πολυδιαφημισμένα maccarons, σε ευφάνταστους συνδυασμούς... πλέον μπορείς να τα βρεις και σε εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια κλπ. υπερτιμημενα κατά την ταπεινή μου άποψη. καλές ιδέες αλλά όχι πάντα καλές εκτελέσεις. και 2,20 (κατά μέσο όρο τιμής) είναι πολλά για ΜΙΑ μπουκιά... πάρτε 1-2 απλά για να πείτε ότι δοκιμάσατε...για το instagram μια φωτό και τέλος
To πρώτο του ζαχαροπλαστείο άνοιξε στην rue Bonaparte(κάθετη με την saint germain), αφου έφυγε απο την Laduree. Θεωρείται απο τους καλύτερους ζαχαροπλάστες στον κόσμο. Σιγουρα είναι απο τους πιο γνωστους.
Προτείνω τα macarons ( ο λόγος που εγινε και διασημος), σε διάφορους περιεργους συνδυασμούς, σαφραν, ελαιόλαδο, τριαντάφυλλο, μανταρίνι, λευκή τρούφα. Είναι πραγματικά απίστευτα. Αν πάτε χειμώνα κοντά στις γιορτες θα βρέιτε και τα εποχιακά με fois gras, καστανα κτλ.
Tα κρουασάν επίσης είναι πολύ καλα. Από γλυκά απο ότι δοκίμασα μου αρεσε πολύ η τάρτα βανίλιας.
Οι σοκολάτες του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Προτιμήστε τον patrick rogers, τον jean paul hevin ή τον jacques genin.
Προτείνω τα macarons ( ο λόγος που εγινε και διασημος), σε διάφορους περιεργους συνδυασμούς, σαφραν, ελαιόλαδο, τριαντάφυλλο, μανταρίνι, λευκή τρούφα. Είναι πραγματικά απίστευτα. Αν πάτε χειμώνα κοντά στις γιορτες θα βρέιτε και τα εποχιακά με fois gras, καστανα κτλ.
Tα κρουασάν επίσης είναι πολύ καλα. Από γλυκά απο ότι δοκίμασα μου αρεσε πολύ η τάρτα βανίλιας.
Οι σοκολάτες του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Προτιμήστε τον patrick rogers, τον jean paul hevin ή τον jacques genin.