω να ξαναπαω εκτος αν θελει η παρεα
Γαρίδες καλές αλλά λίγες και μικρές. Σαρδέλες οκ.
Τυροκαυτερη πολύ καλή, βολακι Άνδρου επίσης.
Ταραμάς σπέσιαλ.
Χυλοπίτες με θαλασσινά, νόστιμες αλλά τα θαλασσινά ήταν 3 μύδια για ξεκαρφωμα.
Μαζί με/ 1/4 λευκό και 3 κόλλες στα 86€
Τίμιο το βρήκα, καλά περάσαμε.
Αρχικά να πω ότι το ιδιαίτερο σημείο στο οποίο βρίσκεται, στο κέντρο της αγοράς Καπάνι ήταν ο λόγος που ήθελα να το επισκεφθώ. Ήταν βράδυ με κλειστή την αγορά και πραγματικά αισθάνεσαι ότι το μέρος αυτό σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή της πόλης.
Έπειτα, έχοντας διαβάσει και τα σχόλια των υπόλοιπων ταβερνοχωριτών, συμφωνώ στο ότι μέχρι στιγμής ο ξυλόφουρνος λειτουργεί απλά σαν ατραξιόν, καθώς δεν έχει αξιοποιηθεί κατάλληλα (βγάζει max 10 πιάτα).
Γενικότερα θεωρώ ότι ο κατάλογος τους είναι περιορισμένος και μεθοδευμένος, ώστε να μη μπορεί κανείς απλά να κάτσει για ένα τσίπουρο. Στοχεύει στο να έχει μια ελάχιστη κατανάλωση ανά τραπέζι, πράγμα κατανοητό, δεδομένου του περιορισμένου χώρου και του κόσμου που εισρέει. Άρα η κατηγορία του είναι περισσότερο μεζεδοπωλείο παρά καφενείο.
Στα του φαγητού:
Σαλάτα με ντοματίνια, παξιμάδια και ξύγαλο: δροσερή ότι πρέπει για το καλοκαίρι
Συκωτάκια πουλιών: σωστή εκτέλεση, ωστόσο ήρθε χωρίς γλυκοπατάτα
Καγιανάς: πολύ κακό για τα δικά μου κριτήρια ( ήταν στεγνό και η εκτέλεση ή η παραλλαγή της συνταγής δεν είναι πετυχημένη)
Γλυκοπατάτα με λευκό ταραμά, μοσχοχτάποδο και φρέσκο κρεμμύδι: το highlight της βραδιάς, συνιστώ να το δοκιμάσει όποιος επισκεφθεί το μαγαζί.
+ 1 τσίπουρο Meteoro + 1 χύμα τσίπουρο
Σύνολο 45€ (περίπου 22-23 /άτομο)
Σέρβις: πολύ φιλικές οι κοπέλες, με σχετικά καλή ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών
Στα συν: το ζυμωτό ψωμί και το γλυκό του κουταλιού
Συμπέρασμα: είναι καλά για μια φόρα στο τόσο για την τοποθεσία ή για να φέρεις κάποιον τουρίστα φίλο σου, αλλά δεν έχει τις προϋποθέσειςγια να γίνει στέκι.
Οι ψιλοτσιμπημένες τιμές, ο μικρός κατάλογος και η περιστοίχιση από τουρίστες που νομίζουν ότι ανακαλύπτουν το χαμένο θησαυρό της ελληνικής κουζίνας επειδή τους σερβίρουν το φαγητό σε τηγάνια και κατσαρόλες, απομυζούν τη γνησιότητα της εμπειρίας που θα μπορούσε να προσφέρει το μέρος στους θαμώνες και το μετατρέπουν σαν ένα μαγαζί από αυτά που βρίσκονται στα Λαδάδικα.
Οπότε για μένα είναι <
Μελιτζάνα ψητή: απλή.
Ντολμαδάκια χειροποίητα: ΟΚ.
Καγιανάς: απλό αλλά νόστιμο.
