Πρόσφατη επίσκεψη μετά από πολύ καιρό. Νόστιμα ορεκτικά, πήραμε μελιτζάνες με γέμιση καρύδι και σκόρδο, πολύ δυνατός μεζές, ολιβιέ και κοτοσαλάτα και τα δύο μιά χαρά. Μετά χινκάλι, λίγο περισσότερος ήταν ο κόλιανδρος στην γέμιση αυτήν την φορά, προτιμώ εκείνα της κυρίας Γαλήνης στο Σιβηρία Πελμένι, χατσαπούρι που ήταν κι αυτό πολύ λεπτό σε σχέση με το παρελθόν κι ένα δικο τους λουκάνικο ψητό που ήταν εξαιρετικό. Μας έφερε και ζεστο λαβάς εξαιρετικό. Πάντως σε γενικές γραμμές το φαγητό ήταν καλό. Αυτά με 2 κόκα κόλες στα 34 ευρώ..
Πρώτη επίσκεψη πριν δύο εβδομάδες, μετά από αναζήτηση μέρους για ξένο φαγητό στα δυτικά, το οποίο να είναι και ακαπνο. Πρώτη φορά επίσης που δοκίμασα Γεωργιανό. Οι εντυπώσεις πολύ καλές! Το σέρβις καλό, η κοπέλα μας βοήθησε στο να παραγγείλουμε τα αντιπροσωπευτικά πιάτα τα οποία ήταν όλα καλα και σε νορμάλ τιμές. Αν δεν σε ενοχλεί η κακόγουστη αισθητική του χώρου και θες να φας σπιτικό φαγητό απ τη Γεωργία άξιζει!
Συχνάζουν κυρίως μετανάστες απο πρώην Σοβιετική Ένωση και νομίζω και οι ιδιοκτήτες είναι απο εκεί. Με αποτόλεσμα το μαγαζί είναι λίγο γκέτο. Το επισκέφτηκα μια δυο φορές με κάποιους φίλους απο Αρμενία (μόνος μου δεν θα πήγαινα) που ήξεραν (και ήθελαν) να με καθοδηγήσουν στα θολά νερά της Καυκάσιας κουζίνας. Μου άρεσαν τα "χινκάλι" (πουγκάκια απο ζύμη με γέμιση κιμά και ένα πολύ ιδιαίτερο μπαχαρικό) και το "χατσαπούρι" (παραδοσιακό τυρί σαγανάκι). Συμπέρασμα : αν πας με κάποιους που ξέρουν την κουζίνα και τι να παραγγείλουν, τρως καλά.