Το πρώτο κ καλυτερο εστιατόριο του Pierre Gagnaire στο Παρισι αλλα κ γενικα στον κοσμο, νομιζω το μονο με 3 αστερια michelin. Εχει κ ενα στο Λονδινο με 2 αστερια, ενα ακομα στο παρισι με 1 κτλ. Το στυλ του ξεχωριζει ευκολα λογω των πολλων πιατων με διαφορες παραλλαγες ενος κεντρικου υλικου. Εκει ειναι κ η τεχνη του, στον συνδυασμο γευσεων.
To βουτυρο με lime ηταν καταπληκτικό, τα amuse bouche πολλα κ ιδιαιτερα, με μοριακες επιρροες. Το πρωτο πιατο ενα κομμάτι foie gras απο χήνα με διαφορες παρασκευές για να συνδυαστει. Σε γενικές γραμμες καλό αν κ δεν μου πολυαρέσει το συκώτι. Το δεύτερο καταπληκτικό, ειδικά το σουφλε με την καπνιστη γευση. Κυριος πιατο το κοτόπουλο απο την bresse με το στηθος σε ενα πιάτο, κ το μπουτι σε άλλο. Τα γλυκά πολλά, ταρτα με αγκουρι και ινδοκάρυδο, φασόλια με γλυκόριζα κτλ κ τελος o κορμός των Χριστουγέννων.
Το σερβις ειναι πολύ επαγγελματικό, η λιστα με τα κρασια αρκετά μεγάλη. Ειχε μερικα αδεια τραπέζια αλλα συνηθως χρειαζεται μια κράτηση απο κανα μηνα πριν. Για μένα ειναι απο τους top στο παρισι αυτην την στιγμη.
Εχει μεσημεριανα μενου στα 120 με 150 ευρω(τελευταια νομιζω προσθεσε κ ενα στα 85) κ το βραδυ το μενου degustation κοντα στα 300. A la carte οι τιμες ειναι οι ψηλότερες που έχω συναντησει, καραβιδες σε διαφορες εκδοχες στα 175 ευρω, κοτοπουλο απο την bresse με ασπρη τρουφα στα 233 ευρω κτλ.
To βουτυρο με lime ηταν καταπληκτικό, τα amuse bouche πολλα κ ιδιαιτερα, με μοριακες επιρροες. Το πρωτο πιατο ενα κομμάτι foie gras απο χήνα με διαφορες παρασκευές για να συνδυαστει. Σε γενικές γραμμες καλό αν κ δεν μου πολυαρέσει το συκώτι. Το δεύτερο καταπληκτικό, ειδικά το σουφλε με την καπνιστη γευση. Κυριος πιατο το κοτόπουλο απο την bresse με το στηθος σε ενα πιάτο, κ το μπουτι σε άλλο. Τα γλυκά πολλά, ταρτα με αγκουρι και ινδοκάρυδο, φασόλια με γλυκόριζα κτλ κ τελος o κορμός των Χριστουγέννων.
Το σερβις ειναι πολύ επαγγελματικό, η λιστα με τα κρασια αρκετά μεγάλη. Ειχε μερικα αδεια τραπέζια αλλα συνηθως χρειαζεται μια κράτηση απο κανα μηνα πριν. Για μένα ειναι απο τους top στο παρισι αυτην την στιγμη.
Εχει μεσημεριανα μενου στα 120 με 150 ευρω(τελευταια νομιζω προσθεσε κ ενα στα 85) κ το βραδυ το μενου degustation κοντα στα 300. A la carte οι τιμες ειναι οι ψηλότερες που έχω συναντησει, καραβιδες σε διαφορες εκδοχες στα 175 ευρω, κοτοπουλο απο την bresse με ασπρη τρουφα στα 233 ευρω κτλ.