Κεφτεδάκια δεν δοκίμασα αλλά άρεσαν.
Συκωτάκια κοτόπουλου για άλλη μια φορά πάρα πολύ νόστιμα, Αγαπημένο πιάτο.
Τηγανιά χοιρινή μια χαρά, απλή και νόστιμη.
Τόνος γενικά άρεσε στην παρέα αλλά έχω φάει πολύ καλύτερους αναλογικά με τα 16ε που ζητάει.
Μοσχαράκι με πατάτες πολύ καλό, λουκούμι και οι πατάτες από κάτω είχαν πάρει γεύση από το ζουμί.
Γενικά θεωρώ οτι είναι ενα μαγαζί που αν πας στοχευμένα μπορείς να φας πολύ καλά και σε πολύ καλή τιμή. Εχει όμως κάποια πιάτα αδικαιλόγητα ακριβά κατά τη γνώμη μου, εβγαλα και φωτό το λογαριασμό.
Από όλες τις τιμές βέβαια, με χάλασε το εμφιαλωμένο τσίπουρο, με το φτηνότερο να είναι στα 9,
Το θεωρώ μεγάλο φάουλ για το στυλ του μαγαζιού εκτός αν γίνεται εσκεμμένα ώστε να αποφύγει κάποια κατηγορία πελατών.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνη εξαίρεση είναι κατά καιρούς κάποια πιάτα (και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα πετύχεις σωστή μέρα ) όπως ας πούμε το λουκάνικο (νομίζω πρόβειο) με τον τραχανά.
Όλα τα κλασικά ορεκτικά από μέτριο και κάτω.
Κόσμος μεγάλος ή προς το πιο hipster. Εξυπηρέτηση καλή, τιμές οκ και τα πιάτα αναπάντεχα καλά: η μπριζόλα και το μοσχάρι είναι σημεία αναφοράς.
Λαϊκή και τίμια φάση.
Σε γενικές γραμμές ξεχωρίζω ένα κλικ τα θαλασσινά-ψαρικά του, τα μικρά ψάρια τα τηγανίζει με ένα ιδιαίτερο πανάρισμα (καλαμποκάλευρο;) που τα κάνει έξτρα crynchy χωρίς να στεγνώνουν. Ιδιαίτερο πιάτο το μοσχοχτάποδο με την γλυκοπατάτα και οι χυλοπίτες με θαλασσινά.
Από κρεατικά θα ξεχώριζα την χοιρινή τηγανιά με ξύγαλο και τα συκωτάκια πουλιών με γλυκοπατάτα και αυγά μάτια.
Θα συμφωνήσω με τον Δοκιμαστή, ότι ο ξυλόφουρνος δεν αξιοποιείται όπως θα περίμενε κάποιος, θα μπορούσε να έχει περισσότερα μαγειρευτά με σάλτσες/ζουμιά.
Κατά τη γνώμη μου, εκεί που τα χαλάει είναι οι τιμές σε ορεκτικά και τυριά, ενώ στα κυρίως είναι νορμάλ με βάση την άνοδο των Α' υλών. Πχ τζατζίκι και ταραμάς 6€ και μελιτζάνα με ξύγαλο 6,
Όπως και αν έχει, αξίζει τόσο για το φαγητό όσο και για το χαλαρό κλίμα.
Γενικά καλά, στα ψαρικά πάλι. Το τηγάνι με τις ταλιατέλες, τα μύδια και τις γαρίδες πάλι έγραψε!!
Όμως.. όμως ο ξυλόφουρνος δεν παίρνει μπρος, όπως θα τον περίμενα. Δεν βάζουν φαγητά που θα ψηθούν και θα γεμίσουν νοστιμιά, ζουμιά, χυμούς, θα μελώσουν.. Τον χρησιμοποιούν σαν κοινό φούρνο, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, τουλάχιστον ως τώρα.
Και φυσικά από τιμές, τσιμπημέ-...
