Τα υλικά για τις αλμυρές κρέπες είναι φρέσκα και δε χρησιμοποιεί κατεψυγμένα (κοτομπουκιες, μπιφτέκια κλπ). Δοκιμή αλμυρής κρέπας, φύλλο τραγανό και νόστιμο, που σίγουρα αφήνει καλή εντύπωση, σε αντίθεση με τα άλλα κρεπαδικα της περιοχής στα οποία η ζύμη είναι αδιάφορη.
Ήρθε ο καινούργιος κατάλογος στο σπίτι, ανοίγω να τσεκάρω : κρέπα ΜΕΡΕΝΤΑ - μπανάνα, ούτε καν νουτέλα, 3,10 ! Κρέπα νουτέλα 2,5 ! Ντάξει, δεν έχω δοκιμάσει να ξέρω τι παίζει γευστικά, αλλά άμα δεν έχει φύλλα χρυσού μέσα, η κρέπα είναι κρέπα, πόσο καλύτερη να είναι πια από τις υπόλοιπες ώστε να δικαιολογούνται τέτοιες τιμές και σε τέτοιες εποχές; Και το καλύτερο είναι ότι ο κατάλογος έχει 1 αυτοκόλλητο πάνω που λέει ότι λόγω αύξησης του ΦΠΑ οι τιμές έχουν αλλάξει. Τέλος πάντων, έχει και μικρές κρέπες -κρεπάκι- στη μισή τιμή περίπου, οπότε δεν ξέρω τι μέγεθος είναι αυτό και κατά πόσο συμφέρει, και διάφορα σαντουιτσάκια, που αυτά μου φαίνονται σε οκ τιμές (προ ΦΠΑ, βέβαια).
FB: https: