Εικόνες (29)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σοκολάτα, σορμπέ σμέουρο (τυπικό)
Σφυρίδα, πατάτα Περού, σπαράγγι, καραμέλα (καλό)
Τόνος, σουσάμι, λάχανο (τέλειο)
Χταπόδι καρπάτσιο, τσιμιτσούρι, φάβα, μαύρο σκόρδο (αδιάφορο)
Καβούρι, γουακαμόλε, πράσινο μήλο (καλό)
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2019)
Φιλεταρισμένο χριστόψαρο με αγκινάρα Ιερουσαλήμ
"Καλαμάρι ψητό ελληνικής αλιείας με κρέμα ταραμά, ψητό μαρούλι και ζελέ ούζου"
Λευκό Gustave Lorentz Αλσατίας
Γλυκό ροδάκινο με μους λευκής σοκολάτας
Φέτα σφυρίδα με τσορίθο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σοκολάτα
Κριθαράκι με γαρίδα με Λημνιό κρασί, μπούκοβο και παρμεζάνα
Καλαμάρι με pesto βασιλικού σε φωλιά φρυγανισμένης πατάτας
Σαλάτα κινόα με ψητή γαρίδα, μαντζουράνα, ξύσμα lime, κρεμμυδάκι φρέσκο, καρέ τομάτα και μύδια
Ψαρόσουπα με φρέσκια ντομάτα, ζωμό από πετρόψαρα και μικρά κομμάτια ψαριού
Κατάλογος (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 7/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 6/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 5/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 4/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 3/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 2/7
Κατάλογος Ιανουαρίου 2019: σελίδα 1/7
Ωραίος χώρος, όμορφη θέα, εξαιρετικό σέρβις.
Μενού 5 πιάτων.
Καβούρι, γουακαμολε, πράσινο μήλο - καλό
Χταπόδι καρπατσιο, φάβα, τσιμιτσουρι, μαύρο σκόρδο - αδιάφορο, ανευρο, δεν μου άρεσε.
Τόνος, σουσάμι, λάχανο, soy sauce - εξαιρετικό, το λάτρεψα.
Σφυρίδα, πατάτες Περού, σπαράγγι, καραμέλα - καλό, ο συνδιασμός ψάρι με καραμέλα με κλοτσησε λίγο αλλά ΟΚ.
Σοκολάτα, σορμπε σμέουρο - πολύ απλό. Πανέμορφο πάντως.
Τιμές δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι με τέτοια.
Σέρβις ευγενέστατο και εξυπηρετικό.
Καλωσόρισμα με ψωμάκι και εξαιρετικό ελαιόλαδο.
Σαλάτα Κινόα με ψητές γαρίδες, πολύ δροσερή όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.
Πηραμε δύο πρώτα πιάτα
Καλαμάρι με pesto βασιλικού σε φωλιά φρυγανισμένης πατάτας και κονφί τομάτας, αρκετά καλό.
Φιλέτα ψαριού (τσιπούρα σε εμάς) σε λεπτές φέτες ψωμιού με προζύμι, με μους καπνιστής μελιτζάνας και κρέμες ντομάτα – καρότο. Μας είπαν ότι είναι ένα από τα πιο φημισμένα πιάτα τους και καταλάβαμε αμέσως το λόγο. Φανταστική γεύση, υπέροχα μαγειρεμένο ψάρι, απίστευτες οι κρέμες και η μους (ανακατεμένες ύστερα από προτροπή του σεφ)
Και τα δύο κυρίως πιάτα
Κριθαράκι με γαρίδες, κρασί Λήμνου, μπούκοβο και παρμεζάνα. Το δεύτερο καλύτερο πιάτο που φάγαμε μετά το Φιλέτο τσιπούρας αλλά αρκετά κοντά. Εξαιρετικό το δέσιμο του κρασιού με το κριθαράκι.
Φιλετο χριστόψαρο με ριζότο, μανιτάρια shiitake και σάλτσα φινόκιο, πολύ καλό και φρεσκότατο το ψάρι.
Μαζί με δύο ποτήρια λευκό κρασί και δύο επιδόρπια (εξαιρετικά και τα δύο) η τιμή έφθασε συνολικά τα 140 ευρώ για δύο άτομα. Άξιζε η εμπειρία και το φαγητό σίγουρα.
Στα του φαγητού:
Καλωσόρισμα ελαιόλαδο και ελιές, υψηλής ποιότητας.
Σαλάτα κινόα νορμάλ ποσότητα και οκ γευστικά, για μένα δεν έδεναν και τόσο τα συστατικά.
Ταρτάρ καραβίδας καλό, αν και νομίζω πως το yuzu κάλυπτε κάπως τις άλλες γεύσεις.
Καβούρι σε μπριός πολύ καλό.
Κριθαράκι με γαρίδες επίσης καλό, αλλά τους ξέφυγε το βούτυρο λίγο. Η προσθήκη μπούκοβου εξαιρετική ιδέα.