Έκανα εγώ τις παραγγελίες, μια και ξέρω το μαγαζί. Κινήθηκα στα θαλασσινά, έτσι ζήτησε η παρέα, κι έτσι παραγγείλαμε σχεδόν όλο το μενού το αντίστοιχο, και πέρασαν όλα από επιτροπή δοκιμών!
Από σαλάτες ντοματίνια με ξύγαλο, καθώς και βλίτα, πάλι με ξύγαλο ή κάτι τέτοιο. Γενικά το χρησιμοποιούνε σε πολλά πιάτα. Επίσης φασόλια γίγαντες, που αρχικά νόμισα πως ήταν τα λαδερά με σάλτσα, αλλά τελικά ήταν πιαζ. Δεν άρεσαν πολύ αυτά.
Απο κυρίως: προσπάθησα να δοκιμάσω ξυλόφουρνο/ μασίνα, αλλά στα θαλασσινά και τώρα καλοκαίρι όχι πολλές επιλογές.
Γλυκοπατάτα ψητή με πάνω κομματάκια μοσχοχτάποδο, καλό. Δεν τραβάει το μάτι, καλό πιάτο πάντως, αξίζει.
Μελιτζάνα ψητή αγιορείτικη, επίσης. Θύμιζε κάπως ψητά λαχανικά.
Κολοκυθοανθοί τηγάνι, γεμιστοί με τυρί κρέμα: πολύ καλοί, πάνε με το τεμάχιο, 2.
Σαρδέλες ψητές δεν τράβηξαν το μάτι, ήταν και μικρές στο μέγεθος. Συνοδεία ρεβίθια, διαδικαστικά.
Γαρίδες ψητές με φακοσαλάτα. Καλό πιάτο στα 7.
Ψητό Θράψαλο γεμιστό με τυρί. Καλό, πρέπει να πήραμε και δεύτερο. Και εδώ η εμμονή με το τυρί :)
Μας πρότειναν και πήραμε και Μπαρμπούνια τηγάνι, με πολύ καλό πανάρισμα. Είχαν μόνο 2 μερίδες. Καλά ήτανε, και άρεσε το τηγάνισμά τους, αλλά πάλι ήταν μικρά σε μέγεθος.
Και τέλος Χυλοπίτες με μύδια, γαρίδες στο τηγάνι. Το καλύτερο πιάτο πάλι, εντυπωσιακό, για μεγάλη παρέα, πρέπει να πήραμε περίπου τέσσερα! Άρεσε γενικά. Ίσως με λίγο πιο πολλή σάλτσα θα ήταν ακόμη καλύτερα.
Όλα αυτά με πολύ κρασί λευκό χύμα μάς βγήκανε 340ε τα 20 άτομα! Σέρβις φανταστικό και με χαμόγελο, αλλά και πολύ αποτελεσματικό από μια κοπέλα, τη Βίκη. Αλλά και όλο το team πήγαινε σφαίρα.
Γενικά πολύ καλά, τώρα θέλω να πάω για τον κρεατικό ξυλόφουρνο και μακάρι και μαγειρευτά στη μασίνα.
Τελικά είναι μια πολύ καλή επιλογή και θα δοκίμαζα και τα ψάρια που από ότι κατάλαβα είναι περισσότερες οι επιλογές στον κατάλογο.
Δοκιμάσαμε:
Συκωτάκια πουλιών, πάρα πολύ καλό.
Μπιφτεκάκια, αφράτα και νόστιμα.
Μια πολύ ωραία σαλάτα με τοματίνια.
Πανσέτα στον ξυλόφουρνο , λουκούμι.
Λευκό κρασί χύμα, μια χαρά.
Γενικά ότι πήραμε ήταν πολύ καλό, οι τιμές θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο κάτω για το ύφος του μαγαζίου. Βέβαια μετά από τόσο καιρό που έχει κάνει και όνομα, είναι λογικές.
Φασόλια στον ξυλόφουρνο... μαγεία.. από τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει, πλούσια στο λαδάκι τους, αν ήταν και λίγο πιο γλασαρισμένα θα άγγιζαν το τέλειο.
Ταραμάς, νομίζω ότι αγγίζει το επίπεδο αυτού της Μαύρης Θάλασσας στη μισή τιμή..
Λαχανίδα στον ξυλόφουρνο, διαφορετική ιδιαίτερη, σίγουρα ενδιαφέρον πιάτο.
το κλασικό σκουμπρί στο τηγάνι φλαμπέ, ότι πρέπει για το τσιπουράκι
μια μερίδα πολύ ωραίος μπακαλιάρος τηγανιτός στο σωστό μέγεθος
ένα τσίπουρο Κατσαρού χωρίς, αψύ δεν θα το ξανάπαιρνα
και ένα κιλό λευκό housewine, τίμιο χωρίς παρενέργειες.
νερά σουρωτές κλπ στα 56€ μια χαρά δλδ
Ο χώρος μέσα είναι μεγάλη εξέλιξη για τα στάνταρ του μαγαζιού ειδικά για το χειμώνα καθώς διευρύνει τη σεζόν, Ο ξυλόφουρνος είναι μεγάλο προτέρημα και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το βρει ακόμη περισσότερο με τις γεύσεις.
Δοκιμάστηκαν διάφορα πιάτα, σχεδόν όλα καλά, με λίγες αστοχίες, χωρίς κάτι το wow. Μου άρεσε που κινηθήκαμε σε χορτοφαγικά, τυρί, ψαρικά.
Ταμπουλέ Κουνουπιδιού καλό, με μπόλικο σκόρδο και άνηθο, Πικάντικη σαλάτα μέτρια και μικρή μερίδα. Παστουρμάς θαλάσσης οκ και οκ τιμή 5.
Κολοκυθοκεφτέδες απλοί και λίγοι. Σκουμπρί καπνιστό το κάνουν φλαμπέ, μας άφησε υπολείμματα οινοπνεύματος στο ζουμί και δεν πολύ-τρωγόταν! Κουτσομούρες τηγανητές σε κουρκούτι ενδιαφέρον, καλές.
-(Γαλέος σαγανάκι)
Τσίπουρο χωρίς Εωθινόν Θράκης καλό, αλλά καλό ήταν και το δικό τους, και πήραμε πολλά (5ε).
Ζητήσαμε κανένα γλυκό και δεν υπήρχε. Επίσης ένας της παρέας διαμαρτυρόταν γιατί δεν έχουν πατάτες, αδίκως για μένα, που γνωρίζω το ύφος του μαγαζιού..
90ε τα 4 άτομα, 22ε το άτομο, μια χαρά πιστεύω εγώ. Η παρέα δεν αρέστηκε, αλλά εγώ εκτιμώ το μαγαζί, παρότι δεν ταυτίζομαι τρελά.
Από φαγητά δοκιμάστηκαν:
- Κόκορας με χυλοπίτες μαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο. Πολύ καλό αν και ήρθε χλιαρό, οι χυλοπίτες al dente.
- Κεφτεδάκια. Μέτρια, ίσως το πιο αδιάφορο από τα πιάτα του.
- Συκωτάκια πουλιών με αυγά και γλυκοπατάτα. Πολύ καλό, αν και ήρθε λίγο στεγνό από ζουμί.
- Τηγανιά χοιρινή με ντοματίνια και ξύγαλο. Εξαιρετική, τρομερό ζουμί για βούτες. Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη.
- Ξύγαλο με καυτερή πιπεριά. Πολύ καλό.
- Μελιτζάνα ψητή. Πολύ καλή.
- Ντοματοκεφτέδες. Αδιάφοροι.
- Βολάκι Άνδρου. Εξαιρετικό, μοναδική βουτυράτη γεύση.
Η εξυπηρέτηση σαφώς πιο βελτιωμένη, με περισσότερα άτομα στο σέρβις.