Φιλεταρισμένη δράκαινα εξαιρετική, αν και λίγο βαριά ήταν πιάτο-απόλαυση.
Σφυρίδα με ριζότο, λίγο πιο '
Και στα γλυκά έχει γίνει μια αξιοπρεπής προσπάθεια.
Lemon pie καλή, θα ήθελα λίγο πιο ήπια την γεύση του λεμονιού.
Γλαστράκι πολύ ελαφρύ.
Καλές επιλογές και στο κρασί.
Ο ιδιοκτήτης εξαιρετικά φιλικός, το προσωπικό πολύ ευέλικτο. Θα μπορούσε βέβαια να λείπει η εξόφθαλμα ευνοϊκή μεταχείρηση σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο, που τράβηξε την προσοχή όλου το προσωπικού, αλλά υποθέτω πως αυτό είναι κάτι το αναπόφευκτο για την Ελλάδα.
Μερίδες μια χαρά, περισσότερο στα κυρίως, για το είδος του εστιατορίου. Μια πολύ καλή συνολική εμπειρία, το προτείνω σίγουρα, ειδικά για τα κυρίως.
στα του φαγητου: λαυρακι καρπατσιο καλο, τσιπουρα με φρυγανισμενο ψωμι και 4 σαλτσες καλο, κριθαροτο γαριδας τελειο, και σφυριδα με τσοριθο και λαδι αρωματισμενο με σοκολατα γευστικη εμπειρια. αυτα συν 1 μπουκαλι κρασι γυρω στο 100αρι.
τα αξιζε με τα χιλια, και σιγουρα οταν μπορεσω θα ξαναπαω.
Υποδοχή με ελαιόλαδο και ελιές.
Ψαρόσουπα με ζωμό από πετρόψαρα (10€) πολύ καλή.
Σαλάτα κινόα με ψητή γαρίδα (15€) ομοίως, αν και μικρή ποσότητα.
Το γνωστό καλαμάρι με πέστο (15€) ήταν μεν καλό αλλά δεν μας εντυπωσίασε.
Το κριθαρώτο γαρίδας (17€) όντως εξαιρετικό.
Φέτα σφυρίδα με τσορίθο (30€) πάρα πολύ καλή αν και τσιμπημένο πιάτο για την ποσοτήτά του.
Επίσης αμφότερα τα επιδόρπια που δοκιμάστηκαν ήταν σούπερ, το ροδάκινο με τη μους σοκολάτας (10€) και το brownie σοκολάτας.
Για τα παραπάνω, δηλαδή κανονικό-χορταστικό φαγητό με ένα ποτήρι κρασί βγήκε 60€/άτομο. Ωραία εμπειρία, θα ξαναπήγαινα.
Στην νεα τοποθεσια πλεον στο Μικρολιμανο, μοιαζει περισσοτερο με μια πιο προσεγμενη ψαροταβερνα παρα για αστερατο εστιατοριο. Τουλαχιστον για τον εξωτερικο χώρο γτ μεσα ειναι οντως κατι αντιστοιχο με αυτο που περιμενεις.
A la carte μενου διαφορετικο μεσημερι κ βραδυ με αρκετα κοινα πιατα. To βραδυ είχε κ ενα μενου προταση του σεφ που δε μας αρεσε οποτε ειπαμε να παρουμε να δοκιμασουμε διαφορα στη μεση.
H ψητη σουπια με φαβα κ κυμινο ήταν καλή, λιγο τραγανη, λιγοτερο ψημενη.
Τα φιλετακια τσιπουρας (ιχθυοτροφιου) με σαλτσες απο καπνιστη μελιντζανα, αρακα, καροτο, κετσαπ κ τυρια ήταν πολύ νοστιμα.
Το κριθαρωτο με γαριδες σταθερη αξια, ομολογουμενως το καλυτερο του πιατο, al dente κ λιγο καυτερο απο το μπουκοβο.
Η ροφομακαροναδα επισης απαιχτη, με σωστα βρασμενο μακαρονι, δεμενη ασπρη σαλτσα κ κομματια ροφου. Μονο μην κανετε το λαθος κ την δοκιμασετε μετα απο το κριθαρωτο οπως καναμε εμεις, χανει την μιση της γευση.
Απο τα κυριως η σφυριδα με μπριαμ, ήταν καλή, αλλα αστεια ποσοτητα.
Τα γλυκα απλα οκ, με το ρυζογαλο σε ιδιαιτερη παραουσιαση να ναι αρκετα καλο, κ λιγοτερο τον μπακλαβα που απο γευση ήταν απλα οκ.
Τα κρασια σε λογικες τιμες, το σερβις καλό. Απλα για δευτερη φορα μαλλον θα πηγαινα στην Σπονδη που στα ιδια λεφτα εχει set menu κ γευστικα ειναι ανωτερη. Για ξενους ομως νομιζω ειναι σιγουρη λυση για να φανε φρεσκο κ καλομαγειρεμενο ψαρι.