Θα ήθελα να έχει περισσότερα μαγειρευτά ψημένα στο ξυλόφουρνο, αλλά ίσως ακόμα να μην έχει οργανωθεί όπως θα ήθελε. Το φαγητό παραμένει σε υψηλό επίπεδο και με το νέο χώρο παραπέμπει περισσότερο σε εστιατόριο, χωρίς όμως να χάνει την ωραία καφενειακή ατμόσφαιρα.
Ο Μητσος έχει νοικιάσει έναν καταπληκτικό χώρο δίπλα στο μαγαζί και εκεί θα κάνει κάτι που δεν υπάρχει στην πόλη ,
Έχει βάλει ήδη παραδοσιακό ξυλόφουρνο όπου θα μαγειρεύει καθημερινά γάστρες με μαγειρευτό ακόμα έχει εγκατάστησει ήδη μια μασινα με ξύλο φυσικά λειτουργική και όχι μόνο για ομορφιά
(μου είπε ότι θα κάνει ακόμα και αυγά με πατάτες )
Ο χώρος έχει επίσης τζάκι
Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα αυτά ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι (ο χώρος θα δουλέψει μετά τις γιορτές )
Ο μητσος είναι ένα τεράστιο αλάνι για όσα κατάφερε στην ζωή του και από μένα έχει ένα τεράστιο respect
Χθεσινή επίσκεψη μετά από ένα χρόνο, με μεγάλη παρέα. Παρατήρησα ότι έχουν αλλάξει/τροποποιηθεί κάποια πιάτα.
- Σαλάτα με ντοματίνια με παξιμάδι και ξύγαλο. Καλή.
- Βολάκι. Καλό.
- Σφέλα σαγανάκι. Πολύ καλό.
- Οινοτύρι. Καλό.
- Ψητή μελιτζάνα με ξύγαλο. Εξαιρετική.
- Κεφτεδάκια μοσχαρίσια. Αδιάφορα, σε κάποιους άρεσαν, ίσως να μην μου ταίριαξαν καλά τα μπαχαρικά.
- Μπριζολάκια λαιμού. Καλά, ζουμερά όσο πρέπει.
- Συκωτάκια πουλιών με αυγό μάτι. Εξαιρετικά, το αυγό δένει άψογα με τα συκωτάκια.
- Τηγανιά χοιρινή. Μέτρια.
Η κουζίνα συνεχίζει να είναι καλή και δημιουργική, με κάποιες ελάχιστες αστοχίες, αλλά το φαγητό στο σύνολο του είναι πάνω από τον μέσο όρο.
Το σέρβις, εξακολουθεί να είναι το μεγάλο μειονέκτημα. Από την μια η μικρή κουζίνα και από την άλλη οι 2-3 σερβιτόροι που ενώ είναι ευγενικοί και πρόθυμοι δεν επαρκούν για 15+ τραπέζια τις ώρες αιχμής.
Οι τιμές συνεχίζουν να είναι ελαφρώς τσιμπημένες για την ποσότητα, αλλά αξίζει.
Πλέον η κουζίνα κλείνει στις 23:
Το συν του αλλά και το μεγάλο μείον του είναι η τοποθεσία. Ωραία, γραφικά, έχει απλωθεί κιόλας το μαγαζί αλλά η εγκατάλειψη της περιοχής από τον δήμο δεν βοηθά.
Δεν πιάνουν κι αυτοί έναν κουβά με μπογιά ρε παιδί μου.
Μέτρα προστασίας μηδενικά. Χωρίς αντισηπτικά στο τραπέζι που δεν καθαρίστηκε και κατάλογος ο κλασσικός και καταταλαιπωρημένος και όχι η Α4 μιας χρήσης που δίνουν άλλα μαγαζιά.
Παρά τα φάουλ θα ξαναπήγαινα αν τύχαινε
Αριστερίζοντες και παγιέτες μαζί.
Το σέρβις εντελώς λαικό, ευγενικό και εξυπηρετικό. Έχω καλή εντύπωση.
Ο κατάλογος όχι πολύ μεγάλος, έχει αλλάξει κατα καιρούς, με επιλογές σε ψάρι και κρέας, ορεκτικά και κάποιες σαλάτες. Θεωρώ οτι το φαγητό είναι σε καλό επίπεδο με ελάχιστες αστοχίες στα τόσα χρόνια που πηγαίνω, επίσης η κουζίνα είναι γρήγορη ανεξαρτήτως του όγκου της πελατείας. Αρκετές φορές έχει τύχει να "
Στα αρνητικά το οτι δεν υπάρχει επιλογή για εμφιαλωμένο τσίπουρο (ή ούζο) -η χύμα ρακή είναι καλή και χωρίς πολλές παρενέργειες. Έχει επιλογές απο εμφιαλωμένες μπύρες (όχι πολλές).
Τιμές okay, ποτέ δεν ένιωσα οτι έχασα τον χρόνο μου ή οτι πλήρωσα πολλά γι'
Αξίζει μια επίσκεψη γιατί ο χώρος είναι ιδιαίτερος και το φαγητό καλό. Προσωπικά πάντα πηγαίνω με χαρά.
https:
Κλασικά κεφτεδάκια πολύ δυνατά,
Καυτερή πιπεριά, δύναμη
Σαλάτα ντοματίνι, πολύ καλή
Μελιτζάνα καπνιστή, δεν μου άρεσε
Σαρδέλα σε αμπελόφυλο, εξαιρετικό πιάτο, ποίημα
Σκουμπρί στο τηγάνι, πολύ καλό
αυτά και 3 ρακές χ200ml στα 50€
Μια χαρά ήταν όλα για ακόμη μία φορά.
https:
1 Αρσενικό Νάξου καλό
1 σαλάτα τοματίνια εντάξει
1 τοματοκεφτέδες καλούτσικο πιάτο, λίγο πιο τραγανό θα το ήθελα γιατί νόστιμο ήταν
2 κεφτεδάκια πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικό τηγάνι μάλλον το καλύτερο πιάτο
1 Κριθαράκι θαλασσινών πάρα πολύ καλό πιάτο επίσης, μου άρεσε το πλιγούρι που είχε μαζί με το κριθαράκι
1 μπριζολάκια σχάρας όχι κάτι ιδιαίτερο
1 Ψητά λαχανικά έτσι κ έτσι πολύ χοντροκομμένα και με έτοιμη σως μπαλσάμικο
1 ψητή φορμαέλα λίγο σα φορμάικα
2 weiss beer
5-6 ρακές ευκολόπιοτη χωρίς παρενέργειες
στα 88 €
Συνολικά μου άρεσε αυτό που έφαγα το σέρβις ευγενικό και επειδή πήγαμε από νωρίς όλα ήρθαν σχετικά γρήγορα. Σίγουρα θα ξαναπάω.
Πέραν των υπολοίπων που παραγγείλαμε (τα οποία ήταν σχετικά οκ), παραγγείλαμε ένα αρσενικό Νάξου το οποίο ήρθε εμφανώς μουχλιασμένο, με τη μουχλιασμένη πλευρά έντεχνα τοποθετημένη στην κάτω μεριά ώστε να μη φαίνεται. Σε απάντηση στα παράπονά μας, αρχικά προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έτσι είναι στην πραγματικότητα το τυρί αυτό (το έχουμε ξαναφάει χωρίς μούχλα). Στη συνέχεια, και αφού το επιστρέψαμε για να μας φέρουν άλλο, ήρθε πίσω το ίδιο κομμάτι τυρί ελαφρώς ξυμμένο αλλά με εμφανή ακόμα την παρουσία μούχλας. Το τυρί επιστράφηκε εκ νέου, και τότε μας έφεραν ένα άλλο κομμάτι το οποίο φαινόταν οκ. Η γενικότερη αντιμετώπιση από το προσωπικό ήταν ειρωνική. Συνολικά πολύ κακή εμπειρία και δε θα ξαναπροτιμηθεί.
Πρόσφατη επίσκεψη για ψαρικά, πολύ καλό θράψαλο με φάβα και καλές χυλοπίτες με θαλασσινά αλλά θα προτιμούσα περισσότερα θαλασσινά σε τόσο μεγάλη μερίδα. Τιμές καλές και απόδειξη κανονικά. Γενικά είναι και θα είναι στέκι.
Τρία τσίπουρα άνευ των ml,
μία τηγανιά,
μία κεφτεδάκια
μία φορμαέλα με αυγά
και μια coca cola.
Πολύ καλά όλα μπορώ να πω. Στο σύνολο βγήκε στα 31,
https:
Γενικά η τοποθεσία και ο χώρος είναι καλός, όταν δεν έχει πολύ ζέστη ή πολύ κρύο. Πάντα με κόσμο, η κουζίνα και τα ποτά καλά και οι τιμές ΟΚ προς το τσιμπημένες, καθώς κάποια από τα πιάτα του καταλόγου θεωρώ ότι σερβίρονται σε περιορισμένη ποσότητα για την τιμή τους (πχ. τέσσερα καραβιδάκια σκέτα 5,
Σήμερα, μεταξύ άλλων, πήραμε σουβλάκι ψαρικών ξιφία-γαρίδας. Ήρθαν δύο σουβλάκια, το καθένα με δύο γαρίδες, δύο μπουκιές ξιφία και μερικά ντοματίνια, και σαλάτα φακής στο πλάι προς 7,
Γενικά πολύ καλό το νέο μενού θαλασσινών (σουβλάκι ξιφία με κάτι?)
Αυτό που μας έμεινε ήταν ένα Τηγάνι Χυλοπίτες με Καραβίδες, πολύ χορταστικό και πολύ λογική τιμή, καθώς επίσης και στο τελείωμα Αρνίσιοι Κεφτέδες (είναι πιο πολύ σπιτικά μπιφτέκια).
Τσίπουρο-χωρίς πολύ καλό, έρχεται σε ένα λεπτό ψηλό μπουκάλι (πολυτέλειες!).
Γενικά πολύ καλά και πάλι προτείνεται..
Ενδιαφέρον μικρός κατάλογος που έχει κ την πινελιά τους, όπως λ.
Φάβα δυνατή με κρεμμυδάκι κ κάππαρη, αν θυμάμαι καλά.
Γενικά έχουμε καλές εντυπώσεις τόσο απο το κλίμα όσο κ απο το σέρβις. Μόνη ένσταση: Σε τόσο λαικό περιβάλλον θα περίμενε κανείς οι τιμές να συμβαδίζουν, κάτι που δεν συμβαίνει. Τσιπουρο για δύο κ 2-3 μεζέδες δεν πέφτεις απο το 20ρικο
ο χώρος παραδοσιακος, το σέρβις ευγενέστατο..
οι κεφτεδες και η κεφαλογραβιέρα κεφαλλονιάς, εκπληκτική..
μου φανηκε ακριβό..
κεφτεδες, τηγανιά, πικάντικη, τραχανα με μανιτάρια, κεφαλογραβιέρα κεφαλλονιάς, 2 μπουκαλακια άνευ, 2 μπύρες, 50€.
Από κόσμο σύντομα έγινε χαμός, το μαγαζί έχει φτιάξει μεγάλη πελατεία, παρόλο που δεν ήταν μέρα με ζωντανή μουσική (ήταν Τρίτη).
Πήραμε λίγα πιάτα, το συκωτάκι με γλυκοπατάτα στο τηγάνι (κόλαση- πολύ καλό) και αγγουροντομάτα δροσερή με δυόσμο και παξιμάδι, καθώς και μια γραβιέρα. Ό,
Συνολικά ενδιαφέρον μαγαζί ο Μήτσος, καλό σέρβις, σφαιράτο, και απόδειξη από την αρχή χωρίς ιστορίες. Θα ξαναπάω και θα ξαναδώ...
Επίσης το γειτονικό φέρελπι και τιμολογιακώς άστατο Modigliani έχει αρχίσει να κλείνει ενωρίς. Περίεργο?